Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

chi23 napisał(a):
Mnie się jakoś tam udało;) Na początku jak wyciągałam za często dyski to nie było takiego szału, potem naprawdę fajnie się zrobiło jak rzucałam jakoś raz na 2 tygodnie no i teraz robimy takie prawie overy;) Ja mam dla Gabi te hero pup 160 i trzymają się od bardzo dawna, chyba jakoś wiosną kupiłam(?) A sucz na nich wisi i szarpie się ładnie;) Chciałabym wstawić zdjęcie ale image shack nie działa:angryy:

To fajnie wam :D
No ,ale niestety nie każdy pies jest stworzony do latania za dyskami. Nam się nie udało,ale tragedii nie ma :) zamiast się zamartwiać robimy to co lubimy sztuczkujemy i aportujemy co nie obciąża stawów tak jak frisbee :)
Mi jakoś ten hero pup się poobdzierał po krawędziach może to ją zniechęciło nie wiem ,ale plastik to nie jest dobra zabawka za to bardzo rozreklamowana :lol:

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papillonek napisał(a):
To fajnie wam :D
No ,ale niestety nie każdy pies jest stworzony do latania za dyskami. Nam się nie udało,ale tragedii nie ma :) zamiast się zamartwiać robimy to co lubimy sztuczkujemy i aportujemy co nie obciąża stawów tak jak frisbee :)
Mi jakoś ten hero pup się poobdzierał po krawędziach może to ją zniechęciło nie wiem ,ale plastik to nie jest dobra zabawka za to bardzo rozreklamowana :lol:

Też już myślałam w pewnym momencie że się nie uda a tu proszę:) Chciałabym nagrać jakąś superprodukcję ale nie mam konta na yt:evil_lol:, zdjęcia też bym wstawiła ale zapomniałam hasła na photobucket a image shack nie działa:angryy:

Posted

evel napisał(a):
Nie działa Ci IS? A masz na nim konto? Bo u mnie normalnie śmiga dopiero od czasu, jak sobie założyłam konto na żabie :)

To zaraz założę;) Zawsze wrzucałam bez rejestracji ale teraz coś nie chce działać to chyba nie mam wyjścia:evil_lol:

Posted

musisz brac pod uwagę, że bójki mogą się zdarzać.. nie zawsze udaje się zgrać stado, zwłaszcza jeśli oba psy są dominujące z charakteru.. należałoby szukać uległego szczeniaka..

Posted

[quote name='TTB']musisz brac pod uwagę, że bójki mogą się zdarzać.. nie zawsze udaje się zgrać stado, zwłaszcza jeśli oba psy są dominujące z charakteru.. należałoby szukać uległego szczeniaka..

No tak ale co to do nas ma?;)

Dzisiaj była u nas Kaja z Soplem:) Zakumplowałam się z image shackiem no i mam nawet zdjęcia:cool3:

Uwaga, uwaga.. Gabi robi flipy!

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Widzę, ze jednak dogadałaś się z żabolem :diabloti:
Go strasznie urosła i jeszcze bardziej wypiękniała, a Gabi... Skubana wie, ze jest słodka i perfidnie to wykorzystuje żebrząc o smakołyki albo pieszczoty :D

Mogę skraść kropka do nas? :cool3:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Widzę, ze jednak dogadałaś się z żabolem :diabloti:
Go strasznie urosła i jeszcze bardziej wypiękniała, a Gabi... Skubana wie, ze jest słodka i perfidnie to wykorzystuje żebrząc o smakołyki albo pieszczoty :D

Mogę skraść kropka do nas? :cool3:

Cała prawda:diabloti: Z żabolem jakoś się udało, były co prawda drobne nieporozumienia ale.. :evil_lol:

Pewnie, kradnij kropka;)

unikatowydiament napisał(a):
świetne psiaki pozdrawiamy cieplutko:)

Collie napisał(a):
Zdjęcia fajne, wygłaskaj psiaki :)

Dziękujemy:)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...