Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam, sledzę watek Agdanka od początku, gdyż mieszka blisko mojej miejscowosci, jakby trzeba było poprowadzić ksiegowość to ja moge, prowadze jeszcze jedną i nie ma tam problemu, tak wiec sie zgłaszam.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Dostałam info na pw. Zawiesiłam swoją deklarację stałą do momentu otrzymania nowego konta. Bardzo mi smutno, ze tak to się toczy . Niepotrzebne tylko nerwy i dług w hoteliku. Smutne. Będę zaglądać do naszego staruszka. Robię to nieregularnie za co przepraszam i obiecuję poprawę. Całuski w siwy pysk

Posted

[quote name='asiek.l-g']witam, sledzę watek Agdanka od początku, gdyż mieszka blisko mojej miejscowosci, jakby trzeba było poprowadzić ksiegowość to ja moge, prowadze jeszcze jedną i nie ma tam problemu, tak wiec sie zgłaszam.

Bardzo dziękujemy za propozycję! :) :)
Poleciałam od razu na przeszpiegi :diabloti: i znalazłam wątek rozliczeniowy prowadzony przez asiek.I-g - to wątek Ingi http://www.dogomania.pl/threads/188803-Brak-deklaracji-na-kwot%C4%99-85-z%C5%82otych!!Czy-Inka-wr%C3%B3ci-do-schroniska-B%C5%82agamy-o-pomoc!/page42 Jak dla mnie super!

Co myślicie?

Posted

[quote name='Bjuta']Bardzo dziękujemy za propozycję! :) :)
Poleciałam od razu na przeszpiegi :diabloti: i znalazłam wątek rozliczeniowy prowadzony przez asiek.I-g - to wątek Ingi http://www.dogomania.pl/threads/188803-Brak-deklaracji-na-kwot%C4%99-85-z%C5%82otych!!Czy-Inka-wr%C3%B3ci-do-schroniska-B%C5%82agamy-o-pomoc!/page42 Jak dla mnie super!

Co myślicie?

Wow! Rozliczenia są tam prowadzone wzorowo!:multi:
Jestem za kandydaturą asiek.l-g!!!:loveu:

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Wow! Rozliczenia są tam prowadzone wzorowo!:multi:
Jestem za kandydaturą asiek.l-g!!!:loveu:

Ja również!!!
Wszystko wygląda bardzo solidnie i profesjonalnie!!!

Posted

No to super! Ponieważ za chwilę pierwszy i nasz dług spęcznieje do 1400 - poprosimy nową Skarbniczkę :loveu: o wysłanie nr konta do Moniki z Katowic :eviltong: którą pięknie prosimy o rozesłanie dalej ;). A ja wyślę Ci nr konta Kikou. Za Agdanka płacimy z góry - czyli pierwszego września za wrzesień. Oczywiście w teorii... Obawiam się że trochę to potrwa nim się uda tutaj ten rytm wyregulować... :shake:

Posted

Bjutko wysylalam wiadomosc ale chyba skrzynka zapchana, rozumiem ze przejmuje obowiazki skatrbnika tak? szybciutko trzeba to wyprostowac, ja oczywiscie dorzuce cos od nas co miesiac dla agdanka, a i poszukamy czegos na bazarek, tylko ze ja nie umiem robic do tego jestem za glupia , ale chetnie cos podaruje

Posted

Droga Asiek.l-g! Proszę - podaj mi swoje konto z danymi.
Bjutko kochana? Zaraz - roześlę pw z kontem Nowego Skarbnika wszystkim Darczyńcom Agdanka.

Dzisiaj jeszcze zrobię "Bazarek ŻEBRACZY" na dług Agdanka (to będzie bazarek cegiełkowy).

Posted

[quote name='asiek.l-g']wyczyscilam juz wszystko, moze teraz dojdzie. o wysłało, to jednak moja była wina!

:):):) Już wszystko dochodzi. :)

Na prośbę prowadzącej wątek Bjuty - zaczynam teraz rozsyłać konto Nowego Skarbnika Asiek.l-g do Darczyńców.

Posted

dokladnie juz dziala. To od razu prosze o podawanie przy wpłatach swoich ników z dogo,, abym nie meczyła pytaniami kto to? od kogo? i jak zapisac, wpłaty bedą wplywac i kazda nowa bedzie od razu tu wyszczególniana. zaczyna sie nowy miesiac i proponuje aby zbierac cały miesiac i na koniec wpłacac. chyba ze bedzie cała kwota szybciej dla mnie to nie stanowi problemu , wtedy wyslę. sa te zaległe miesiące do tyłu i trzeba zmobilizowac Daśke aby jak najszybciej uregulowała, myślę ze z czasem to sie ładnie unormuje

Posted

o matko, przeczytałam tytuł i prawie zawału dostałam... Co się stało? :shake:
A gdzie Daśka? Przecież normalnie udziela się na forum, tylko nie widzę jej tutaj....

Posted

asiek.l-g napisał(a):
dokladnie juz dziala. To od razu prosze o podawanie przy wpłatach swoich ników z dogo,, abym nie meczyła pytaniami kto to? od kogo? i jak zapisac, wpłaty bedą wplywac i kazda nowa bedzie od razu tu wyszczególniana. zaczyna sie nowy miesiac i proponuje aby zbierac cały miesiac i na koniec wpłacac. chyba ze bedzie cała kwota szybciej dla mnie to nie stanowi problemu , wtedy wyslę. sa te zaległe miesiące do tyłu i trzeba zmobilizowac Daśke aby jak najszybciej uregulowała, myślę ze z czasem to sie ładnie unormuje

Wiesz ja myślę, że jak się naskłada pierwsze stówka to już trzeba Kikou wysłać, bo ona musi te pieniądze brać z kosmosu. A Agdan to jest kawał psa. Nie zadowoli się resztkami z obiadu i biedna Kikou ma go już 3 miesiące na wyłącznym utrzymaniu. Musi być jej już bardzo ciężko.

Posted

zaglądam i ja z niepokojem do Agdanka, tak sobie jakiś czas temu myślałam, że właśnie tak to się rozegra...
na Waszym miejscu napisałabym oficjalne pismo do Daśki i jeśli macie maila - wyślijcie - w końcu to Wasze pieniądze i muszą wrócić do Agdanka.
Wy będziecie teraz stawać na głowie, żeby znaleźć pieniądze na spłatę długów, a Daśka co?

Tak samo było u Kubusia - były skarbnik po długim czasie ale w końcu zwrócił na konto hoteliku całą kasę jaką sobie przywłaszczył.

Ja rozumiem, Daśka nie mogła ściągnąć od rodzinki deklaracji - ok, ale co się stało z Waszymi pieniędzmi, które co miesiąc do niej przesyłaliście??

Posted

Daśka musi nasze pieniądze oddać - to nie ulega żadnej wątpliwości!
Bjuta, prowadząca ten wątek, przez cały czas usiłuje się z nią skontaktować. :(

Bjutko! Już rozesłałam wszystkim szanownym Darczyńcom stałym konto nowego skarbnika asiek l-g.

Moja deklaracja dla Agdanka (z małym naddatkiem) za wrzesień już w drodze.