Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Illusion']Moja Tosia jest malutka, a całkiem fajnie się odbija :cool3:. Wielkość to nie wszystko.

Widziałam filmik;) Super wam idzie w ogóle:loveu:

Tymczasem ja zrobiłam z koleżanki tanią siłę roboczą, co by nam zdjęcia porobiła;)

Proszę nie komentować mojego wyrazu twarzy:eviltong:

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ślisko jest, nawet suk nie wyrobił jak leciał za rollerem i stuknął bańką w ścianę:cool3:

Ilusion - ja też;) Dlatego czasem aż smutno mi się robi jak patrzę na te wszystkie psy wychodzące przed blok na 2 minuty.. Bo przecież małe, to nie muszą się ruszać, nie?

Posted

Fides79 napisał(a):
ha, ale super skoki :lol:
w pierwszej chwili myslalam, że zrobiłaś z koleżanki przeszkode dla Gabi hi hi;)

Nie, ona robiła tylko zdjęcia:razz:

Doszła nasza flexi:lol:

Posted

Świetnie Gabi wykonuje sztuczki :loveu:

Gratuluje :)

Większość właścicieli małych psów , których znam ,uważają , że małe psy to tylko kanapowce, nie nadające się do żadnego rodzaju aktywności czy psich sportów.

Guest papillonek
Posted

No brawo :)
Jak uczyłaś Gabi wskakiwać na nogi??
Dla Soni to za wysoko,ale może z czesem się nauczy :p

Posted

papillonek napisał(a):
No brawo :)
Jak uczyłaś Gabi wskakiwać na nogi??
Dla Soni to za wysoko,ale może z czesem się nauczy :p

Macedami z drobiem;) Zrobi za nie wszystko, podobnie jak za ser żółty. Na początku też nie mogła doskoczyć ale jakoś się "wyrobiła".

Posted

ooo a któż to się z pieskami pokazał? ;)
a kleszczy nie łapią w tym lesie, pamietam, ze tam zawsze było pełno:roll:

nie chce nic mówić, ale mój urlop mi już minął (w drodze powrotnej przejeżdżałam w pobliżu Ciebie) a miały się tu jakieś zdjęcia wystawowe pojawić, i gdzie one są??

Posted

Ja we własnej osobie;)
Zdjęcia z wystawy były kilka stron wcześniej:p Kleszczy potwory nie łapią, obejrzane ze wszystkich stron po spacerze i zakroplone.

Posted

chi23
Zdjęcia z wystawy były kilka stron wcześniej:-P

ejj tylko kilka sztuk, to jakieś oszustwo, miało byc "duuuuuuuużooo" więcej wrzuconych do Picasa :mad:

Posted

Fides79 napisał(a):
ejj tylko kilka sztuk, to jakieś oszustwo, miało byc "duuuuuuuużooo" więcej wrzuconych do Picasa :mad:

I tu się zaczynają schody. Ponoć plik jest niebezpieczny dla komputera i nie mam jak ściągnąć:roll: