Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
w galerii mam jeden :)

Widziałam już:cool3:

unikatowydiament napisał(a):
zdrowych,pogodnych,pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia:)

Dziękujemy!:):)

• 1 month later...
Posted

unikatowydiament napisał(a):
co tam u Was słychać?

pozdrawiamy cieplutko:)

Miło że wpadłaś do tej naszej galerii;) Dziękujemy:) Niestety przez jakiś czas nasz wątek leżał sobie gdzieś tam odłogiem ale postaram się zmobilizować do wstawiania zdjęć :p Tak w wielkim skrócie to żyjemy sobie spokojnie, mają miejsce takie fajne rzeczy jak spacery, jakies frisbee, posłuszeństwo;) A nawet takie fajne tajemnicze przedmioty przywędrowały do nas:

Uploaded with ImageShack.us

Obecnie mam tylko takie aktualne zdjęcie Gabi;)

Posted

papillonek napisał(a):
Świetne :D

Też mi się strasznie spodobało:):)

Kaja10014 napisał(a):
Ale dużo dysków! Mam nadzieję, że jak kiedyś tam do Was przywędrujemy to zobaczę Go w akcji :cool3:

Oj tak:) Na pewno:) Dekle już przetestowane, rzucałam multiple w domu:cool3:

Takie jedno z dzisiaj:

Posted (edited)

Kasi i Lena napisał(a):
Kapsel ma na sobie jakieś różowe wdzianko? Czy mnie oczy mylą?:D

Nie mylą, ma sweterek:razz:

Illusion napisał(a):
Więęęęęęęęcej!!! :eviltong:

Dobra, niech Ci będzie, zaraz załaduję:cool3:

Edited by chi23
Posted

Mało, bo coś się dzieje z imageshackiem i nie mogę wrzucić nic więcej, tylko te mi się udało. Przed chwilą też próbowałam i nic. :roll:

Posted

Chi, powiedz mi, Gabi to hawańczyk? Strzyżona jest? Bo tak sobie pomyślałam, że w sumie to chętnie bym się dowiedziała coś więcej o nich, zwłaszcza o takim egzemplarzu, który nie jest traktowany jak maskotka na podusię :)

Dysków zazdraszczam, Zu by z nich zrobiła sieczkę :evil_lol: Zostały nam chyba tylko hero xtra, a ja nie umiem nimi rzucać :oops: :evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
http://img840.imageshack.us/img840/7132/dsc0085mw.jpg ale wyrosła :p

a Gabi nie marznie przy takich mrozach?

Go akurat dzisiaj skończyła 10 miesięcy:)

Trochę marznie czasami ale jak tak biegają i szaleją to całkiem się trzyma:)

evel napisał(a):
Chi, powiedz mi, Gabi to hawańczyk? Strzyżona jest? Bo tak sobie pomyślałam, że w sumie to chętnie bym się dowiedziała coś więcej o nich, zwłaszcza o takim egzemplarzu, który nie jest traktowany jak maskotka na podusię :)

Dysków zazdraszczam, Zu by z nich zrobiła sieczkę :evil_lol: Zostały nam chyba tylko hero xtra, a ja nie umiem nimi rzucać :oops: :evil_lol:

Hawańczyk;) Tak do golasa nigdy jej nie strzyżemy, tylko na wiosnę idzie do fryzjera na golenie brzucha, cieniowanie żeby nie miała aż takich ilości futra itp. Tak jeśli chodzi o aktywność to nie jest namolna i nie lata po domu jak opętana ale jak już coś robimy to jest wkręcona i widać że lubi. Bulgocze jak jej jakiś pies przeszkodzi w robocie;) Jak pada albo jest bardzo bardzo bardzo zimno to raczej śpi większość dnia, bo sama nie pójdzie na deszcz albo śnieg, nawet chyba nie idzie o to że jej zimno, tylko nie lubi sama w taką pogodę i już no i trzeba z nią wyjść. Chodzi ze mną na rolki, biega przy rowerze;) We frisbee mamy rollery za sobą, zaczyna wyskakiwać sensownie. Dużo można zrobić z takim psem;) Na wiosnę jak się trafi jakieś fajne seminarium agility, to też ją zabieram. W sumie taka uniwersalna jest, jak ekstremalnie nie ma czasu to po prostu śpi:lol: Normalnie wcina surowe częsci zwierzęce, kurze łapy wędzone i jakoś nie sądze żeby miała za delikatne ząbki:diabloti: Chodzi na własnych nogach, na dalekie spacery, równo z Go:)

Ja męczę ciągle to rzucanie jak nie wiem:eviltong: Na dyskach widać juz pierwsze ślady działalności psiej i nie wydają mi się takie super trwałe ale Georgia ma dosyć delikatny chwyt to trochę, mam nadzieję, przetrwają:cool3:

Guest papillonek
Posted

Ja swoją sucz nie umiałam nakręcić na dyski mi hero szybko się zużył :roll:

Posted

papillonek napisał(a):
Ja swoją sucz nie umiałam nakręcić na dyski mi hero szybko się zużył :roll:

Mnie się jakoś tam udało;) Na początku jak wyciągałam za często dyski to nie było takiego szału, potem naprawdę fajnie się zrobiło jak rzucałam jakoś raz na 2 tygodnie no i teraz robimy takie prawie overy;) Ja mam dla Gabi te hero pup 160 i trzymają się od bardzo dawna, chyba jakoś wiosną kupiłam(?) A sucz na nich wisi i szarpie się ładnie;) Chciałabym wstawić zdjęcie ale image shack nie działa:angryy: