Illusion Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 U nas kiedyś Gin służyła za dywan, miała nawet taką "ksywkę", ale teraz to już tak nie bardzo :lol:. Quote
chi23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Zobaczcie jakie ładne dziewczę:loveu: Wraca z nami do domu :cunao: http://border.krasnybor.pl/40.html Quote
Fides79 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='chi23']Zobaczcie jakie ładne dziewczę:loveu: Wraca z nami do domu :cunao: http://border.krasnybor.pl/40.html eeee znaczy się macie nowego domownika :hmmmm: ?? Quote
danka4u1 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Chi23, pokaż domownika w całej krasie, a nie " szyfruj" linkami!!! Quote
chi23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 eeee znaczy się macie nowego domownika :hmmmm: ?? Będziemy mieć:loveu: Chi23, pokaż domownika w całej krasie, a nie " szyfruj" linkami!!! Pokażę jak już bedzie z nami, bo na razie jest w hodowli w Świnoujściu;) Wyjeżdżamy dzisiaj w nocy i zostajemy tam na 2-3 dni, w zależności od pogody;) Quote
Yuveza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jezuuuuu będziesz miec BORDERA !:o:o:o:o:o:o!!!? jezu odkąd ja planuje to u wszystkich już sie pojawia :(:(:( rodzice sie od razu zgodzili? bo miałas mieć tybetana i co? Quote
chi23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='westie_justa']Jezuuuuu będziesz miec BORDERA !:o:o:o:o:o:o!!!? jezu odkąd ja planuje to u wszystkich już sie pojawia :(:(:( rodzice sie od razu zgodzili? bo miałas mieć tybetana i co? Rzeczywiście mieliśmy mieć tybetana ale nie mam pewności czy taki typ psa jak mastif na pewno by nam odpowiadał, to dosyć niezależne psy;) A taki pastuch sam szuka kontaktu z człowiekiem i współpracy:) O gratuluję :-D Dziękujemy:) Quote
Guest papillonek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 justa border to pies taki jak kady inny nawet schroniskowy,więc nie musisz traktowac go jak jakieś bóstwo i od razu jezusowac (ja też tak myślałam ,ale sama się przekonałam ,że jeśli chcesz trenować z psem cokolwiek to każdego psa wytresujesz).Gratuluję i powodzenia chi23 :) Quote
Qeeriefire Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dokładnie, ja nadal podziwiam BC za determinację i chęć do pracy..ale to nie tylko bordery, Nele tak samo czy też inne psy z którymi mam przyjemność pracować ;) Quote
Guest papillonek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Collie napisał(a):Dokładnie, ja nadal podziwiam BC za determinację i chęć do pracy..ale to nie tylko bordery, Nele tak samo czy też inne psy z którymi mam przyjemność pracować ;) I Sonia ! I Hary! I Kulka! Quote
chi23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Dokładnie dziewczyny;) Border collie to normalny pies tylko bardzo energiczny:p I tak właśnie ma być;) Quote
Qeeriefire Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 papillonek napisał(a):I Sonia ! I Hary! I Kulka! I wszystkie psy :D Wystarczy tylko chęć i jeżeli zdrowie psa na to pozwoli ;) Quote
Yuveza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 chi23 napisał(a):Rzeczywiście mieliśmy mieć tybetana ale nie mam pewności czy taki typ psa jak mastif na pewno by nam odpowiadał, to dosyć niezależne psy;) A taki pastuch sam szuka kontaktu z człowiekiem i współpracy:) Tak, ale też mówiłaś że nie wiesz jak Kapsel zareaguje, jak z nim bedzie? O Bordery to są psy które muszą miec kontakt z człowiekiem:D! papillonek napisał(a):justa border to pies taki jak kady inny nawet schroniskowy,więc nie musisz traktowac go jak jakieś bóstwo i od razu jezusowac (ja też tak myślałam ,ale sama się przekonałam ,że jeśli chcesz trenować z psem cokolwiek to każdego psa wytresujesz).Gratuluję i powodzenia chi23 :) Dobra może mnie trochę poniosło, zreszta ja tez sie w końcu doczekam;) Quote
Guest papillonek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Każdy pies musi mieć kontakt z człowiekiem! A jest tyle ras psów ,a nie wiem czemu chcesz akurat bordera... Quote
Qeeriefire Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Mam się przyznać .. :D też chciałabym bordera, jakoś strasznie podobają mi się psy pasterskie (wszystkie) :P Ale na razie o tym nie myśle , bo mam Nele i to z nią zamierzam pracować. edit. chi23 jak tam Gabi i Kapsel ;) ? Quote
Yuveza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 papillonek napisał(a):Każdy pies musi mieć kontakt z człowiekiem! A jest tyle ras psów ,a nie wiem czemu chcesz akurat bordera... To pytanie do mnie? oczywiście jest masa psów w tym bordery:D Quote
chi23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='westie_justa']Tak, ale też mówiłaś że nie wiesz jak Kapsel zareaguje, jak z nim bedzie? Tybetana chciałam jeśli już to samca a teraz kupujemy suczkę a z sukami Kapsel nie ma problemu;) edit. chi23 jak tam Gabi i Kapsel ? Teraz stoją przy oknie i szczekają;) Byliśmy dzisiaj na błotnym spacerze, zdjęć nie mam bo chciałam się raczej skupić na tym żeby psy miały przyjemność a nie na robieniu zdjeć;) Przy okazji kompletowania wyprawki dostali wyrzutnię do piłek i świńskie uszy:) Quote
Qeeriefire Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 chi23 napisał(a):Tybetana chciałam jeśli już to samca a teraz kupujemy suczkę a z sukami Kapsel nie ma problemu;) Teraz stoją przy oknie i szczekają;) Byliśmy dzisiaj na błotnym spacerze, zdjęć nie mam bo chciałam się raczej skupić na tym żeby psy miały przyjemność a nie na robieniu zdjeć;) Przy okazji kompletowania wyprawki dostali wyrzutnię do piłek i świńskie uszy:) O to była kąpiel błotna :D Wygłaskaj psiaki od nas :) Quote
Yuveza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 chi23 napisał(a):Tybetana chciałam jeśli już to samca a teraz kupujemy suczkę a z sukami Kapsel nie ma problemu;) Teraz stoją przy oknie i szczekają;) Byliśmy dzisiaj na błotnym spacerze, zdjęć nie mam bo chciałam się raczej skupić na tym żeby psy miały przyjemność a nie na robieniu zdjeć;) Przy okazji kompletowania wyprawki dostali wyrzutnię do piłek i świńskie uszy:) A on jest wykastrowany? bo z Gabi moze nie ale z BC to już sobie by poradził xD Quote
Illusion Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 westie_justa, jak pies chce, to z każdą suką sobie poradzi i wielkość nie będzie mieć większego znaczenia... Gratuluję nowego psiaka. Quote
chi23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Kapsel nie jest wykastrowany, nie mam zresztą takich zamiarów ale Georgia będzie sterylizowana. Gratuluję nowego psiaka. Dziękuję;) O to była kąpiel błotna Wygłaskaj psiaki od nas Oj była:) Wygłaszczę potwory:) Quote
Fides79 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 oo no to gratuluje nowej koleżanki :lol: a jak tam u Was bo wczorajszej burzy popołudniowej? Quote
evel Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Serdeczne gratulacje z powodu małego kłaczka :loveu: Quote
Recommended Posts