Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dzisiaj iść do stajni zdjęcia robić.. Padnięta jestem;) Przed chwilą wróciłam do domu:p

Chyba się zbiorę i jednak pójdę, wieczorem będą zdjęcia:razz:

Posted

Organizm Gabi prawdopodobnie nie toleruje sterylkowych szwów. Czekają nas badania krwi a potem operacja:shake:.

Tak z innej beczki:

Uploaded with ImageShack.us
Miały być inne kolory ale nie chce mi się z nimi kłócić:lol:

Guest papillonek
Posted

Mam identyczne te czerwone,ale moje jest...mniej czerwone???Chodzi o to ,że jest bardziej pomarańczowe,niż czerwone.
Tylko nasze wygląda już na bardzo poturbowane,bo Sonia poobgryzała brzegi podczas zabawy i poprzypalałam je zapalniczką ,niestety trochę za mocno hihi ;)

Posted

Trzymamy kciuki za operację Gabi! Będzie dobrze! ;)
Ten drugi dysk (nie żółty) jest czerwony czy pomarańczowy? Ja mam dwa różowe i dwa pomarańczowe i te moje pomarańczowe nie są tak... żywe :lol:.

Posted

Chantell napisał(a):
czemu? druga operacja? :(

Trzecia:shake: Po sterylizacji jakoś po pół roku zrobiła się taka twarda gula, potem pękłą i poleciał jakiś płyn. Gabi dostała jakąś maść która w ogóle nie pomogła potem antybiotyk - też nic, dalej leci.. Operacja była i znaleziono jakieś coś małego no i dalej leci. Wybraliśmy się do innego weterynarza i możliwe że to przez te sterylkowe szwy, bo jest dużo rodzai szwów i tych akurat organizm może nie tolerować. I teraz będziemy otwierać biedną Gabi:shake: Zrobię wszystko żeby to się skończyło bo gabi sie ciągle liże a nie jestem w stanie pilnować psa 24h.

Posted

Dziękujemy:loveu:
Jeszcze trochę bo pan doktor który ostatecznie stwierdzi co i jak jest na razie na urlopie.

Tymczasem ja mam wrażenie że jestem w równoległej rzeczywistości. Gabi sama wchodzi na równoważnię. Robi slalom między nogami. Kapsel podaje łapę i robi siad:crazyeye:. Obserwujmy zatem jak od wczoraj zmienił się stosunek Gabrysi do nowych dekielków. Biega za rollerami i łapie talerzyk prowadzony przed nosem:p Niestety tego nie miałam jak obfocić, więc tylko rollerowe;)
Nieostre w większości i w ogóle bee ale nie umiem zdjęć w ruchu:lol: