Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy w naszej galerii,

Chciałabym przedstawić Wam:

Gabi - hiperaktywne kochane futro:loveu:
Na bieżąco uczymy się nowych rzeczy (tzn. Gabi), wydaje mi się że to chyba nawet podchodzi pod obidience:eviltong: Poza tym skoki przez i na różne części ciała, biegamy po własnoręcznie zrobionym torze agility i nakręcamy się na frisbee:razz: Do ulubionych należą wycieczki nad staw gdzie Gabi poluje sobie na żabki biegając wzdłuż brzegu, bieganie pod wpływem głupawki po wybiegu dla koni, Kapsel no i drzemki w pościeli po szaleństwach. A nad morzem to już w ogóle raj na ziemi dla Gabi. Polowania na mewy i te sprawy:razz:

Kapsel - AST, wielki fan opalania i dobrego jedzenia:lol:
Przejawia niechęć do wysiłku umysłowego. Do ulubionych należą spacery po lesie, dewastowanie ogrodu (czego zdecydowanie nie pochwalam:mad:) i ogólne prezentowanie swojego zadowolenia z życia poprzez bullowate buczenie:p Świńskie uchole, kurze łapki to także jego żywioł:cool3:

To wszystko, serdecznie zapraszamy do oglądania zdjęć;)

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vitka']Jaki śmieszny duecik! :)
Będziemy zaglądać i zapraszamy do nas ;)[/QUOTE]

Jesteś pierwsza:D
Prawda że razem smiesznie wygladają... jeszcze jak razem szczekaja pod płotem albo jak Gabi zabiera Kapslowi jedzenie to juz w ogóle:D

Posted

Haha :D
To musi być śmieszne.
U mnie na osiedlu ludzie mają boksera i yorka. Bokser biegnie bardzo szybko, a york za nim szczeka jak głupek, zawsze robią dużo hałasu, ale są wspaniali ;)
Czekam na więcej zdjęć. Może jakieś wspólne?? ;)

Posted

Evelynkaa napisał(a):
a czemu nowa galeria??co się stało z poprzednia?? Śliczna gabrysia jak zawsze i kapselek również

Mało osób odwiedza forum o hawańczykach a poza tym kapsel tak nie bardzo nadaje sie na hawanczyka;)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']http://img101.imageshack.us/img101/3351/sdc18401.jpg jaka słodka morda :loveu: TTB zawsze u mnie były są i będą na pierwszym miejscu :D

U mnie też;)
Ludzie nie lubią ttb bo niby mordercy a to takie miłe rodzinne psy są:( chociaz kapsel psów nie lubi
musze prawie codziennie przemywac kapslowi oczy herbatą bo strasznie ropieją

A tak poza tym to chciałabym powiedzieć że wygrzebałam w garażu krowi łańcuch^^ i chyba go przerobie i zastosuje do psa o ile jest w dobrym stanie