Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evel']Wyczyny Gabi są niesamowite - chyba wydrukuję zdjęcia i porozwieszam na osiedlu, myślisz, że właściciele róznych małych dupelków się zmobilizują? :lol:

Powiedzą że ten pies jest zadręczany. Przecież ja się wczoraj dowiedziałam że pinczerów nie da się wyprowadzać na smyczy bo są za małe:razz:

Jesteśmy w posiadaniu tej samej piłki co wy:cool3:

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te piłeczki są genialne! Kupiłam taką u nas w zoologu, ale jedną, bo nie wiedziałam czy Gin się spodoba. Ginka jest w niej zakochana, a ja chciałam drugą piłkę na wymianę i od dłuższego czasu nigdzie ich nie ma, a byłam w różnych sklepach w CH warszawskich i tych mniejszych, nic :shake:.

Posted

No, piłki pyszczki są super! A jak pies nie uważa, że są super to się robi terror i zamordyzm i są super :diabloti: Tylko rzeczywiście ciężko je trafić, ja kupuję w osiedlowym sklepiku zoologicznym jak jestem u TŻta, bo mi szkoda kasy na wysyłkę z allegro :eviltong:

Posted

Tam gdzie ja kupiłam są chyba jeszcze te piłki to jakby ktoś chciał to może mi przelać 7zł a ja w poniedziałek kupię i wyślę.

Posted

też sie zastanawiałam, o co chodzi z tymi pilkami
zajrzalam w link, śmiszne takie :lol: ciekawe czy mój F by ich nie zjadł

Chi a gdzie kupowałaś Wasza, jeśli mozna wiedziec?

Posted

[quote name='Fides79']też sie zastanawiałam, o co chodzi z tymi pilkami
zajrzalam w link, śmiszne takie :lol: ciekawe czy mój F by ich nie zjadł

Chi a gdzie kupowałaś Wasza, jeśli mozna wiedziec?[/QUOTE]

W osiedlowym zoologu w Zgierzu;)

Posted

[quote name='Fides79']ooo to po jedna małą piłkę nie bede jeździć az taki kawał, poszukam w Łodzi :)[/QUOTE]

Pewnie są w kakadu:p

Posted

[quote name='Fides79']a wiesz, że byłam tam z tydzień temu i takich nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi[/QUOTE]

To nie wiem, w kakadu powinni mieć bo to trixie;)

Posted

może i mają, tylko ja nie zauważyłam :)
a niedaleko domu mam hurtownie zoo, to może wybiore sie jakos po niedzieli, maja tam sporo artykułów trixie
a jak nie to jakos w necie poszukam, zreszta nawet jak nie kupie to Felkowy swiat sie nie zawali hi hi

Posted

Ja naszego pierwszego pyszczka kupiłam w Kakadu, a jak chciałam dokupić drugiego to nigdzie nie ma (i to od dłuższego czasu). Byłam w kilku centrach handlowych u nas w Wawie i nigdzie ani jednego pyszczka. Nie wiem jak w Kakadu w innych częściach kraju, ale w Wawie mówili mi, że zabawki rzadko do nich przychodzą, a jak przychodzą to to, co ma dostawca (bo pytałam, czy jest możliwość np. zamówić konkretną zabawkę), więc może po prostu brakuje tych piłek u dystrybutora czy coś.

Posted

To mogę wam kupić i wysłać;)

może i mają, tylko ja nie zauważyłam
a niedaleko domu mam hurtownie zoo, to może wybiore sie jakos po niedzieli, maja tam sporo artykułów trixie
a jak nie to jakos w necie poszukam, zreszta nawet jak nie kupie to Felkowy swiat sie nie zawali hi hi

w hurtowni to musisz od razu cały worek kupić;)

Posted

eee bez przesady :roll:

widzę, że nastąpila zmiana avatara :lol:

No:) Na Kapsla jedzącego uszy niewinnych prosiaków:razz:

eej, więcej zdjęć puchatej kulki proszę!

Takie mam wczorajsze:

Posted

[quote name='motyleqq']fajna kuleczka, ale jak wpisuję 'hawańczyk' w google to one wyglądają inaczej, mniej fajnie :([/QUOTE]

Tych wystawowych się nie strzyże więc mają wiecej futra;) Gdybym Gabi zostawiła w "naturalnym stanie", to po każdym spacerze musiałabym ją kąpać albo wyprowadzać w klatce na kółkach:diabloti: A tak tylko łapki i już:razz: