Bjuta Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Kikou, a ten vetmedin, to ile kosztuje? :) Quote
Monika z Katowic Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Agdan i wiosna... HELP! Brakuje na lek "Vetmedin"! Quote
Ingrid44 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Prosze napiszcie ile brakuje na ten lek dla Agdusia ? Quote
daśka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jej ja wiem,że mnie nie ma,ale jest zbyt wiele do zrobienia u mnie........przelałam do Kikou 340 zł nie wiem już sama czy za marzec,czy już za kwiecień,ale jest przelane:-) Przepraszam za nieobecność,ale wypowiedziano mi umowę najmu lokalu i jestem w trakcie przeprowadzki do nowego.......brrrryyyyyyyyy Agdusiu słoneczko miliardy buziaków:-) Quote
Bjuta Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Daśko - robienie porządków na pierwszej CIę nie minie... Wtedy będziesz wiedziała :eviltong: A tak wogóle, to Agdanek dostanie 150 zł na leki od P.B., która nam kolejnego psiaka ratuje. :loveu: Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Pieknie Dziekujemy P.B za pomoc Agdankowi:loveu::loveu::loveu: Quote
daśka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Bjuta napisał(a):Daśko - robienie porządków na pierwszej CIę nie minie... Wtedy będziesz wiedziała :eviltong: A tak wogóle, to Agdanek dostanie 150 zł na leki od P.B., która nam kolejnego psiaka ratuje. :loveu: tak wiem i mam nadzieję,że niebawem to zrobię cieszę się się,że stać mnie na wpłaty dla Agusia i oby już zawsze tak było przewiozłam dzisiaj do nowego lokalu gabloty,reszta przyjedzie do mnie do domu jutro rano (chyba będziemy chodzili slalomem),no i otwieramy drugi sklep,ale to za miesiąc zostaje nam jeszcze zabrać psiaki do być może naszego domu,muszę zobaczyć ,czy im się spodoba i to plan na weekend:-) chyba najbardziej optymistyczny ze wszystkich:-) Agdusiu Słoneczko pieknie wyglądasz:-) A Was Kochani gorąco pozdrawiam:-) i cichaczem proszę o cierpliwość w rozliczeniach..........:-( Quote
Bjuta Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Dziś pchnęłam Kikou te 150 od P.B. Ale już się nie wyrobiłam z telefonem. A we wtorek znikam z dogo na 3 tygodnie.... Życzymy, żeby wszystkim się nowy dom spodobał!!! :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mizianko słodkie dla dostojnego Agdanka!:loveu::loveu: Quote
daśka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Bjutko o losie trzy tygodnie:-( Wypocznij porządnie:-) Agdusiu tryliardy buziaków:-) Quote
daśka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 odpoczynek ....mnie również by się przydało................ Quote
Bjuta Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Odpoczynek... Ja tam jadę do roboty... :shake: Ale fajnej! :lol: Będę w kinie siedzieć i filmy oglądać godzinami :roll:, palmy to sobie zobaczę o świcie i w nocy... Ale zawsze! ;) Kikou zadzwoniła, że dostanie trochę vetmedinu w spadku po jakimś piesku, więc te 150 od P.B. zamrozi - będzie na zaś, jak tamto opakowanie się skończy. Quote
daśka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Bjuta napisał(a):Odpoczynek... Ja tam jadę do roboty... :shake: Ale fajnej! :lol: Będę w kinie siedzieć i filmy oglądać godzinami :roll:, palmy to sobie zobaczę o świcie i w nocy... Ale zawsze! ;) Kikou zadzwoniła, że dostanie trochę vetmedinu w spadku po jakimś piesku, więc te 150 od P.B. zamrozi - będzie na zaś, jak tamto opakowanie się skończy. to świetna wiadomość:-) Quote
Diegula Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 A ja w tym tyg wpłacę zaległe 30zł tzn za marzec i kwiecień Quote
Maevel Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Składka za kwiecień i maj przelana :). Pozdrawiam cieplutko Agdanka i wszystkich jego przyjaciół :) Quote
daśka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Maevel napisał(a):Składka za kwiecień i maj przelana :). Pozdrawiam cieplutko Agdanka i wszystkich jego przyjaciół :) Tak dotarła:-) I kupkę głaskania dla Agdusia:-) Quote
Diegula Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Wysłana kaska za marzec kwiecień i maj czyli 45 zł. Daśka proszę o potwierdzenie jak dojdzie wpłata!. A jak tam Agdanek? Kiedy będą jakieś nowe foteczki???? Quote
daśka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Diegula napisał(a):Wysłana kaska za marzec kwiecień i maj czyli 45 zł. Daśka proszę o potwierdzenie jak dojdzie wpłata!. A jak tam Agdanek? Kiedy będą jakieś nowe foteczki???? Wpłata oczywiście dotarła:-) Quote
daśka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt i oczywiście ogromu wody w lany poniedziałek:-) Quote
Ingrid44 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 daśka napisał(a):życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt i oczywiście ogromu wody w lany poniedziałek:-) Dziekujemy :) :) :) Quote
Sylwunia82 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Wysyłam pieniążki dla psinki....30 zł -luty,marzec,kwiecień..... Quote
Recommended Posts