Guest papillonek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 chi23 napisał(a):Mnie się jakoś tam udało;) Na początku jak wyciągałam za często dyski to nie było takiego szału, potem naprawdę fajnie się zrobiło jak rzucałam jakoś raz na 2 tygodnie no i teraz robimy takie prawie overy;) Ja mam dla Gabi te hero pup 160 i trzymają się od bardzo dawna, chyba jakoś wiosną kupiłam(?) A sucz na nich wisi i szarpie się ładnie;) Chciałabym wstawić zdjęcie ale image shack nie działa:angryy: To fajnie wam :D No ,ale niestety nie każdy pies jest stworzony do latania za dyskami. Nam się nie udało,ale tragedii nie ma :) zamiast się zamartwiać robimy to co lubimy sztuczkujemy i aportujemy co nie obciąża stawów tak jak frisbee :) Mi jakoś ten hero pup się poobdzierał po krawędziach może to ją zniechęciło nie wiem ,ale plastik to nie jest dobra zabawka za to bardzo rozreklamowana :lol: Quote
chi23 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 papillonek napisał(a):To fajnie wam :D No ,ale niestety nie każdy pies jest stworzony do latania za dyskami. Nam się nie udało,ale tragedii nie ma :) zamiast się zamartwiać robimy to co lubimy sztuczkujemy i aportujemy co nie obciąża stawów tak jak frisbee :) Mi jakoś ten hero pup się poobdzierał po krawędziach może to ją zniechęciło nie wiem ,ale plastik to nie jest dobra zabawka za to bardzo rozreklamowana :lol: Też już myślałam w pewnym momencie że się nie uda a tu proszę:) Chciałabym nagrać jakąś superprodukcję ale nie mam konta na yt:evil_lol:, zdjęcia też bym wstawiła ale zapomniałam hasła na photobucket a image shack nie działa:angryy: Quote
evel Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nie działa Ci IS? A masz na nim konto? Bo u mnie normalnie śmiga dopiero od czasu, jak sobie założyłam konto na żabie :) Quote
chi23 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 evel napisał(a):Nie działa Ci IS? A masz na nim konto? Bo u mnie normalnie śmiga dopiero od czasu, jak sobie założyłam konto na żabie :) To zaraz założę;) Zawsze wrzucałam bez rejestracji ale teraz coś nie chce działać to chyba nie mam wyjścia:evil_lol: Quote
chi23 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Nie da się edytować posta:roll: Zarejestrowałam się na IS no i mam zdjęcie: Uploaded with ImageShack.us Quote
Guest TTB Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 musisz brac pod uwagę, że bójki mogą się zdarzać.. nie zawsze udaje się zgrać stado, zwłaszcza jeśli oba psy są dominujące z charakteru.. należałoby szukać uległego szczeniaka.. Quote
chi23 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='TTB']musisz brac pod uwagę, że bójki mogą się zdarzać.. nie zawsze udaje się zgrać stado, zwłaszcza jeśli oba psy są dominujące z charakteru.. należałoby szukać uległego szczeniaka.. No tak ale co to do nas ma?;) Dzisiaj była u nas Kaja z Soplem:) Zakumplowałam się z image shackiem no i mam nawet zdjęcia:cool3: Uwaga, uwaga.. Gabi robi flipy! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
chi23 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
chi23 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 12, 2012 by chi23 Quote
chi23 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kajkoowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Widzę, ze jednak dogadałaś się z żabolem :diabloti: Go strasznie urosła i jeszcze bardziej wypiękniała, a Gabi... Skubana wie, ze jest słodka i perfidnie to wykorzystuje żebrząc o smakołyki albo pieszczoty :D Mogę skraść kropka do nas? :cool3: Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 świetne psiaki pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Qeeriefire Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zdjęcia fajne, wygłaskaj psiaki :) Quote
chi23 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Kaja10014 napisał(a):Widzę, ze jednak dogadałaś się z żabolem :diabloti: Go strasznie urosła i jeszcze bardziej wypiękniała, a Gabi... Skubana wie, ze jest słodka i perfidnie to wykorzystuje żebrząc o smakołyki albo pieszczoty :D Mogę skraść kropka do nas? :cool3: Cała prawda:diabloti: Z żabolem jakoś się udało, były co prawda drobne nieporozumienia ale.. :evil_lol: Pewnie, kradnij kropka;) unikatowydiament napisał(a):świetne psiaki pozdrawiamy cieplutko:) Collie napisał(a):Zdjęcia fajne, wygłaskaj psiaki :) Dziękujemy:) Quote
Oscar Patric Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 mizianki zasyłamy i miłego weekendu życzymy:) Quote
WeronikaM Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 http://img718.imageshack.us/img718/5955/dsc0177kt.jpg haha :D super skupienie na smakołyku :) Quote
motyleqq Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 pozwolę sobie zareklamować mój bazarek z pendrivem w kształcie Serca z TP :smile: http://www.dogomania.pl/threads/223737-pendrive-Serce-z-reklamy-TP-dla-ONki-Diny-do-6-marca-OTWARTE?p=18720687#post18720687 Quote
kajkoowa Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Co u was dziewczyny? Jakieś zdjęcia by się przydały :) Quote
chi23 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Uwaga, mam zdjęcia :lol: Ktoś chce więcej...? Uploaded with ImageShack.us Quote
Oscar Patric Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='chi23']Uwaga, mam zdjęcia :lol: Ktoś chce więcej...? Uploaded with ImageShack.us Ja,Ja chcę wiecej:) pozdrawiamy Quote
chi23 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Fides79 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 http://img24.imageshack.us/img24/1203/dsc0667q.jpg ha ha Kapsel to wiosnę już na całego poczuł :evil_lol: Quote
chi23 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 To zdecydowanie jedno z moich ulubionych zdjęć;): Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts