Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eeee znaczy się macie nowego domownika :hmmmm: ??

Będziemy mieć:loveu:

Chi23, pokaż domownika w całej krasie, a nie " szyfruj" linkami!!!

Pokażę jak już bedzie z nami, bo na razie jest w hodowli w Świnoujściu;) Wyjeżdżamy dzisiaj w nocy i zostajemy tam na 2-3 dni, w zależności od pogody;)

Posted

Jezuuuuu będziesz miec BORDERA !:o:o:o:o:o:o!!!? jezu odkąd ja planuje to u wszystkich już sie pojawia :(:(:(
rodzice sie od razu zgodzili? bo miałas mieć tybetana i co?

Posted

[quote name='westie_justa']Jezuuuuu będziesz miec BORDERA !:o:o:o:o:o:o!!!? jezu odkąd ja planuje to u wszystkich już sie pojawia :(:(:(
rodzice sie od razu zgodzili? bo miałas mieć tybetana i co?

Rzeczywiście mieliśmy mieć tybetana ale nie mam pewności czy taki typ psa jak mastif na pewno by nam odpowiadał, to dosyć niezależne psy;) A taki pastuch sam szuka kontaktu z człowiekiem i współpracy:)

O gratuluję :-D

Dziękujemy:)

Guest papillonek
Posted

justa border to pies taki jak kady inny nawet schroniskowy,więc nie musisz traktowac go jak jakieś bóstwo i od razu jezusowac (ja też tak myślałam ,ale sama się przekonałam ,że jeśli chcesz trenować z psem cokolwiek to każdego psa wytresujesz).Gratuluję i powodzenia chi23 :)

Posted

Dokładnie, ja nadal podziwiam BC za determinację i chęć do pracy..ale to nie tylko bordery, Nele tak samo czy też inne psy z którymi mam przyjemność pracować ;)

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Dokładnie, ja nadal podziwiam BC za determinację i chęć do pracy..ale to nie tylko bordery, Nele tak samo czy też inne psy z którymi mam przyjemność pracować ;)

I Sonia ! I Hary! I Kulka!

Posted

chi23 napisał(a):
Rzeczywiście mieliśmy mieć tybetana ale nie mam pewności czy taki typ psa jak mastif na pewno by nam odpowiadał, to dosyć niezależne psy;) A taki pastuch sam szuka kontaktu z człowiekiem i współpracy:)

Tak, ale też mówiłaś że nie wiesz jak Kapsel zareaguje, jak z nim bedzie?
O Bordery to są psy które muszą miec kontakt z człowiekiem:D!
papillonek napisał(a):
justa border to pies taki jak kady inny nawet schroniskowy,więc nie musisz traktowac go jak jakieś bóstwo i od razu jezusowac (ja też tak myślałam ,ale sama się przekonałam ,że jeśli chcesz trenować z psem cokolwiek to każdego psa wytresujesz).Gratuluję i powodzenia chi23 :)

Dobra może mnie trochę poniosło, zreszta ja tez sie w końcu doczekam;)

Guest papillonek
Posted

Każdy pies musi mieć kontakt z człowiekiem!
A jest tyle ras psów ,a nie wiem czemu chcesz akurat bordera...

Posted

Mam się przyznać .. :D też chciałabym bordera, jakoś strasznie podobają mi się psy pasterskie (wszystkie) :P
Ale na razie o tym nie myśle , bo mam Nele i to z nią zamierzam pracować.

edit. chi23 jak tam Gabi i Kapsel ;) ?

Posted

papillonek napisał(a):
Każdy pies musi mieć kontakt z człowiekiem!
A jest tyle ras psów ,a nie wiem czemu chcesz akurat bordera...

To pytanie do mnie?
oczywiście jest masa psów w tym bordery:D

Posted

[quote name='westie_justa']Tak, ale też mówiłaś że nie wiesz jak Kapsel zareaguje, jak z nim bedzie?

Tybetana chciałam jeśli już to samca a teraz kupujemy suczkę a z sukami Kapsel nie ma problemu;)

edit. chi23 jak tam Gabi i Kapsel ?

Teraz stoją przy oknie i szczekają;) Byliśmy dzisiaj na błotnym spacerze, zdjęć nie mam bo chciałam się raczej skupić na tym żeby psy miały przyjemność a nie na robieniu zdjeć;) Przy okazji kompletowania wyprawki dostali wyrzutnię do piłek i świńskie uszy:)

Posted

chi23 napisał(a):
Tybetana chciałam jeśli już to samca a teraz kupujemy suczkę a z sukami Kapsel nie ma problemu;)

Teraz stoją przy oknie i szczekają;) Byliśmy dzisiaj na błotnym spacerze, zdjęć nie mam bo chciałam się raczej skupić na tym żeby psy miały przyjemność a nie na robieniu zdjeć;) Przy okazji kompletowania wyprawki dostali wyrzutnię do piłek i świńskie uszy:)

O to była kąpiel błotna :D
Wygłaskaj psiaki od nas :)

Posted

chi23 napisał(a):

A on jest wykastrowany? bo z Gabi moze nie ale z BC to już sobie by poradził xD

Posted

Kapsel nie jest wykastrowany, nie mam zresztą takich zamiarów ale Georgia będzie sterylizowana.

Gratuluję nowego psiaka.

Dziękuję;)

O to była kąpiel błotna
Wygłaskaj psiaki od nas

Oj była:) Wygłaszczę potwory:)