holly101 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Wiem, że czasem Kikou tu zagląda - jak tam u Was Kasiu? To niedaleko od Ciebie był ten wyciek gazu? Aż mi serce podskoczyło jak to zobaczyłam w tvn24 i przeczytałam o ewakuacji... Quote
asiek.l-g Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 byłam tam na chwile z naszego wydziału. Koło 13 stej było naprawde niebezpiecznie gaz pod wysokim ciśnieniem ulatniał się z prędkością 15 tysięcy metrów sześciennych na godzinę ,(tak mówili specjalisci) wyrywał cząstki ziemi i był widoczny. W całej wsi ze względów bezpieczeństwa wyłączono prąd, u mnie w gryfowie był wyczuwalny zapach gazu i brązowa chmura unosząca sie nad uboczem, chwała bogu ze nie doszło do ..nawet nie chcem myslec... do wybuchu... Quote
Mysia_ Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 O rany :crazyeye::crazyeye: ja to nawet nie wiem co się dookoła dzieje :oops: Quote
Monika z Katowic Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Mam nadzieję, że drogiej Kikou i psiakom nic nie zagraża. Nieustannie i serdecznie zapraszam na Agdankowy bazarek!:loveu: Quote
Bjuta Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Asiek, wysłałam Ci ogromne wsparcie od P.B., która Agdanka zna osobiście i wysłała na niego aż 500 zł. Może uda się wyjść z długów? P.B. - po raz kolejny, nie wiem jak Ci dziękować.... :loveu: Quote
Maevel Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Poproszę o info czy doszedł mój przelew dla Agdanka :) Quote
asiek.l-g Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Maevel napisał(a):Poproszę o info czy doszedł mój przelew dla Agdanka :) tak doszedł, :Rose:jest wyszczególnione w poście drugim, sorki tu na bierząco tez w sumie powinnam poinformowac.. Quote
asiek.l-g Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Bjuta napisał(a):Asiek, wysłałam Ci ogromne wsparcie od P.B., która Agdanka zna osobiście i wysłała na niego aż 500 zł. Może uda się wyjść z długów? P.B. - po raz kolejny, nie wiem jak Ci dziękować.... :loveu: o losie, mi tez barkuje slów by wyrazić jak bardzo dziekuje, to w tym tygodniu zawioze Agdankowy dług dla Kikou całe 680 zł. Wyszetam mu na uszko o jego wspaniałych Przyjaciołach którzy pamietają i wspierają, którzy cały czas wiernie są przy nim i o bazarku który odniosł wielki sukces..ahhh z tej radosci to płakac sie chce. Quote
Ingrid44 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jak to wspaniale ze tyle dobrych duszyczek o wielkich sercach przyszlo z pomoca Agdankowi . Quote
Monika z Katowic Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Też bardzo się cieszę! :) Mój bazarek żebraczy też przyniesie Agdankowi dużo pomocy dzięki hojnym i wrażliwym ludziom!:loveu::loveu::loveu: Quote
asiek.l-g Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 a ja już ładuje baterie w aparacie.... bo jutro jadę do Agdanka! od razu regulujemy miesiąc lipiec i sierpień zawiozę Kikou 680 zł zaległości. nie mogę sie juz doczekać a opłata wrześniowa pójdzie końcem miesiąca. Quote
asiek.l-g Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 właśnie sprawdziłam i do skarbonki Agdanka wpadło 500 zł Quote
Bjuta Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Naprawdę, ludzie nam niesamowicie pomogli! Muszę przyznać, że jest to bardzo kuszące!!! Quote
Maevel Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 "tak doszedł, :Rose:jest wyszczególnione w poście drugim, sorki tu na bierząco tez w sumie powinnam poinformowac.. " to ja przepraszam, nie wpadłam na to, żeby sprawdzić w drugim poście:cool3:. Quote
asiek.l-g Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dziś poznałam Kikou i jej cudowną gromadkę między innymi Agdanka, Lisia, Pegi, Mongołka , Redisia cudownego białaska, rudzielca, NellyII czyli sunie identyczną jak moja staruszka Nelly i tego najwyższego który jako pierwszy się przytulił, i takie cudowne maleństwo nie widać a słychać hehe on jeden najbardziej mnie pilnował czujnie krok w krok za mną i co jakiś czas obszczekał, słodkie maleństwo, za krótko byłam by spamiętać ich imionka tak to jest jak się jest zależnym od kogoś i ten ktoś czeka, ale myślę że jeszcze to nadrobimy. Cudowne psiaki wpatrzone w swoją panią widać że Ja kochają, gromadka psich serc i każde może opowiedzieć swą smutna przeszłość, takie kochane staruszki które starość spędzają u tak wspaniałej osoby...ja do tej pory nie mogę przestać płakac, ruszyło mnie to, to jakie one są szczęśliwe, nie siedzą zamknięte w betonowym boksach maja wolna przestrzeń i są ze swoim człowiekiem w domu, kochają i są kochane. Agdanek wygląda pięknie, jest przyjacielski,taki misio to miziania.poszeptałam mu na uszko na co jest dowód w postaci zdjęć, zdjęcia roześle jutro z pracy bo kabel został w pracy. Mamy uregulowane zaległości z konta Agdanka zeszło 680 zł czyli lipiec i sierpień.Poprosiłam i Kikou na wątku potwierdzi. Kikou Jesteś Wielka, Dziękuje. Quote
Bjuta Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ale fajna relacja!!! Bardzo się cieszę, że Ci się podobało całe stadko i kochana Kikou. :) :) Quote
Monika z Katowic Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 asiek.l-g napisał(a):Dziś poznałam Kikou i jej cudowną gromadkę między innymi Agdanka, Lisia, Pegi, Mongołka , Redisia cudownego białaska, rudzielca, NellyII (...) Mamy uregulowane zaległości z konta Agdanka zeszło 680 zł czyli lipiec i sierpień.Poprosiłam i Kikou na wątku potwierdzi. . To musi być bardzo słodka "staruszkowa gromadka":loveu:. Mizianko poranne dla Agdanka!:loveu: Uff! Jak miło czytać, że wchodzimy nieco na prostą dzięki szlachetnym i bezinteresownym Ludziom!:multi: Quote
asiek.l-g Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 obejrzałam na spokojnie zdjęcia z 90 moge wybrac jedynie 40, tych szykościowyców cieżko uchwycic albo ogon albo uszy na zdjęciu albo wielkia plana rozmazana, no i to maleństwo które zdaje sie być wielkim stróżem domu jest na każdym zdjęciu, w sumie nie pomyslałam aby mu zrobic zdjecie a on sam sie ustawił i to prawie na kazdym :evil_lol: no jest przekochany. no i nie moge przestac mysleć o tej czarnej suni Neli II to miłośc od pierwszego wejrzenia. Quote
asiek.l-g Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Mysza2 napisał(a):a czy ja mogę się podczepić i prosić o pięknie zdjęcia Lisia odwiecznego wroga Agdanka :oops::oops: :lol::lol: proszę o adres mailowy jutro wyślę zdjęcia Lisia, Bjutka ma wszystkie także Lisia,ale zaraz mogę przesłać nie ma problemu. Quote
Diegula Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Czekamy z niecierpliwością na foteczki Agdanka :). Właśnie wyszedł przelew za VI, VII. proszę o info jak dojdzie . Quote
Bjuta Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Już wstawiam przystojniaka z Pegi na czele Quote
asiek.l-g Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 a maleństwo oczywiście na pierwszym planie ..a i na pierwszym zdjeciu jest i na drugim i na trzecim i na czwartym, Quote
kikou Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dziekujemy za miłe odwiedziny, potwierdzam że Agdanek ma uregulowane konto, bardzo dziękujemy! Dziekuje, ze martwiłyście sie o nas w związku z zagrozeniem gazowym (to było na szczęście bardzo daleko od nas ok. 5km z drugiej strony wsi... ) i za ciepłe słowa i pozdrawiamy Wszystkie Ciotki Quote
Ingrid44 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dziekujemy za Piekne Zdjecia i Dziekujemy Kikou za pozdrowienia. Agdanek jest taki kochany :) Quote
Monika z Katowic Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jaki ten nasz Agdanek kochany! :loveu:I jaki zadbany!:loveu: Miło zobaczyć nowe foteczki! :) Quote
Recommended Posts