asiek.l-g Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 witam, sledzę watek Agdanka od początku, gdyż mieszka blisko mojej miejscowosci, jakby trzeba było poprowadzić ksiegowość to ja moge, prowadze jeszcze jedną i nie ma tam problemu, tak wiec sie zgłaszam. Quote
Bazyli3101 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witam Dostałam info na pw. Zawiesiłam swoją deklarację stałą do momentu otrzymania nowego konta. Bardzo mi smutno, ze tak to się toczy . Niepotrzebne tylko nerwy i dług w hoteliku. Smutne. Będę zaglądać do naszego staruszka. Robię to nieregularnie za co przepraszam i obiecuję poprawę. Całuski w siwy pysk Quote
Bjuta Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='asiek.l-g']witam, sledzę watek Agdanka od początku, gdyż mieszka blisko mojej miejscowosci, jakby trzeba było poprowadzić ksiegowość to ja moge, prowadze jeszcze jedną i nie ma tam problemu, tak wiec sie zgłaszam. Bardzo dziękujemy za propozycję! :) :) Poleciałam od razu na przeszpiegi :diabloti: i znalazłam wątek rozliczeniowy prowadzony przez asiek.I-g - to wątek Ingi http://www.dogomania.pl/threads/188803-Brak-deklaracji-na-kwot%C4%99-85-z%C5%82otych!!Czy-Inka-wr%C3%B3ci-do-schroniska-B%C5%82agamy-o-pomoc!/page42 Jak dla mnie super! Co myślicie? Quote
asiek.l-g Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 oprócz kilku stałych deklaracji i szukaniem domków dla porzuconych sierotek mogę jeszcze w ten sposób pomóc..więc jakby co to jestem Quote
Monika z Katowic Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Bjuta']Bardzo dziękujemy za propozycję! :) :) Poleciałam od razu na przeszpiegi :diabloti: i znalazłam wątek rozliczeniowy prowadzony przez asiek.I-g - to wątek Ingi http://www.dogomania.pl/threads/188803-Brak-deklaracji-na-kwot%C4%99-85-z%C5%82otych!!Czy-Inka-wr%C3%B3ci-do-schroniska-B%C5%82agamy-o-pomoc!/page42 Jak dla mnie super! Co myślicie? Wow! Rozliczenia są tam prowadzone wzorowo!:multi: Jestem za kandydaturą asiek.l-g!!!:loveu: Quote
Maevel Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Wow! Rozliczenia są tam prowadzone wzorowo!:multi: Jestem za kandydaturą asiek.l-g!!!:loveu: Ja również!!! Wszystko wygląda bardzo solidnie i profesjonalnie!!! Quote
Bjuta Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 No to super! Ponieważ za chwilę pierwszy i nasz dług spęcznieje do 1400 - poprosimy nową Skarbniczkę :loveu: o wysłanie nr konta do Moniki z Katowic :eviltong: którą pięknie prosimy o rozesłanie dalej ;). A ja wyślę Ci nr konta Kikou. Za Agdanka płacimy z góry - czyli pierwszego września za wrzesień. Oczywiście w teorii... Obawiam się że trochę to potrwa nim się uda tutaj ten rytm wyregulować... :shake: Quote
asiek.l-g Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Bjutko wysylalam wiadomosc ale chyba skrzynka zapchana, rozumiem ze przejmuje obowiazki skatrbnika tak? szybciutko trzeba to wyprostowac, ja oczywiscie dorzuce cos od nas co miesiac dla agdanka, a i poszukamy czegos na bazarek, tylko ze ja nie umiem robic do tego jestem za glupia , ale chetnie cos podaruje Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Droga Asiek.l-g! Proszę - podaj mi swoje konto z danymi. Bjutko kochana? Zaraz - roześlę pw z kontem Nowego Skarbnika wszystkim Darczyńcom Agdanka. Dzisiaj jeszcze zrobię "Bazarek ŻEBRACZY" na dług Agdanka (to będzie bazarek cegiełkowy). Quote
asiek.l-g Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 moniko próbuje wysyłas wiadomośc ale masz chyba zajeta cała Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ja do Ciebie też nie mogę wysłać pw! Ciekawe co sie stało? Wyślij konto teraz na mojego maila: dziwadellko@poczta.onet.pl Quote
asiek.l-g Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 wyczyscilam juz wszystko, moze teraz dojdzie. o wysłało, to jednak moja była wina! Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='asiek.l-g']wyczyscilam juz wszystko, moze teraz dojdzie. o wysłało, to jednak moja była wina! :):):) Już wszystko dochodzi. :) Na prośbę prowadzącej wątek Bjuty - zaczynam teraz rozsyłać konto Nowego Skarbnika Asiek.l-g do Darczyńców. Quote
asiek.l-g Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 dokladnie juz dziala. To od razu prosze o podawanie przy wpłatach swoich ników z dogo,, abym nie meczyła pytaniami kto to? od kogo? i jak zapisac, wpłaty bedą wplywac i kazda nowa bedzie od razu tu wyszczególniana. zaczyna sie nowy miesiac i proponuje aby zbierac cały miesiac i na koniec wpłacac. chyba ze bedzie cała kwota szybciej dla mnie to nie stanowi problemu , wtedy wyslę. sa te zaległe miesiące do tyłu i trzeba zmobilizowac Daśke aby jak najszybciej uregulowała, myślę ze z czasem to sie ładnie unormuje Quote
Bjuta Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Cóż. Mnie w tej sytuacji zostaje pójść na kawę! :p Quote
asiek.l-g Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 własnie kawa... może jakos przetrzymam te trzy godzinki i do domu a dogo tak wciaga ze szok wszystko inne czasami idzie na bok Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Bjuta napisał(a):Cóż. Mnie w tej sytuacji zostaje pójść na kawę! :p Poczekaj kochana! :) Ja jeszcze wysyłam Ci link do "Bazarku Żebraczego" i proszę o zatwierdzenie treści w bazarkowym poście numer 1! Quote
Mysia_ Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 o matko, przeczytałam tytuł i prawie zawału dostałam... Co się stało? :shake: A gdzie Daśka? Przecież normalnie udziela się na forum, tylko nie widzę jej tutaj.... Quote
Bjuta Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Myślę, że Daśce jest głupio i zamiast po prostu wpaść i napisać co i jak to się chowa po innych wątkach. Daśko! Pojaw się! Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Oto bazarek cegiełkowy na ten ogromny dług Agdanka::-(:-(:-( BAZAREK ŻEBRACZY - Agdanek czeka na Wasz gest dobroci - do 16 września 2011. Kochani Darczyńcy i Goście tego wątku - błagam Was - rozsyłajcie ten bazar swoim znajomym!:modla::modla::modla: Quote
Bjuta Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Moniko - bardzo dziękujemy za bazar!!!! No Agdanku - powolutku mam nadzieję, zaczniesz się odbijać od dna... Quote
Bjuta Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 asiek.l-g napisał(a):dokladnie juz dziala. To od razu prosze o podawanie przy wpłatach swoich ników z dogo,, abym nie meczyła pytaniami kto to? od kogo? i jak zapisac, wpłaty bedą wplywac i kazda nowa bedzie od razu tu wyszczególniana. zaczyna sie nowy miesiac i proponuje aby zbierac cały miesiac i na koniec wpłacac. chyba ze bedzie cała kwota szybciej dla mnie to nie stanowi problemu , wtedy wyslę. sa te zaległe miesiące do tyłu i trzeba zmobilizowac Daśke aby jak najszybciej uregulowała, myślę ze z czasem to sie ładnie unormuje Wiesz ja myślę, że jak się naskłada pierwsze stówka to już trzeba Kikou wysłać, bo ona musi te pieniądze brać z kosmosu. A Agdan to jest kawał psa. Nie zadowoli się resztkami z obiadu i biedna Kikou ma go już 3 miesiące na wyłącznym utrzymaniu. Musi być jej już bardzo ciężko. Quote
Akrum Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 zaglądam i ja z niepokojem do Agdanka, tak sobie jakiś czas temu myślałam, że właśnie tak to się rozegra... na Waszym miejscu napisałabym oficjalne pismo do Daśki i jeśli macie maila - wyślijcie - w końcu to Wasze pieniądze i muszą wrócić do Agdanka. Wy będziecie teraz stawać na głowie, żeby znaleźć pieniądze na spłatę długów, a Daśka co? Tak samo było u Kubusia - były skarbnik po długim czasie ale w końcu zwrócił na konto hoteliku całą kasę jaką sobie przywłaszczył. Ja rozumiem, Daśka nie mogła ściągnąć od rodzinki deklaracji - ok, ale co się stało z Waszymi pieniędzmi, które co miesiąc do niej przesyłaliście?? Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Daśka musi nasze pieniądze oddać - to nie ulega żadnej wątpliwości! Bjuta, prowadząca ten wątek, przez cały czas usiłuje się z nią skontaktować. :( Bjutko! Już rozesłałam wszystkim szanownym Darczyńcom stałym konto nowego skarbnika asiek l-g. Moja deklaracja dla Agdanka (z małym naddatkiem) za wrzesień już w drodze. Quote
Recommended Posts