Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fides79']http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/DSC_1068.jpg aaaa rewelacja :lol::p:loveu::loveu::loveu:

Też mi się bardzo podoba to zdjęcie:loveu:

:)

http://i1215.photobucket.com/albums/...3/DSC_1068.jpg :loveu:Ta fotka jest boska, jaka Gabi jest maleńka przy Go

Gabi oczywiście najpiękniejsza z całej futerkowej trójcy:loveu: Mam do niej słabość bo mam w domu, wyrośniętą, mniej kudłatą i wielorasową podróbkę Gabi;-)

Widzę,że cała trójka świetnie si dogaduje :smile:

http://i1215.photobucket.com/albums/...3/DSC_1189.jpg
Uwielbiam Gabi włos ;-)

Dziękujemy;)

Posted

motyleqq napisał(a):
border border border :loveu: teraz będę Cię ciągle odwiedzać :evil_lol: a z jakiej hodowli ją masz? :)

Ze Sfory z Krasnego Boru;)

Posted

[quote name='Lucky.']A Lucky z Krasnego Boru, kojarzysz może ?

O ile dobrze myślę to tak:)
To on? Jest z tego samego miotu co Wena od Pauli:)
http://border.krasnybor.pl/lucky.html

dzięki, mają aussie i bordery, wreszcie mam z kim pogadać o mojej życiowej decyzji :cool3:

Znaczy się że ze mną?:cool3: Masz zamiary na aussika czy bordera?

Posted

chi23 napisał(a):

Znaczy się że ze mną?:cool3: Masz zamiary na aussika czy bordera?

znaczy się z hodowcami 'Twoimi' :D właśnie nie wiem na co mam zamiary, tzn nie potrafię się zdecydować, czy wolę aussie czy bordera. i liczę na pomoc kogoś, kto ma to i to :)

Posted

[quote name='motyleqq']znaczy się z hodowcami 'Twoimi' :D właśnie nie wiem na co mam zamiary, tzn nie potrafię się zdecydować, czy wolę aussie czy bordera. i liczę na pomoc kogoś, kto ma to i to :)

Prosz, rozmawiaj;)

Piękność :-D Planujecie jakieś sporty? ;-)

Dzięki;) Nie wiem jeszcze, chociaż Go podkrada Gabi dekielki, to pewnie frisbee:evil_lol:

Tak, o niego mi chodziło. Genialny jest.
Ciekawa jestem co wyrośnie z twojej :smile:

No, fajny, fajny:loveu:
Z Żorżoliny wyrośnie border śpiący na łóżku;) Wszyscy dobrze znają i wiedzą że Go nie może wchodzić na łóżko ale dziwnym trafem obudziłam się z głową bordera na poduszcze...

:)

Posted

[quote name='westie_justa']aaaaaa Border :loveu::loveu::loveu: (:placz:)[/QUOTE]

Tak, to border;)
Oj, nie rycz mi tutaj:glaszcze: Przecież w końcu doczekasz się tego swojego borderzątka:lol: Zresztą słyszałam że myślisz też o menchester terierze..?

Posted

[quote name='Lucky.']chyba kluska ci urosła :loveu:[/QUOTE]

O tak;) Rośnie jak na drożdżach:)

Teraz wybieramy się poćwiczyć posłuszeństwo, bo panna Dż roznosi buty po domu;)

Posted

[quote name='chi23']Tak, to border;)
Oj, nie rycz mi tutaj:glaszcze: Przecież w końcu doczekasz się tego swojego borderzątka:lol: Zresztą słyszałam że myślisz też o menchester terierze..?[/QUOTE]
No myślę o MT bo musiałam zrezygnowac z BC choć kiedyś go bedę mieć... ale na razie nie wiem czy w ogóle bede miec nawet MT:(...
ale moze sie uda:)

Tymczasem chce oglądac Dżo!

Posted

Cudnie się prezentują obie panienki. Co do piłek hilton/hoko funny, to są różne średnice od 4cm do prawie 8 bodajże? Więc jest w czym wybierać. Ja jestem zachwycona, Zuz kocha piłeczkę, nosi ją wszędzie, mamla (niestety :roll:), łapie w powietrzu "na ostro" i nie ma nawet śladów... Niestety, są dość słabo dostępne w normalnych zoologach :(

P.S. Nigdy bym nie powiedziała wnioskując z Twoich postów, że masz akurat tyle lat ile masz :D

Posted

[quote name='westie_justa']No myślę o MT bo musiałam
zrezygnowac z BC choć kiedyś go bedę mieć... ale na razie nie wiem czy w ogóle bede miec nawet MT:(...
ale moze sie uda:)

Tymczasem chce oglądac Dżo!

Dlaczego musiałaś zrezygnować?
Szczerze mówiąc o Menchesterach nie mam zielonego pojęcia;)

Zdjęcia będą jutro rano:cool3:

Cudnie się prezentują obie panienki. Co do piłek hilton/hoko funny, to są różne średnice od 4cm do prawie 8 bodajże? Więc jest w czym wybierać. Ja jestem zachwycona, Zuz kocha piłeczkę, nosi ją wszędzie, mamla (niestety :roll:), łapie w powietrzu "na ostro" i nie ma nawet śladów... Niestety, są dość słabo dostępne w normalnych zoologach :-(

P.S. Nigdy bym nie powiedziała wnioskując z Twoich postów, że masz akurat tyle lat ile masz :-D

Dzięki;)

Jeśli tyle daje radę taka piłka to chyba całe stado w takie zaopatrzę;) We wtorek wybieram się na wycieczkę do zoo natury, może tam będą:cool3:

Co do P.S. na ile lat wyglądają moje posty? Ciekawa jestem;)

ale super te Twoje dziewczyny wyglądają :loveu:

mam nadzieje ze w pon wszystko wypali :cool3:

Dzięki:)
Też mam taką nadzieję;)

Posted

[quote name='chi23']Dlaczego musiałaś zrezygnować?
Szczerze mówiąc o Menchesterach nie mam zielonego pojęcia;)

Zdjęcia będą jutro rano:cool3:[/QUOTE]

Wszycy mi go odradzali.. ze względu na to że duzo czasyu trzeba ,mu poświęcić oczywiście dla mnie niema problemu żeby go szkolić i dawać mu zajęcia;) ale moze sie zdażyć że nie zawsze bede mieć baardzo duzo czasu....
a rzucić wszystkiego nie mogę..... chociaż tak naprawde nie wiem co bedzie za te 2 lata moze wtedy border nie będzie problemem będę miec duży plac itd. ale na razie moge tylko marzyć
A MT okazały sie być także bardzo energiczne tyle ze mogą mieć krótsze spacerki niż BC i moga też spac pod kocykiem nic nie robiąc;)

To ja czekam na Dżo!