Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Cześć :)
Chyba nie muszę pisać dlaczego Kapsel jest moim faworytem? :P Gabi słodka, aczkolwiek nie mój typ hihi :)
Kapslowi dalej ropieją oczka? My to przechodziliśmy z 2 razy, nie obyło się bez wizyty u weta bo wydzielina była zielona i aż zaklejała oko :/ ale przepisał krople do oczu i po krzyku :) fakt wróciło po jakimś czasie, ale po drugiej sesji nie ma już śladu .. odpukać :) na razie moja zdrowa jak rydz !! :)
Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć.. :)

Posted

Oczy juz lepiej;) mam wrażenie że już tak nie ropieją.
Zdjęć za nic nie mogę załadowac na image shack, na tinypic też próbowałam i po prostu się nie da a picasa nie moze pobrać listy albumów..

• 4 months later...
Posted

Hej, nie sądziłam że jeszcze ktoś nas odwiedzi:crazyeye:Galeria tak zapuszczona:eviltong: Zdjęcia nie zaszkodzą, alee mam na razie tylko dwa, zaraz dodam:cool3:

Takie wydłubałam:

Posted

zaba14 napisał(a):
Oj nie ładnie, jakies stare te zdjęcia, ja chce koniecznie z śniegiem, Gabi pewnie ma ładne kulki w sierści... a Kapsel szaleje w śniegu...poproszę... :>

Wcale nie takie stare, bo jeszcze niedawno nie było u nas śniegu:cool3: Gabi ma kulki ale za to kapsel nie szaleje na śniegu, bo to bardzo poważny pies i nie takie rzeczy mu w głowie :eviltong: Dzisiaj może coś tam dodam, bo idziemy na spacer:) Tylko żeby się nie przerazić, bo Kapsel schudł - jedziemy na jogurcikach, rozgotowanych kluskach z mlekiem, masakra bo coś mu utkneło w jelitach, zastrzyki, cuda i nie widać żadnej poprawy już nie wiem co robić:shake::-(:placz:
Juz sie pichci obiadek dla kapsla, i pójdziemy potem na spacer może coś się ruszy:roll:

Znalazłam takie zdjęcie, jakoś sprzed tygodnia:

Posted

Evelynkaa napisał(a):
hehe jakie posągi :D a co to budujecie? nowy domek ??

Domek;) W środku już wszystko zrobione, tylko jeszcze na zewnątrz tynki i te sprawy:grins:

Posągi obserwują a jak już coś zauważą to Gabi leci pierwsza z dzikim wrzaskiem do płotu i ogląda sie za siebie czy aby na pewno Kapsel też biegnie:evil_lol:

Zdjęcia ze spaceru, takie sobie wyszły, bo Kapsel musi chodzić na smyczy ale chyba coś pomyśle nad linką albo taśmą treningową:cool3:

Zaraz reszta..

I powiedzcie mi: czy ktoś widział albo słyszał o czymś takim jak mokre żarcie na stawy? Obojętne jakiej firmy.

Posted

a Kapsel miał robione jakies prześwietlenie, jesli coś utkneło, a nie wyszło samo to niestety tylko weterynarz pomoże, inaczej pies nie przeżyje ..
Kapsel na smyczy, atakuje psiaki? ;) czy się nie słucha? :)

Posted

zaba14 napisał(a):
a Kapsel miał robione jakies prześwietlenie, jesli coś utkneło, a nie wyszło samo to niestety tylko weterynarz pomoże, inaczej pies nie przeżyje ..
Kapsel na smyczy, atakuje psiaki? ;) czy się nie słucha? :)

Niestety, psy atakuje, chociaż teraz i tak mamy super bo ludzi z psami jest mało tylko ci którzy mieszkają na stałe, wiekszość wyjeżdża do miasta.

Byliśmy u weterynarza, i kapsel miał już lewatywe, i weterynarz powiedział żeby go karmić takimi właśnie paćkami - mleko, kefir siemie lniane do tego itp, żadnej suchej karmy i najprawdopodobniej to cos co tam jest "popłynie z prądem". Jak nie będzie poprawy to mamy jechać do innego weterynarza, na prześwietlenie. Tyle że przedwczoraj nie załatwiał się już wcale a dziś coś zaczyna iść:multi: i najważniejsze że przestał wymiotować:multi:. Kamień z serca, bo już myślałam że czeka nas operacja..

Posted

no to dobrze że do przodu ;) pamiętam jak mój poprzedni pies się "zatkał" i jak czekaliśmy żeby się załatwił ;)

no to nic linka i kaganiec i będzie po sprawie :)

Posted

zaba14 napisał(a):
no to dobrze że do przodu ;) pamiętam jak mój poprzedni pies się "zatkał" i jak czekaliśmy żeby się załatwił ;)

no to nic linka i kaganiec i będzie po sprawie :)

Dobrze, dobrze, bo te kilka dni miałam wrażenie że odjade:( Czym sie zatkał? Długo się nie załatwiał?

Jutro w kakadu będe się rozglądała za jakimś fajnym kagańcem a linke zrobiłabym sama ale jakoś nie ufam swoim zdolnościom manualnym.. No, zobaczymy.

Posted

Zatkał się koścmi.. - mieszkanie z rodzicami i ich mądrościami czasem dobija ;) pojechaliśmy do weta, przepisał syropek i 1,5dnia i było super :) ale przez dwa dni inny wet robił mu lewatywy a pies tylko cierpiał ..
nie zaniedbuj galerii ;) rób fotki, wstawiaj i opowiadaj !! :)

pozdrawiam

Posted

zaba14 napisał(a):
Zatkał się koścmi.. - mieszkanie z rodzicami i ich mądrościami czasem dobija ;) pojechaliśmy do weta, przepisał syropek i 1,5dnia i było super :) ale przez dwa dni inny wet robił mu lewatywy a pies tylko cierpiał ..
nie zaniedbuj galerii ;) rób fotki, wstawiaj i opowiadaj !! :)

pozdrawiam

1,5 dnia to super!

Powiem szczerze że baaaardzo zniechęcają mnie hostowniki, ale będe wstawiała fotki regularnie;)