Qeeriefire Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 justa i dobrze, że się takiego towarzystwa nie trzymasz. Ja tam lubie ludzi pozytywnie zakręconych :D Ciekawa jestem jaka klasa trafi mi się w liceum.. BC jest jak każdy pies, nie może przecież robić ciągle coś, bordery też chcą odpocząć czy spać :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 też sie ciesze;) No to mogłybyśmy sie dogadac :evil_lol: o tak liceum to zagadka ale ja mam jeszcze na to 2 lata;) O tak lulający borderek :loveu: Chi dawaj jakieś fotki:D:D! a w ogóle jak masz na imie? Quote
Fides79 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 wiem, ze jestem ciekawska okropnie, ale czy możesz mi jeszcze powiedziec jakie wymiary ma to legowisko i ile kosztowalo, ewentualnie kto jest producentem? :roll: Quote
chi23 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 westie_justa napisał(a):też sie ciesze;) No to mogłybyśmy sie dogadac :evil_lol: o tak liceum to zagadka ale ja mam jeszcze na to 2 lata;) O tak lulający borderek :loveu: Chi dawaj jakieś fotki:D:D! a w ogóle jak masz na imie? Mam na imię Waleria:) Kinga, już idę szukać metki i wymierzyć posłanie:) edit: posłanie ma wymiary 73cmx65cm a metki takiej doszytej nie ma ale pamiętam że na tej z ceną była firma zooleszcz;) A kosztowało 65zł. Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Aha czyli Wala:) pytam bo tak będzie wygodniej niż te Chi;) Ojej te posłanie jest boskie! :loveu: takie nowoczesne:D Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Chi jakie Ty masz piękne imię:loveu: Bardzo mi się podoba:loveu: Quote
chi23 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [FONT=Arial] Aha czyli Wala:smile: pytam bo tak będzie wygodniej niż te Chi;-) [/FONT] [FONT=Arial]Ojej te posłanie jest boskie! :loveu: takie nowoczesne:-D [/FONT] [FONT=Arial]Fajne jest też z tym że ten pokorowiec się zdejmuje i można wyprać tylko rzeczywiście trzeba będzie niedługo wymienić na większe:evil_lol: Georgia to pies-guma, jak wracaliśmy z nią do domu to spała rozciągnięta na prawie całe tylne siedzenie:p[/FONT] [FONT=Arial] Chi jakie Ty masz piękne imię:loveu: Bardzo mi się podoba:loveu: [/FONT] [FONT=Arial]Dziękuję:)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Fides79 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 dzięki za informacje :) 73x65 to ciut chyba za duże jak na mojego Gałgana, i jemu to koniecznie z ciemniejszym środkiem :evil_lol: a jak sie tak dopytuję to ono ma wyjmowaną ze środka poduszkę? http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/DSC_0427.jpg ach jakie ma super jaśniutkie poduchy :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jakie śliczne łaciate poduszeczki w łapkach:loveu: Quote
chi23 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Opuszki ma fajne, jeszcze nie widziałam różowych:p a jak sie tak dopytuję to ono ma wyjmowaną ze środka poduszkę? Nie, poduszka nie jest wyjmowana ale pokrowiec jest zdejmowany;) Quote
Fides79 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 wpisałam zooleszcz w google i wyskoczyła mi ich stronka, ale legowisk to tam nie ma :shake::roll: Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Moja Fifka ma takie łaciate ale z przewagą czarnego. Pazurki też ma różne, jedne czarne, drugie jasne. Trzecie powieki w oczach też ma różne w jednym białą w drugiem czarną, taki zezol:) Georgia ma piękne łapeczki, takie jeszcze nowe nie schodzone:) Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/DSC_0428.jpg Może jak będe mieć drugiego psa to już sie lustrzanki dorobię:evil_lol: bo te zdjęcia mają taką głębie:loveu: a spójrz tylko na te moje :eviltong: zrobic zdjęcie pyszczaka w ostrości to chyba cud:D a ustawień to już nie wiem gdzie szukać :lol: http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/DSC_0426.jpg oh co za boska dłogonoga!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE="1"](mówię tak bo mam niskopodłogowca) Legowisko kosztowało 65zł, tak, jest wymiarów na małego border, a ja kupiłam legowisko tez za 65zł ale duzo mniejsze dla Doti:D gdzie? w kakadu :evil_lol: hehe ale szkoda ze iedługo trzeba będzie kupic większe:lol: dlatego ja chyba od razu kupię takie duże żeby było na całą klatke bo pewnie tez kupię;) Ciekawe jak będzie Dżo wyglądała jak sie "opierzy":D Quote
chi23 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Fides79']wpisałam zooleszcz w google i wyskoczyła mi ich stronka, ale legowisk to tam nie ma :shake::roll: To już nie wiem.. Moja Fifka ma takie łaciate ale z przewagą czarnego. Pazurki też ma różne, jedne czarne, drugie jasne. Trzecie powieki w oczach też ma różne w jednym białą w drugiem czarną, taki zezol Georgia ma piękne łapeczki, takie jeszcze nowe nie schodzone Dobre określenie -nieschodzone:) http://i1215.photobucket.com/albums/...3/DSC_0428.jpg Może jak będe mieć drugiego psa to już sie lustrzanki dorobię bo te zdjęcia mają taką głębie a spójrz tylko na te moje zrobic zdjęcie pyszczaka w ostrości to chyba cud a ustawień to już nie wiem gdzie szukać http://i1215.photobucket.com/albums/...3/DSC_0426.jpg oh co za boska dłogonoga! (mówię tak bo mam niskopodłogowca) Trzeba być dobrej myśli - może uda się i pies i lustrzanka:) Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 chi23 napisał(a):To już nie wiem.. Dobre określenie -nieschodzone:) Trzeba być dobrej myśli - może uda się i pies i lustrzanka:) Lustrzanke to mi tata chce kupić, ale po prostu.... kasa :roll: no bo jednak trzeba przeznaczyc powyżej 1000zł na takie cudo:D ale mysle że będę mieć;) a pies... No ja w każdym bądź razie wierze :D:D O nieschodzone mięciutkie rózowe podusie:loveu: Jeja moja ma juz takie popekane i twarde:shake: ale to dlatego ze w pierwszą zime jej nie smarowałam... i już ma takie zniszczone Quote
Qeeriefire Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 westie_justa napisał(a):Lustrzanke to mi tata chce kupić, ale po prostu.... kasa :roll: no bo jednak trzeba przeznaczyc powyżej 1000zł na takie cudo:D ale mysle że będę mieć;) a pies... No ja w każdym bądź razie wierze :D:D O nieschodzone mięciutkie rózowe podusie:loveu: Jeja moja ma juz takie popekane i twarde:shake: ale to dlatego ze w pierwszą zime jej nie smarowałam... i już ma takie zniszczone Nie mów,że już takie ma, bo to nie jest normalne i musisz temu zapobiedz. Jest maść na pękające opuszki albo wazelina ;) Quote
Lucky. Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 kurczę, następny border! zazdroszczę :) niech się zdrowo chowa. Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Oh.... no ma popękane że jak sie dotyka to aż "drapią" Pierwszą zime tam przelatała i sobie zniszczyła ja oczywiscie zawsze o tej wazelinie zapominam:wallbash: ale kupię i może uda sie zregenerować:roll: Quote
Qeeriefire Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 westie_justa napisał(a):Oh.... no ma popękane że jak sie dotyka to aż "drapią" Pierwszą zime tam przelatała i sobie zniszczyła ja oczywiscie zawsze o tej wazelinie zapominam:wallbash: ale kupię i może uda sie zregenerować:roll: Nela tez tak miała i przez pewien okres (po ziemie) musiałam jej smarować opuszki. Powodzenia :D Quote
Guest papillonek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 westie_justa napisał(a):Ja mówie o negatywnie trzepniętych ludziach, bo pozytywnie to ja jestem świrnięta itd, ale ludzie którzy mnie otaczają,.... hmm nie pasuje im:p i dobrze nie sobie siedzą w swoich "sweet, cool" grupkach:eviltong: bo takie są, no i zawsze jest ktoś kto rządzi:evil_lol:.. nie wiem zawsze trafiały mi sie zryte klasy ;/ (w podstawówce było o wiele lepiej) no wiesz też palenie papierosów mnie nie kręci ;) Aaaa no chyba że tak ;) Takich to omijaj szerokim łukiem.U nas w klasie też są grupki,ale tylko z dwie reszta jakoś tak ze sobą się trzyma i dobrze.Ja mam jedną klasową przyjaciółkę z którą już 7 rok siedzę w ławce i mi to pasuje. Ona ma swoje zainteresowania ja swoje i nie wchodzimy sobie w drogę ;) Jest też tak ,ze każdy jest dziwny,inny na swój sposób i nie trzeba go odpychac tylko starać się poznać ;) Ja u siebie w klasie zainteresowałam sie dziewczyną strasznie dziwną z którą nikt nie gadał i okazało się że jej zainteresowanie to słuchanie heavy metalu i że jest całkiem spoko :D Chi Masz śliczne imię :D A jak się wabi bordasek???:razz: Quote
Kashdog Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Nie spodziewałam się w tej galerii widoku bordera! Chyba czas teraz zmienić tytuł wątku :p Co do tej pracy z bc. To hmmm...ja nie mam psa tej rasy, ale miałam z nimi styczność i szczerze mówiąc wiem, że border to pies dla mnie. Uważam, że biorąc takiego psa decydujemy się od razu na jakąś prace umysłowo-fizyczną z tym psem i nie mówię tutaj tylko o agility czy frisbee. Oczywiście ja bym radziła od początku ćwiczyć skupianie i inne takie duperele, które w przyszłości okażą się naprawdę przydatne. Widzę to po swoim psie, u którego te rzeczy zaniedbałam w okresie szczeniaka i teraz mam za swoje. Dlatego tez teoria typu "psa zaczyna się szkolić po ukończeniu roku" jest dla mnie głupotą :) (mówię ogólnie, nie jest to odpowiedź, do którejś Twojej wiadomości) Chi- gratuluję szczylka, strasznie ładna jest, taka trochę szczurkowata, czyli podchodzi trochę pod mój typ bc, no ale ciekawa jestem jak Ci wyrośnie :lol: Quote
chi23 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='westie_justa']Lustrzanke to mi tata chce kupić, ale po prostu.... kasa :roll: no bo jednak trzeba przeznaczyc powyżej 1000zł na takie cudo:D ale mysle że będę mieć;) a pies... No ja w każdym bądź razie wierze :D:D O nieschodzone mięciutkie rózowe podusie:loveu: Jeja moja ma juz takie popekane i twarde:shake: ale to dlatego ze w pierwszą zime jej nie smarowałam... i już ma takie zniszczone Trzeba trochę wydać, to prawda:lol: A propos lustra, chce ktoś może zdjęcia znad jeziora?:cool3: Bo byłam się podszkolić fotograficznie i mam trochę wypocin:evil_lol: Nie mów,że już takie ma, bo to nie jest normalne i musisz temu zapobiedz. Jest maść na pękające opuszki albo wazelina ;-) Oh.... no ma popękane że jak sie dotyka to aż "drapią" Pierwszą zime tam przelatała i sobie zniszczyła ja oczywiscie zawsze o tej wazelinie zapominam:wallbash: ale kupię i może uda sie zregenerować:roll: Nela tez tak miała i przez pewien okres (po ziemie) musiałam jej smarować opuszki. Powodzenia :-D Ja nigdy nie smarowałam swoim ale u nas nie ma soli na chodnikach, bo nie ma chodników;) Czy to zależy od tej soli właśnie czy niezależnie od tego..? kurczę, następny border! zazdroszczę :smile: niech się zdrowo chowa. U kogo tak się te bordery pojawiają?:eviltong: Fajny szczylek !! :smile: Dziekujemy! Aaaa no chyba że tak ;-) Takich to omijaj szerokim łukiem.U nas w klasie też są grupki,ale tylko z dwie reszta jakoś tak ze sobą się trzyma i dobrze.Ja mam jedną klasową przyjaciółkę z którą już 7 rok siedzę w ławce i mi to pasuje. Ona ma swoje zainteresowania ja swoje i nie wchodzimy sobie w drogę ;-) Jest też tak ,ze każdy jest dziwny,inny na swój sposób i nie trzeba go odpychac tylko starać się poznać ;-) Ja u siebie w klasie zainteresowałam sie dziewczyną strasznie dziwną z którą nikt nie gadał i okazało się że jej zainteresowanie to słuchanie heavy metalu i że jest całkiem spoko :-D Chi Masz śliczne imię :-D A jak się wabi bordasek??? Ja baaardzo lubię ludzi pozytywnie trzepniętych.. Dziękuję! Nie spodziewałam się w tej galerii widoku bordera! Chyba czas teraz zmienić tytuł wątku :-P Co do tej pracy z bc. To hmmm...ja nie mam psa tej rasy, ale miałam z nimi styczność i szczerze mówiąc wiem, że border to pies dla mnie. Uważam, że biorąc takiego psa decydujemy się od razu na jakąś prace umysłowo-fizyczną z tym psem i nie mówię tutaj tylko o agility czy frisbee. Oczywiście ja bym radziła od początku ćwiczyć skupianie i inne takie duperele, które w przyszłości okażą się naprawdę przydatne. Widzę to po swoim psie, u którego te rzeczy zaniedbałam w okresie szczeniaka i teraz mam za swoje. Dlatego tez teoria typu "psa zaczyna się szkolić po ukończeniu roku" jest dla mnie głupotą :smile: (mówię ogólnie, nie jest to odpowiedź, do którejś Twojej wiadomości) Chi- gratuluję szczylka, strasznie ładna jest, taka trochę szczurkowata, czyli podchodzi trochę pod mój typ bc, no ale ciekawa jestem jak Ci wyrośnie :lol: Dlaczegóż się nie spodziewałaś?:cool3: Aha, jak zmienić tytuł wątku? Bo ja jestem w tym zielona. A co do wyglądu - bordery z tej hodowli bardzo mi się podobają:) Quote
Kashdog Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 chi23 napisał(a): Dlaczegóż się nie spodziewałaś?:cool3: Aha, jak zmienić tytuł wątku? Bo ja jestem w tym zielona. A co do wyglądu - bordery z tej hodowli bardzo mi się podobają:) Nie wiem, jakoś sądziłam, że następnym psem nie będzie border, ale coś cięższego :diabloti: Edytuj swój pierwszy post w tej galerii i tam powinien być "Tytuł wątku" i wpisujesz. Tylko nie wiem czy to działa, bo pamiętam, że niektórzy mieli z tym problemy. Quote
Recommended Posts