danka4u1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A, to juz wiem, co to za podglądacz mnie śledzi na NK:evil_lol: Moge Cię tez popodglądać? Daj namiary na siebie. Quote
Fides79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/DSC_4301.jpg hi hi a Gabi ma nową fryzurę, na modną swego czasu mokra włoszkę? ;) http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/DSC_4482.jpg fajny ten talerz, solidnie wygląda, tylko przy Gabi to taki WIELKI się wydaje :p PS. Miałam odpisać Ci na Twoje PW i zapomniałam :oops::oops: fajny pomysł z tym wspólnym spacerkiem ( choć moze nie koniecznie w taki skwar jak mamy teraz), pod warunkiem że G nie boi się awanturujących sie szczekaczy :lol: Quote
chi23 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Talerzyki są super! Rzuca się sto razy lepiej w porównaniu z pup 160;) Fides- Gabi ma różne reakcje - albo sama się rzuci na jakiegoś psa albo się pcha na ręce. dlatego fajne by było jakby się zapoznała z jakimś psem mniej więcej jej rozmiarów, który od razu nie pakuje jej nosa w tyłek i nie straszy.. Tak co by nie myślała że wszystkie psy są potworne i be. Może jakiś chłodniejszy weekend będzie to wtedy się umówimy, bo w obecnych warunkach pies mi padnie zamin dojedziemy:lol: Quote
chi23 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 danka4u1 napisał(a):A, to juz wiem, co to za podglądacz mnie śledzi na NK:evil_lol: Moge Cię tez popodglądać? Daj namiary na siebie. U mnie nie ma żadnego zdjęcia:lol: Quote
Fides79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Fides- Gabi ma różne reakcje - albo sama się rzuci na jakiegoś psa albo się pcha na ręce. dlatego fajne by było jakby się zapoznała z jakimś psem mniej więcej jej rozmiarów, który od razu nie pakuje jej nosa w tyłek i nie straszy.. Tak co by nie myślała że wszystkie psy są potworne i be. Może jakiś chłodniejszy weekend będzie to wtedy się umówimy, bo w obecnych warunkach pies mi padnie zamin dojedziemy:lol: no Felek t ma tak, że obwąchać się musi, na szczęście po kastracji przeszło mu siedzenie z nosem pod ogonem, ale szczekac szczeka i niektóre psiaki sie boją, a jak F wyczuje ten strach to juz nie ma zmiłuj, no ale moze nie bedzie źle i warto spróbowac :) no to czekamy na małe ochłodzenie ;) Quote
chi23 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Fides79 napisał(a):no Felek t ma tak, że obwąchać się musi, na szczęście po kastracji przeszło mu siedzenie z nosem pod ogonem, ale szczekac szczeka i niektóre psiaki sie boją, a jak F wyczuje ten strach to juz nie ma zmiłuj, no ale moze nie bedzie źle i warto spróbowac :) no to czekamy na małe ochłodzenie ;) Najwyżej będę szła z psem owiniętym wokół szyi.. Albo dyndającym do góry nogami:eviltong: Ostatnio facet jakiś aż sachochód zatrzymał:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 chi23 napisał(a):U mnie nie ma żadnego zdjęcia:lol: To zrób !!!!!! Quote
chi23 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 danka4u1 napisał(a):To zrób !!!!!! Jutro wstawię zdjęcia z Gabi i Kapslem na których jestem:lol: Quote
chi23 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Dziękujemy:loveu: Było więcej zdjęć oczywiście ale gdzieś photobucket wciągnął:angryy: Quote
Qeeriefire Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Zdolne psiaki masz ;) A Kapsel w tle :D http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/CSC_0052.jpg Quote
chi23 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 I nawet Kapsel się zmobilizował:lol: A i rozwiązałam zagadkę rowerową - już wiem dlaczego Gabi uwielbia jeździć na rowerze - bo jest wysoko! Dzisiaj wsadziłam ją na drabinę do zdjęcia, stawiam na ziemi, idę do domu potem wracam a suk siedzi pod drabiną żeby ją posadzić na górze:crazyeye: Quote
danka4u1 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Zdjęcia piękne i ...nie wiem, kogo mam bardziej podziwiać: psiaki czy ich uroczą panią. Miło mi było Cię poznać, bo G&K sa mi juz znane. Quote
chi23 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 danka4u1 napisał(a):Zdjęcia piękne i ...nie wiem, kogo mam bardziej podziwiać: psiaki czy ich uroczą panią. Miło mi było Cię poznać, bo G&K sa mi juz znane. :oops::oops: Chyba muszę zrobić jutro wycieczkę do Kakadu. Gabi nie ma papu suchego:p Poza tym wybieram się na poszukiwania fizjologa dla Kapsla, bo inaczej nie ruszymy się z domu w obecnej sytuacji - mamy wielki wysyp spacerowiczów;) Quote
Fides79 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 no super skacze Gabisia, jest urocza:p ha ha a i Kapsel niewyjęty :lol: to aż taki wysyp ludków u Was, już teraz?? Quote
chi23 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 No extra zdjęcia A Gaba sobie pięknie radzi;-) Dzięki;) no super skacze Gabisia, jest urocza:-P ha ha a i Kapsel niewyjęty :lol: to aż taki wysyp ludków u Was, już teraz?? Już teraz;) Niektórzy na razie na wekeendy reszta już na stałe. Quote
dagg Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/CSC_0048.jpg Mam identyczny kilker :) Quote
chi23 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Fajny jest ten kliker;) Może ktoś nas odwiedzi? Quote
Qeeriefire Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Mamy taki sam kliker i jeszcze inne dwa :D Quote
evel Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wyczyny Gabi są niesamowite - chyba wydrukuję zdjęcia i porozwieszam na osiedlu, myślisz, że właściciele róznych małych dupelków się zmobilizują? :lol: Quote
Recommended Posts