Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

jej ja wiem,że mnie nie ma,ale jest zbyt wiele do zrobienia u mnie........przelałam do Kikou 340 zł nie wiem już sama czy za marzec,czy już za kwiecień,ale jest przelane:-)
Przepraszam za nieobecność,ale wypowiedziano mi umowę najmu lokalu i jestem w trakcie przeprowadzki do nowego.......brrrryyyyyyyyy
Agdusiu słoneczko miliardy buziaków:-)

Posted

Daśko - robienie porządków na pierwszej CIę nie minie... Wtedy będziesz wiedziała :eviltong:
A tak wogóle, to Agdanek dostanie 150 zł na leki od P.B., która nam kolejnego psiaka ratuje. :loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Daśko - robienie porządków na pierwszej CIę nie minie... Wtedy będziesz wiedziała :eviltong:
A tak wogóle, to Agdanek dostanie 150 zł na leki od P.B., która nam kolejnego psiaka ratuje. :loveu:

tak wiem i mam nadzieję,że niebawem to zrobię
cieszę się się,że stać mnie na wpłaty dla Agusia i oby już zawsze tak było
przewiozłam dzisiaj do nowego lokalu gabloty,reszta przyjedzie do mnie do domu jutro rano (chyba będziemy chodzili slalomem),no i otwieramy drugi sklep,ale to za miesiąc
zostaje nam jeszcze zabrać psiaki do być może naszego domu,muszę zobaczyć ,czy im się spodoba i to plan na weekend:-) chyba najbardziej optymistyczny ze wszystkich:-)
Agdusiu Słoneczko pieknie wyglądasz:-)
A Was Kochani gorąco pozdrawiam:-) i cichaczem proszę o cierpliwość w rozliczeniach..........:-(

Posted

Dziś pchnęłam Kikou te 150 od P.B. Ale już się nie wyrobiłam z telefonem. A we wtorek znikam z dogo na 3 tygodnie....

Życzymy, żeby wszystkim się nowy dom spodobał!!! :) :) :)

Posted

Odpoczynek... Ja tam jadę do roboty... :shake: Ale fajnej! :lol: Będę w kinie siedzieć i filmy oglądać godzinami :roll:, palmy to sobie zobaczę o świcie i w nocy... Ale zawsze! ;)

Kikou zadzwoniła, że dostanie trochę vetmedinu w spadku po jakimś piesku, więc te 150 od P.B. zamrozi - będzie na zaś, jak tamto opakowanie się skończy.

Posted

Bjuta napisał(a):
Odpoczynek... Ja tam jadę do roboty... :shake: Ale fajnej! :lol: Będę w kinie siedzieć i filmy oglądać godzinami :roll:, palmy to sobie zobaczę o świcie i w nocy... Ale zawsze! ;)

Kikou zadzwoniła, że dostanie trochę vetmedinu w spadku po jakimś piesku, więc te 150 od P.B. zamrozi - będzie na zaś, jak tamto opakowanie się skończy.

to świetna wiadomość:-)

Posted

Maevel napisał(a):
Składka za kwiecień i maj przelana :).
Pozdrawiam cieplutko Agdanka i wszystkich jego przyjaciół :)

Tak dotarła:-)
I kupkę głaskania dla Agdusia:-)

Posted

Wysłana kaska za marzec kwiecień i maj czyli 45 zł.
Daśka proszę o potwierdzenie jak dojdzie wpłata!.
A jak tam Agdanek?
Kiedy będą jakieś nowe foteczki????

Posted

Diegula napisał(a):
Wysłana kaska za marzec kwiecień i maj czyli 45 zł.
Daśka proszę o potwierdzenie jak dojdzie wpłata!.
A jak tam Agdanek?
Kiedy będą jakieś nowe foteczki????

Wpłata oczywiście dotarła:-)