chi23 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 [quote name='westie_justa'] Też się bawiłam tymi bokeh'ami :diabloti: Jestem strasznie ciekawa efektów:p Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 zdrowych,pogodnych,pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia:) Quote
chi23 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 westie_justa napisał(a):w galerii mam jeden :) Widziałam już:cool3: unikatowydiament napisał(a):zdrowych,pogodnych,pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia:) Dziękujemy!:):) Quote
Oscar Patric Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 co tam u Was słychać? pozdrawiamy cieplutko:) Quote
chi23 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 unikatowydiament napisał(a):co tam u Was słychać? pozdrawiamy cieplutko:) Miło że wpadłaś do tej naszej galerii;) Dziękujemy:) Niestety przez jakiś czas nasz wątek leżał sobie gdzieś tam odłogiem ale postaram się zmobilizować do wstawiania zdjęć :p Tak w wielkim skrócie to żyjemy sobie spokojnie, mają miejsce takie fajne rzeczy jak spacery, jakies frisbee, posłuszeństwo;) A nawet takie fajne tajemnicze przedmioty przywędrowały do nas: Uploaded with ImageShack.us Obecnie mam tylko takie aktualne zdjęcie Gabi;) Uploaded with ImageShack.us Quote
motyleqq Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ale dysków! tylko czemu niebieskie? na niebieskim niebie ciężko je będzie zobaczyć psu ;) Quote
chi23 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 motyleqq napisał(a):ale dysków! tylko czemu niebieskie? na niebieskim niebie ciężko je będzie zobaczyć psu ;) Kurcze, nie pomyślałam!:) http://besty.pl/572664 Quote
Guest papillonek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 chi23 napisał(a):Kurcze, nie pomyślałam!:) http://besty.pl/572664 Świetne :D Quote
kajkoowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ale dużo dysków! Mam nadzieję, że jak kiedyś tam do Was przywędrujemy to zobaczę Go w akcji :cool3: Quote
chi23 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 papillonek napisał(a):Świetne :D Też mi się strasznie spodobało:):) Kaja10014 napisał(a):Ale dużo dysków! Mam nadzieję, że jak kiedyś tam do Was przywędrujemy to zobaczę Go w akcji :cool3: Oj tak:) Na pewno:) Dekle już przetestowane, rzucałam multiple w domu:cool3: Takie jedno z dzisiaj: Uploaded with ImageShack.us Quote
Kasi i Lena Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kapsel ma na sobie jakieś różowe wdzianko? Czy mnie oczy mylą?:D Quote
chi23 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 (edited) Kasi i Lena napisał(a):Kapsel ma na sobie jakieś różowe wdzianko? Czy mnie oczy mylą?:D Nie mylą, ma sweterek:razz: Illusion napisał(a):Więęęęęęęęcej!!! :eviltong: Dobra, niech Ci będzie, zaraz załaduję:cool3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 3, 2012 by chi23 Quote
Yuveza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 No nie wierzę tu są zdjęcia :roflt: ale jakoś skąpo :eviltong: http://img513.imageshack.us/img513/9286/dsc0071es.jpg :loveu: Quote
chi23 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Mało, bo coś się dzieje z imageshackiem i nie mogę wrzucić nic więcej, tylko te mi się udało. Przed chwilą też próbowałam i nic. :roll: Quote
Fides79 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 http://img840.imageshack.us/img840/7132/dsc0085mw.jpg ale wyrosła :p a Gabi nie marznie przy takich mrozach? Quote
evel Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Chi, powiedz mi, Gabi to hawańczyk? Strzyżona jest? Bo tak sobie pomyślałam, że w sumie to chętnie bym się dowiedziała coś więcej o nich, zwłaszcza o takim egzemplarzu, który nie jest traktowany jak maskotka na podusię :) Dysków zazdraszczam, Zu by z nich zrobiła sieczkę :evil_lol: Zostały nam chyba tylko hero xtra, a ja nie umiem nimi rzucać :oops: :evil_lol: Quote
chi23 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Fides79 napisał(a):http://img840.imageshack.us/img840/7132/dsc0085mw.jpg ale wyrosła :p a Gabi nie marznie przy takich mrozach? Go akurat dzisiaj skończyła 10 miesięcy:) Trochę marznie czasami ale jak tak biegają i szaleją to całkiem się trzyma:) evel napisał(a):Chi, powiedz mi, Gabi to hawańczyk? Strzyżona jest? Bo tak sobie pomyślałam, że w sumie to chętnie bym się dowiedziała coś więcej o nich, zwłaszcza o takim egzemplarzu, który nie jest traktowany jak maskotka na podusię :) Dysków zazdraszczam, Zu by z nich zrobiła sieczkę :evil_lol: Zostały nam chyba tylko hero xtra, a ja nie umiem nimi rzucać :oops: :evil_lol: Hawańczyk;) Tak do golasa nigdy jej nie strzyżemy, tylko na wiosnę idzie do fryzjera na golenie brzucha, cieniowanie żeby nie miała aż takich ilości futra itp. Tak jeśli chodzi o aktywność to nie jest namolna i nie lata po domu jak opętana ale jak już coś robimy to jest wkręcona i widać że lubi. Bulgocze jak jej jakiś pies przeszkodzi w robocie;) Jak pada albo jest bardzo bardzo bardzo zimno to raczej śpi większość dnia, bo sama nie pójdzie na deszcz albo śnieg, nawet chyba nie idzie o to że jej zimno, tylko nie lubi sama w taką pogodę i już no i trzeba z nią wyjść. Chodzi ze mną na rolki, biega przy rowerze;) We frisbee mamy rollery za sobą, zaczyna wyskakiwać sensownie. Dużo można zrobić z takim psem;) Na wiosnę jak się trafi jakieś fajne seminarium agility, to też ją zabieram. W sumie taka uniwersalna jest, jak ekstremalnie nie ma czasu to po prostu śpi:lol: Normalnie wcina surowe częsci zwierzęce, kurze łapy wędzone i jakoś nie sądze żeby miała za delikatne ząbki:diabloti: Chodzi na własnych nogach, na dalekie spacery, równo z Go:) Ja męczę ciągle to rzucanie jak nie wiem:eviltong: Na dyskach widać juz pierwsze ślady działalności psiej i nie wydają mi się takie super trwałe ale Georgia ma dosyć delikatny chwyt to trochę, mam nadzieję, przetrwają:cool3: Quote
Guest papillonek Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ja swoją sucz nie umiałam nakręcić na dyski mi hero szybko się zużył :roll: Quote
chi23 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 papillonek napisał(a):Ja swoją sucz nie umiałam nakręcić na dyski mi hero szybko się zużył :roll: Mnie się jakoś tam udało;) Na początku jak wyciągałam za często dyski to nie było takiego szału, potem naprawdę fajnie się zrobiło jak rzucałam jakoś raz na 2 tygodnie no i teraz robimy takie prawie overy;) Ja mam dla Gabi te hero pup 160 i trzymają się od bardzo dawna, chyba jakoś wiosną kupiłam(?) A sucz na nich wisi i szarpie się ładnie;) Chciałabym wstawić zdjęcie ale image shack nie działa:angryy: Quote
Kirinna Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 pozdrawiamy łódź fajne masz te psiaki:) Quote
chi23 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Kirinna napisał(a):pozdrawiamy łódź fajne masz te psiaki:) O, Ty też z Łodzi:cool3: Dziękujemy:) Quote
Recommended Posts