Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rudisiowy_dom napisał(a):
zostało mi w domu kilkanaście tabletek vetmedinu, po Rudziku, który niestety już ode mnie odszedł... nie pamiętam ile dokładnie, ale zawsze coś. może przesłać?

oczywiście że sie przydadzą, bardzo dziękujemy!!

a wczoraj dotarł vetmedin od Czerdy (30x2,5mg) Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!

Posted

Zaraz napiszę podziękowanie do Czerdy! :)

Sprawozdanie z "bazarkowego frontu robót". :)
Agdankowy bazarek przedłużyłam o 3 dni, czyli do 20 września.
Na bazarku, do tej pory wspaniali Dogomaniacy i Przyjaciele Agdanka, nabyli 560 wirtualnych gestów dobroci.
Zostało jeszcze tylko 140 gestów. :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bardzo się cieszę, że znalazło się tylu Wspaniałych Ofiarodawców, którzy pomogli naszemu Agdankowi! :Cool!::Cool!:
Kwotę uzyskaną z bazarku wysłałam na konto skarbnika.
W tytule przelewu napisałam: "Monika z Katowic przekazuje pieniądze uzyskane z BAZARKU ŻEBRACZEGO DLA AGDANA".
Proszę o potwierdzenie wpływu na wątku bazarkowym oraz o zapisanie wpływu w poście rozliczeniowym nr 2 wątku Agdanka.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:loveu: Kwota uzyskana z bazarku żebraczego jest rekordowa: 1401 zł.:loveu:

Z ogromną przyjemnością wymieniam wszystkich wspaniałych uczestników bazarku żebraczego::loveu::loveu::loveu:
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bjuta, Al-ka, Monika z Katowic, Syla, J_ulia, Ulka1108, wojek darek, Bela51, ALMA2, Havanka, Zachary, Tymuś ,Unixena, Grazia60, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Stufinska, KrystynaS, Czerda, Tajga6, Redipt, kroppka, Aimez_moi, Wujek&Ciocia, Asiakowa, Ingrid44, Jo37, Słomka22, Katarzyna09, Ukryty Smok, Grzenka, Pani Bożenka P. z Zabrza, Marysia55, Hebanowa, Anula42[/FONT]

Posted

[SIZE="4"]Na konto Agdanka wpłyneło 1401 zł z bazarku żebraczego. Wielki sukces coś niesamowitego...
po odwiedzinach u Agdanka MAM AGDANKOWE UPOWAZNIENIE DO PRZESŁANIA WSZYSTKIM BUZIAKA W NOSEK za ta wszystko co od Ciotek wspaniałych otrzymuje uwaga całuje .ccccccccccccmoooooooooooooooooooooooooooookkkk:calus: