chi23 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Bo to w ogóle fajne psy są:diabloti: Go mi ostatnio wykręciła numer.. Idziemy sobie po polu a tu trzy drzewka. Okazało się że między drzewkami jest paskudne bajorko z ptactwem wodnym i pływającą roślinnością. Zanim się zorientowałam Georgia już sobie pływała w zielonej brei:evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='chi23']Bo to w ogóle fajne psy są:diabloti: Go mi ostatnio wykręciła numer.. Idziemy sobie po polu a tu trzy drzewka. Okazało się że między drzewkami jest paskudne bajorko z ptactwem wodnym i pływającą roślinnością. Zanim się zorientowałam Georgia już sobie pływała w zielonej brei:evil_lol: Znikające w bajorze pies Quote
chi23 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 :) Własnie wrzucam na image shack zdjęcia z niedzielnego spaceru;) Quote
Lucky. Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 to czekam, pewnie mała bardzo urosła :loveu: Quote
chi23 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
chi23 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Illusion Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ile znajomych czterołapów :). http://img17.imageshack.us/img17/1099/dsc0934t.jpg Jest piłeczka, jest władza! :evil_lol: Quote
chi23 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
chi23 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Illusion']Ile znajomych czterołapów :). http://img17.imageshack.us/img17/1099/dsc0934t.jpg Jest piłeczka, jest władza! :evil_lol: Kurcze, dopiero teraz zauważyłam te cienie:evil_lol: To zdjęcie powinno trafić do podręczników szkolenia:diabloti: Quote
drachena Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 motyleqq napisał(a):wszystkie czarno-białe! ;) Nie wszystkie - Lominka jest niebiesko biała, a Twin jest tricolourem ;) Quote
motyleqq Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ee, jak dla mnie czarno białe ;) fakt, jeden ma znaczenia rude/brązowe, ale nadal sprawia wrażenie b&w ;) Quote
Kasi i Lena Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Super się psiaki wybawiły. Piękne są nie wiem który najpiękniejszy bo wszystkie trzy cudowne:loveu: Quote
evel Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 A właśnie miałam spytać, czy ten łysy kundel* to Twin ;) *to oczywiście z przymrużeniem oka - kocham łyse bc :loveu: Quote
chi23 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='motyleqq']wszystkie czarno-białe! ;) Nie wszystkie - Lominka jest niebiesko biała, a Twin jest tricolourem ee, jak dla mnie czarno białe fakt, jeden ma znaczenia rude/brązowe, ale nadal sprawia wrażenie b&w Ot, co:) Niebieskie umaszczenie widać tylko na słońcu;)(moim skromnym zdaniem);) Aż miło popatrzeć ale wodne szaleństwo Super się psiaki wybawiły. Piękne są nie wiem który najpiękniejszy bo wszystkie trzy cudowne Dokładnie:) Georgia nawet była skłonna się zdrzemnąć po spacerze;) A właśnie miałam spytać, czy ten łysy kundel* to Twin *to oczywiście z przymrużeniem oka - kocham łyse bc Owszem, we własnej osobie:cool3: Ostatnie zdjęcie: Uploaded with ImageShack.us Teraz już wiem jak to jest kiedy na moich stopach przebywa 18 kilo psa:evil_lol: Quote
Illusion Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 http://img263.imageshack.us/img263/1082/dsc0079pw.jpg Jak patrzę na takie foty to cieszę się, że Gin waży całe 5,5kg :lol:. Quote
chi23 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='Illusion']http://img263.imageshack.us/img263/1082/dsc0079pw.jpg Jak patrzę na takie foty to cieszę się, że Gin waży całe 5,5kg :lol:. jak się zasłania, haha Nie bardzo wiedziałam czego się spodziewać:lol: A tak w ogóle to wybieramy się w niedzielę na seminarium agility:multi: Quote
Qeeriefire Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 chi23 napisał(a):Nie bardzo wiedziałam czego się spodziewać:lol: A tak w ogóle to wybieramy się w niedzielę na seminarium agility:multi: A gdzie jeśli można wiedzieć :) ? Quote
Guest papillonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ja swojej dziewczynki też chciałam tego nauczyć,ale nie wiem jak i wysokość hmmm....chyba nieosiągalne :lol: Quote
evel Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Wysokość? Jeśli masz skocznego psa to nie ma problemu, moja mi wskakuje w ramiona a ze mnie kawal baby, więc znowu tak nisko nie ma ;) Quote
Yuveza Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 chi23 napisał(a):Nie bardzo wiedziałam czego się spodziewać:lol: A tak w ogóle to wybieramy się w niedzielę na seminarium agility:multi: Collie napisał(a):A gdzie jeśli można wiedzieć :) ? Ja tez sie przylaczamdo pytania:D a to jednodniowe? Quote
Guest papillonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 evel napisał(a):Wysokość? Jeśli masz skocznego psa to nie ma problemu, moja mi wskakuje w ramiona a ze mnie kawal baby, więc znowu tak nisko nie ma ;) skoczna jest,ale nie aż tak ;) musiałabym najpierw na niższej wysokości,ale niżej to ja znowu nie umiem stabilnie trzymac nóg bo konana zginam ;) no i mała powierzchnia do postawienia łap... Quote
Recommended Posts