Marinka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 anita_happy napisał(a):heh...Marinka ... mam pomysł... bazarek Dogomaniacki zrób... ...z myciem okien :evil_lol: ciekawe czy ktoś kiedykolwiek wpadł na ten pomysł :evil_lol: anita_happy napisał(a):hej dziewczynki...a co to nikt tu nie był!!! ....no właśnie:placz: Quote
czerda Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 a jak u sunieczek z ogłaoszeniami?może na jakimś bazarku można zrobić im pakiet Quote
Marinka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='Energy']Marinka doszła moja wpłata? Doszła :lol: 20 złotych - mam rozumieć, że to na maj i czerwiec? Dziękujemy pięknie :loveu::loveu::loveu: [quote name='czerda']a jak u sunieczek z ogłaoszeniami?może na jakimś bazarku można zrobić im pakiet Co do ogłoszeń, to pomyślałam sobie, aby zaczekać przynajmniej do pierwszego szczepienia...ale mogę ruszyć z nimi już teraz Quote
Energy Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Marinkaa']Doszła :lol: 20 złotych - mam rozumieć, że to na maj i czerwiec? Dziękujemy pięknie :loveu::loveu::loveu: Co do ogłoszeń, to pomyślałam sobie, aby zaczekać przynajmniej do pierwszego szczepienia...ale mogę ruszyć z nimi już teraz Marinko to na maj, na dobry początek:p Chyba nie ma co czekać, bo z domkami coś ciężko teraz:roll: Quote
Marinka Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Funiu jak maluszki? Mam nadzieję, że nie sprawiają kłopotów? Chcę ruszyć z ogłoszeniami dla nich, ale potrzebuję informacji i jeśli dałoby radę foteczek Quote
Marinka Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Funiu, czy mi się wydaje, czy maluszki troszkę podrosły? Napisz proszę, jak się zachowują, jak wygladają ich kontakty z ludźmi i innymi zwierzętami ...chciałabym ruszyć z ogłoszeniami dla nich Quote
czerda Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 bardzo piękne psiaki , myślę , że szybko znajdą domy Quote
Marinka Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Maju i Kaju podniosę wasz watek, aby całkiem nie zniknął w tłumie potrzebujących Quote
czerda Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 dziewczynki będą miały ogłoszenia na 30 portalach podajcie tylko do kogo kontakt? Quote
bico Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 czerda napisał(a):dziewczynki będą miały ogłoszenia na 30 portalach podajcie tylko do kogo kontakt? pozwolę sobie podać telefon do Marinkaa na pw, może się na mnie za to nie pogniewa:evil_lol::D Marinko, jaki były koszty odrobaczenia i zaszczepienie psinek? Quote
Marinka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 bico napisał(a):pozwolę sobie podać telefon do Marinkaa na pw, może się na mnie za to nie pogniewa:evil_lol::D Marinko, jaki były koszty odrobaczenia i zaszczepienie psinek? Koszty te zna Funia, ale z tego co wiem były do tej pory tylko odrobaczane Quote
mestudio Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):Kochani! Zbieramy deklaracje stałe na szczeniaki. Moja deklaracja 10zł /miesięcznie. Zapraszam do odwiedzenia profilu tej osoby, jest też na czarnej liście. Quote
funia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Suńki zostały odpchlone Frontlinem i odrobaczone dwoma dawkami . Koszt odrobaczania 20zł ,odpchlania 20zł ( Mam duze opakowanie i zostały spryskane odpowiednio do ich wagi ) . Koszt hotelowania to 360zł + 40 =400zł . Dodatkowo prosze o przelanie kwoty ( jutro podam dokladnie ) na wirusówki dla dziewczat .Będzie to albo 30 zł albo 35zł od psa . Zaraz wstawię zdjęcia ,nie sa rewelacyjne bo sa tak ruchliwe ze ciezko zrobic dobrą fote .A ja nie mam talentu do robienia zdjęć ...:oops: Dziewczynki sa wesołe ,zywiołowe i gryzą po nogach wszystkich .Ja mam już całe nogi w sznytach :lol: Jak na tak małe szczylki udało nam sie dzieki systematyczności i jednakowych porach unormowac ich załatwianie sie w boksie .Kupy zero siku sie zdarzy ,ale to przeciez maleństwa więc to nikogo nie dziwi . Quote
funia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Laura1108 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wow !!! Ale cudowne zdjęcia te ostatnie naprawdę miód na serce pies z ulicy w czułych objęciach ludzia i czego tu więcej chcieć po za DS :) Podnoszę dziewczynki ! Quote
Marinka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Funiu :loveu:, dzięki wielkie za foteczki...po południu zabiorę się do ogłaszania dziewczynek. Quote
borysus Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 W ogłoszeniach podawać numer z pierwszego postu? Suczki są w Zamosciu? Jakiej mniej więcej będą wielkości? Coś więcej na ich temat bym prosił Quote
Recommended Posts