chi23 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='evel']Wyczyny Gabi są niesamowite - chyba wydrukuję zdjęcia i porozwieszam na osiedlu, myślisz, że właściciele róznych małych dupelków się zmobilizują? :lol: Powiedzą że ten pies jest zadręczany. Przecież ja się wczoraj dowiedziałam że pinczerów nie da się wyprowadzać na smyczy bo są za małe:razz: Jesteśmy w posiadaniu tej samej piłki co wy:cool3: Quote
Illusion Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Te piłeczki są genialne! Kupiłam taką u nas w zoologu, ale jedną, bo nie wiedziałam czy Gin się spodoba. Ginka jest w niej zakochana, a ja chciałam drugą piłkę na wymianę i od dłuższego czasu nigdzie ich nie ma, a byłam w różnych sklepach w CH warszawskich i tych mniejszych, nic :shake:. Quote
evel Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 No, piłki pyszczki są super! A jak pies nie uważa, że są super to się robi terror i zamordyzm i są super :diabloti: Tylko rzeczywiście ciężko je trafić, ja kupuję w osiedlowym sklepiku zoologicznym jak jestem u TŻta, bo mi szkoda kasy na wysyłkę z allegro :eviltong: Quote
Illusion Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Kashdog']A co to za piłka w ogóle ? http://animalia.pl/produkt,3024,66,Trixie_Pi%C5%82ki_pyszczki.html ;) Quote
chi23 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Tam gdzie ja kupiłam są chyba jeszcze te piłki to jakby ktoś chciał to może mi przelać 7zł a ja w poniedziałek kupię i wyślę. Quote
Fides79 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 też sie zastanawiałam, o co chodzi z tymi pilkami zajrzalam w link, śmiszne takie :lol: ciekawe czy mój F by ich nie zjadł Chi a gdzie kupowałaś Wasza, jeśli mozna wiedziec? Quote
chi23 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Fides79']też sie zastanawiałam, o co chodzi z tymi pilkami zajrzalam w link, śmiszne takie :lol: ciekawe czy mój F by ich nie zjadł Chi a gdzie kupowałaś Wasza, jeśli mozna wiedziec?[/QUOTE] W osiedlowym zoologu w Zgierzu;) Quote
Fides79 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ooo to po jedna małą piłkę nie bede jeździć az taki kawał, poszukam w Łodzi :) Quote
chi23 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Fides79']ooo to po jedna małą piłkę nie bede jeździć az taki kawał, poszukam w Łodzi :)[/QUOTE] Pewnie są w kakadu:p Quote
Fides79 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 a wiesz, że byłam tam z tydzień temu i takich nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi Quote
chi23 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Fides79']a wiesz, że byłam tam z tydzień temu i takich nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi[/QUOTE] To nie wiem, w kakadu powinni mieć bo to trixie;) Quote
Fides79 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 może i mają, tylko ja nie zauważyłam :) a niedaleko domu mam hurtownie zoo, to może wybiore sie jakos po niedzieli, maja tam sporo artykułów trixie a jak nie to jakos w necie poszukam, zreszta nawet jak nie kupie to Felkowy swiat sie nie zawali hi hi Quote
Illusion Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ja naszego pierwszego pyszczka kupiłam w Kakadu, a jak chciałam dokupić drugiego to nigdzie nie ma (i to od dłuższego czasu). Byłam w kilku centrach handlowych u nas w Wawie i nigdzie ani jednego pyszczka. Nie wiem jak w Kakadu w innych częściach kraju, ale w Wawie mówili mi, że zabawki rzadko do nich przychodzą, a jak przychodzą to to, co ma dostawca (bo pytałam, czy jest możliwość np. zamówić konkretną zabawkę), więc może po prostu brakuje tych piłek u dystrybutora czy coś. Quote
chi23 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 To mogę wam kupić i wysłać;) może i mają, tylko ja nie zauważyłam a niedaleko domu mam hurtownie zoo, to może wybiore sie jakos po niedzieli, maja tam sporo artykułów trixie a jak nie to jakos w necie poszukam, zreszta nawet jak nie kupie to Felkowy swiat sie nie zawali hi hi w hurtowni to musisz od razu cały worek kupić;) Quote
Fides79 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='chi23'] w hurtowni to musisz od razu cały worek kupić;)[/QUOTE] eee bez przesady :roll: widzę, że nastąpila zmiana avatara :lol: Quote
motyleqq Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 eej, więcej zdjęć puchatej kulki proszę! :cool3: Quote
chi23 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 eee bez przesady :roll: widzę, że nastąpila zmiana avatara :lol: No:) Na Kapsla jedzącego uszy niewinnych prosiaków:razz: eej, więcej zdjęć puchatej kulki proszę! Takie mam wczorajsze: Quote
motyleqq Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 fajna kuleczka, ale jak wpisuję 'hawańczyk' w google to one wyglądają inaczej, mniej fajnie :( Quote
chi23 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='motyleqq']fajna kuleczka, ale jak wpisuję 'hawańczyk' w google to one wyglądają inaczej, mniej fajnie :([/QUOTE] Tych wystawowych się nie strzyże więc mają wiecej futra;) Gdybym Gabi zostawiła w "naturalnym stanie", to po każdym spacerze musiałabym ją kąpać albo wyprowadzać w klatce na kółkach:diabloti: A tak tylko łapki i już:razz: Quote
Fides79 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/CSC_0104.jpg :crazyeye:jaka akrobatka a moze naucz Gabi wskakiwac na złączone nogi jak leżysz tak na plecach, tzn, na piszczele i potem łatwiej może Wam pójdzie z wskakiwaniem na stopy :hmmmm: Quote
chi23 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Fides79']http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/CSC_0104.jpg :crazyeye:jaka akrobatka a moze naucz Gabi wskakiwac na złączone nogi jak leżysz tak na plecach, tzn, na piszczele i potem łatwiej może Wam pójdzie z wskakiwaniem na stopy :hmmmm: Umie wskakiwać na piszczele;) Na stopy to ona raczej nie doskoczy. Quote
chi23 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Tu już na spokojnie mniej więcej;). I kup tu sobie człowieku dywan to burki sobie przywłaszczą. Quote
Fides79 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 jak kupiłaś fajny i wygodny dywan, to się piesom podba :lol::lol: Quote
Recommended Posts