chi23 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witamy w naszej galerii, Chciałabym przedstawić Wam: Gabi - hiperaktywne kochane futro:loveu: Na bieżąco uczymy się nowych rzeczy (tzn. Gabi), wydaje mi się że to chyba nawet podchodzi pod obidience:eviltong: Poza tym skoki przez i na różne części ciała, biegamy po własnoręcznie zrobionym torze agility i nakręcamy się na frisbee:razz: Do ulubionych należą wycieczki nad staw gdzie Gabi poluje sobie na żabki biegając wzdłuż brzegu, bieganie pod wpływem głupawki po wybiegu dla koni, Kapsel no i drzemki w pościeli po szaleństwach. A nad morzem to już w ogóle raj na ziemi dla Gabi. Polowania na mewy i te sprawy:razz: Kapsel - AST, wielki fan opalania i dobrego jedzenia:lol: Przejawia niechęć do wysiłku umysłowego. Do ulubionych należą spacery po lesie, dewastowanie ogrodu (czego zdecydowanie nie pochwalam:mad:) i ogólne prezentowanie swojego zadowolenia z życia poprzez bullowate buczenie:p Świńskie uchole, kurze łapki to także jego żywioł:cool3: To wszystko, serdecznie zapraszamy do oglądania zdjęć;) Quote
chi23 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
chi23 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 I troche mojej radosnej twórczości: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Vitka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jaki śmieszny duecik! :) Będziemy zaglądać i zapraszamy do nas ;) Quote
chi23 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Vitka']Jaki śmieszny duecik! :) Będziemy zaglądać i zapraszamy do nas ;)[/QUOTE] Jesteś pierwsza:D Prawda że razem smiesznie wygladają... jeszcze jak razem szczekaja pod płotem albo jak Gabi zabiera Kapslowi jedzenie to juz w ogóle:D Quote
Vitka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Haha :D To musi być śmieszne. U mnie na osiedlu ludzie mają boksera i yorka. Bokser biegnie bardzo szybko, a york za nim szczeka jak głupek, zawsze robią dużo hałasu, ale są wspaniali ;) Czekam na więcej zdjęć. Może jakieś wspólne?? ;) Quote
chi23 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 witamy:p Weronika-dzięki;) Mam nowe fotki z dzisiaj chyba jest kilka wspólnych na razie takie mam: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
chi23 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Middledream']a Gabi jaka to rasa? :) Hawańczyk;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
chi23 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Nareszcie ktos nas odwiedził^^ Myślałam że nas już nie lubicie:( Quote
chi23 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 lenka13 napisał(a):hej.. śliczne psiaki.. ile Gabi ma lat? W lipcu skończy 2 lata Quote
Evelynkaa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 a czemu nowa galeria??co się stało z poprzednia?? Śliczna gabrysia jak zawsze i kapselek również Quote
chi23 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Evelynkaa napisał(a):a czemu nowa galeria??co się stało z poprzednia?? Śliczna gabrysia jak zawsze i kapselek również Mało osób odwiedza forum o hawańczykach a poza tym kapsel tak nie bardzo nadaje sie na hawanczyka;) Quote
chi23 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Kapsel został moim ulubieńcem :loveu: To fajnie:p Uploaded with ImageShack.us Quote
chi23 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Onomato-Peja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 http://img101.imageshack.us/img101/3351/sdc18401.jpg jaka słodka morda :loveu: TTB zawsze u mnie były są i będą na pierwszym miejscu :D Quote
chi23 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='Onomato-Peja']http://img101.imageshack.us/img101/3351/sdc18401.jpg jaka słodka morda :loveu: TTB zawsze u mnie były są i będą na pierwszym miejscu :D U mnie też;) Ludzie nie lubią ttb bo niby mordercy a to takie miłe rodzinne psy są:( chociaz kapsel psów nie lubi musze prawie codziennie przemywac kapslowi oczy herbatą bo strasznie ropieją A tak poza tym to chciałabym powiedzieć że wygrzebałam w garażu krowi łańcuch^^ i chyba go przerobie i zastosuje do psa o ile jest w dobrym stanie Quote
Evelynkaa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Kochana po pierwsze nie przemywa się herbatą oczu bo herbata wysusza, lepiej i bezpieczniej solą fizjologiczną... a poza tym co ty chcesz z tym łańcuchem zrobić??? Quote
Onomato-Peja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jak to co ;) Jako psia obroża rzecz jasna. Quote
Recommended Posts