Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/DSC_4301.jpg hi hi a Gabi ma nową fryzurę, na modną swego czasu mokra włoszkę? ;)

http://i1215.photobucket.com/albums/cc520/chi232323/DSC_4482.jpg fajny ten talerz, solidnie wygląda, tylko przy Gabi to taki WIELKI się wydaje :p

PS. Miałam odpisać Ci na Twoje PW i zapomniałam :oops::oops:
fajny pomysł z tym wspólnym spacerkiem ( choć moze nie koniecznie w taki skwar jak mamy teraz), pod warunkiem że G nie boi się awanturujących sie szczekaczy :lol:

Posted

Talerzyki są super! Rzuca się sto razy lepiej w porównaniu z pup 160;)

Fides- Gabi ma różne reakcje - albo sama się rzuci na jakiegoś psa albo się pcha na ręce. dlatego fajne by było jakby się zapoznała z jakimś psem mniej więcej jej rozmiarów, który od razu nie pakuje jej nosa w tyłek i nie straszy.. Tak co by nie myślała że wszystkie psy są potworne i be. Może jakiś chłodniejszy weekend będzie to wtedy się umówimy, bo w obecnych warunkach pies mi padnie zamin dojedziemy:lol:

Posted

danka4u1 napisał(a):
A, to juz wiem, co to za podglądacz mnie śledzi na NK:evil_lol: Moge Cię tez popodglądać? Daj namiary na siebie.

U mnie nie ma żadnego zdjęcia:lol:

Posted

Fides- Gabi ma różne reakcje - albo sama się rzuci na jakiegoś psa albo się pcha na ręce. dlatego fajne by było jakby się zapoznała z jakimś psem mniej więcej jej rozmiarów, który od razu nie pakuje jej nosa w tyłek i nie straszy.. Tak co by nie myślała że wszystkie psy są potworne i be. Może jakiś chłodniejszy weekend będzie to wtedy się umówimy, bo w obecnych warunkach pies mi padnie zamin dojedziemy:lol:

no Felek t ma tak, że obwąchać się musi, na szczęście po kastracji przeszło mu siedzenie z nosem pod ogonem, ale szczekac szczeka i niektóre psiaki sie boją, a jak F wyczuje ten strach to juz nie ma zmiłuj, no ale moze nie bedzie źle i warto spróbowac :)

no to czekamy na małe ochłodzenie ;)

Posted

Fides79 napisał(a):
no Felek t ma tak, że obwąchać się musi, na szczęście po kastracji przeszło mu siedzenie z nosem pod ogonem, ale szczekac szczeka i niektóre psiaki sie boją, a jak F wyczuje ten strach to juz nie ma zmiłuj, no ale moze nie bedzie źle i warto spróbowac :)

no to czekamy na małe ochłodzenie ;)

Najwyżej będę szła z psem owiniętym wokół szyi.. Albo dyndającym do góry nogami:eviltong: Ostatnio facet jakiś aż sachochód zatrzymał:evil_lol:

Posted

I nawet Kapsel się zmobilizował:lol:
A i rozwiązałam zagadkę rowerową - już wiem dlaczego Gabi uwielbia jeździć na rowerze - bo jest wysoko! Dzisiaj wsadziłam ją na drabinę do zdjęcia, stawiam na ziemi, idę do domu potem wracam a suk siedzi pod drabiną żeby ją posadzić na górze:crazyeye:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Zdjęcia piękne i ...nie wiem, kogo mam bardziej podziwiać: psiaki czy ich uroczą panią. Miło mi było Cię poznać, bo G&K sa mi juz znane.

:oops::oops:

Chyba muszę zrobić jutro wycieczkę do Kakadu. Gabi nie ma papu suchego:p Poza tym wybieram się na poszukiwania fizjologa dla Kapsla, bo inaczej nie ruszymy się z domu w obecnej sytuacji - mamy wielki wysyp spacerowiczów;)

Posted

No extra zdjęcia A Gaba sobie pięknie radzi;-)

Dzięki;)

no super skacze Gabisia, jest urocza:-P

ha ha a i Kapsel niewyjęty :lol:

to aż taki wysyp ludków u Was, już teraz??

Już teraz;) Niektórzy na razie na wekeendy reszta już na stałe.

• 2 weeks later...
Posted

Wyczyny Gabi są niesamowite - chyba wydrukuję zdjęcia i porozwieszam na osiedlu, myślisz, że właściciele róznych małych dupelków się zmobilizują? :lol: