Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja w imageshacku zmniejszałam ale teraz wrzucam na photobucket ale tam w ogóle nie patrzyłam czy jest opcja zmniejszania a może jest

Patrzyłam i jest w opcjach: resize, to od następnego razu chyba będę zmniejszała

Posted

hmmm.... wątpie żeby zrobił coś szczeniakowi szczeniak jako młodszy będzie 'podwładny' a Kapsel dominujący, jeżeli szczeniak zrobiłby cos niepasującego Kapslowi, to Kapsel mógłby go 'przyporządkować' czyli zwrócić mu uwagę np: warknąć, ale chyba nie pogryźliby się;)

Guest papillonek
Posted

hmmm...nie wiem...małe,a chcesz kupić szczeniaka???

Posted

Bardzo chcemy ale najpierw musimy mieć stuprocentową pewność że Kapsel nic mu nie zrobi;) Jak pewności nie będzie to psa nie weźmiemy:shake:

Kasia- nie wiem w jakim wieku, jeszcze go na świecie nie ma;) Kupilibyśmy za rok z następnego miotu jakbysmy się zdecydowali:)

Guest papillonek
Posted

Aha ,czyli trzba to spradzić na jakimś innym szczeniaku,ale psy chyba wiedzą ,że szczeniak to szczeniak i nie powinien mu krzywdy zrobić :)
U nas fotki ;)

Posted

Ja nie będe na nikim testowac:) Z Gabi nie było żadnych zgrzytów - Kapsel miał wtedy chyba 4-5 lat, postawiliśmy mu Gabi pod nosem on powąchał i poszedł się połozyć na słonku ale to suka to co innego;)

Posted

O własnie, boję się tego dojrzewania:cry: Że jak panowie sobie postanowią hierarhię ustalac to może być dosyć nieciekawie. Nie chcę całe życie biegać i psów izolować dlatego trzeba wszystko porządnie przemyśleć. A mastif tybetański to moje wieeeelkie marzenie:loveu::loveu:

Posted

czy tez mogę coisk powiedziec ?
no to powiem tak:
skoro na Gabi tak ładnie zareagował, to myslę, że nie będzie problemu z nowym pieskiem, szczeniak to szczeniak i płeć mysle w tym okresie życia psa jest bez znaczenia, a zanim nowy dojdzie do okresu dojrzewania to sobie cała trójka już ustawi hierarchię :)

Posted

[quote name='westie_justa']tak, dokładnie, a mastif tybetański to duży misio:evil_lol: będzie nawet większy od Kapsla:D i w domu będzie mieszkał?[/QUOTE]

On nawet nie może w domu- z takim futrem to sie po prostu chłopak zagotuje. Kilka tysięcy lat stróżowania jednak robi swoje:p
Oglądałam zdjecia z róznych okresów życia psów z hodowli jednej to wydaje mi się że w wieku 5 miesięcy juz większy od Kapsla:loveu::loveu: ale na zdjeciach to trudno stwierdzić jaki duzy jest naprawdę.

A tak poza moimi rozmyślaniami to wiosna przyszła! Mam nadzieję że już na stałe:multi::multi:

Posted

a w jakim wieku jest Kapsel?
ja to bym się bardziej bała dorastania niz okresu szczenięcego
są psy które nie toleruja szczeniąt bez wzgledu na wiek, nie mozna wszystkich do jednego worka ;)

Posted

moja M różnie toleruje szczeniaki, tzn. straszy je tylko.
Ale szczerze mówiąc na Twoim miejscu bałabym się o bezpieczeństwo psiaków ze względu na płeć.

Posted

Powracamy:diabloti: Chciałam powiedzieć że już wiem skąd nagle Wielkie-Zatrucie-Pokarmowe.. Gabrysia wychodzi sobie na podwórko, gdzie konsumuje sobie różne odpadki budowlane że tak powiem:razz: Pomysłowa, nie powiem.. Ja jej tu ze "zbilansowanym" żarciem i kurczaczkiem a ona się dożywia na dworzu..
Znalazłam to sznurowe coś za domem.. Radość nieziemska:lol: