Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój, mój piękny Baca, AMIGO, weszko dziękuję za piekne zdjęcia. On rzeczywiście jest/był wypłoszem bedąc na budach. Trochę udało się go wyprowadzić z tego, nauczył się chodzić na smyczy. A resztą zajęli się obecni opiekunowie, sprawili że Baca się przez te parę dni otworzył. Będe trzymać za niego kciuki żeby znalazł dom równie dobry i kochany jak ten w którym jest teraz.

Posted

czy mogę prosić o kontakt do ogłoszeń? na allegro nie ma żadnego telefonu
poproszę nasz "zespół marketingowy" o komplet ogłoszeń

I poza tematem -
dziś w migawce z okolic krakowa widziałam akcje ratowania podhalana-utopca, czy ktoś zauważył z jakiej miejscowości był ten pies?

Posted

Właśnie się zastanawiam, czy podać numer tel. pani u ktorej Baca przebywa? Czy np swój, Bo wolałabym jednak żeby przed oddaniem Bacy zrobić wizytę przedadopcyjną

Posted

Camara dziękuję, że wpadłaś :)
Amiga może podaj rzeczywiście swój nr, masz większe doświadczenie niż DT Bacy, wiesz o co pytać, jak zrobić wstępną selekcję ;)

Posted

Witam
Jeśli chodzi o kontakt w sprawie Bacy, to proszę zdecydować . My z synem nie mamy jeszcze doświadczenia. Na pewno jednakże chcielibyśmy mieć psinę w zasięgu w miarę szybkiego dojazdu. Będziemy sprawdzać w dzień i w nocy (to mój syn rzekł) jawnie i z ukrycia. Bacuchna zasługuje na domek z "duszą". Nawet na naszą króliczkę Zuzie reaguje spokojnie, jakby to był jeszcze jeden domownik. Pomóżcie znaleźć szybko dom, bo rozstanie z nami też będzie dla niego przeżyciem ( o nas to już nie wspomnę).
pozdrawiam
nowa dogomaniaczka

Posted

Rozmawialam wczoraj z tymczasową Panią Bacy.
Zdecydowalyśmy, że jednak do ogloszeń prosimy o podawanie jej numeru tel. bo ona jest w stanie najwięcej powiedzieć o psie. Ona sama wie, że wizyta przedadopcyjna jest niezbędna. Ze śmiechem powiedziała, że będzie się nocą podkradać pod potencjalny domek, żeby wypatrzyć wszytskie za i przeciw.
Z tego co widzę, to chyba żaden dom nie będzie odpowiednio dobry i już ie wiem, jak Ona i Syn i zniosą rozstane z Bacą.

W każdym razie podaję ten nr tel 507095567

I z góry Camara wielkie dzięki

Posted

DoPi witamy serdecznie na dogo. Ciekawe dlaczego mi się rano Twoj post nie wyświetlił? I pisalam swój jakby wcale Twojego wpisu nie było.

Posted

[quote name='karusiap']Witamy domek tymczasowy Bacy:)

Nie tylko witamy, ale domagamy się codziennych relacji:cool3: Ja się w tym psie zakochałam, podejrzewam, że jego tymczasowa (?) rodzina jeszcze bardziej:) Tak więc DoPi, prosimyyyyyy o wieści:) Jestem szalenie ciekawa, czy są jakieś postępy w relacjach Szanciowo/Dońciowych z nowo przybyłym:) I tu pojawia się groźba, a co:) - jak się nie dowiem, to upiekę ciasto drożdżowe i przyjadę do Was:evil_lol:

Posted

Chorerka, napisałam się i napisałam i mi zeżarło. Więc jeszcze raz.
Dziekuję za ciepłe powitanie.
Szantusia wiedzie prym. Bacuchne ustawiła (Łukasz- syn stwierdził, że jak każda kobieta faceta). Czasami jak Szanta nakrzyczy, to Baca się tak rozpłaszcza, że mam futro pod nogi, albo poduszkę pod głowę , albo mufkę na ręcę (dość dużą mufkę). Ramzes (kot) cierpi, bo jak w poniedziałek miałam go na kolanach, to Szanta użarła go w grzbiet. Jak tak dalej pójdzie, to będę prosić o psiego psychologa. Teraz to jeszcze mają powierzchnie do ucieczek, a na moich 38 m2 w bloku może być ciekawie.Najspokojniej zachowuje się króliczka Zuzia. Z psiakami radzi sobie dobrze , natomiast Ramzes na nią klasycznie poluje. Ogólnie ciekawie jest.

Posted

[quote name='DoPi']Chorerka, napisałam się i napisałam i mi zeżarło. Więc jeszcze raz.
Dziekuję za ciepłe powitanie.
Szantusia wiedzie prym. Bacuchne ustawiła (Łukasz- syn stwierdził, że jak każda kobieta faceta). Czasami jak Szanta nakrzyczy, to Baca się tak rozpłaszcza, że mam futro pod nogi, albo poduszkę pod głowę , albo mufkę na ręcę (dość dużą mufkę). Ramzes (kot) cierpi, bo jak w poniedziałek miałam go na kolanach, to Szanta użarła go w grzbiet. Jak tak dalej pójdzie, to będę prosić o psiego psychologa. Teraz to jeszcze mają powierzchnie do ucieczek, a na moich 38 m2 w bloku może być ciekawie.Najspokojniej zachowuje się króliczka Zuzia. Z psiakami radzi sobie dobrze , natomiast Ramzes na nią klasycznie poluje. Ogólnie ciekawie jest.

Jesuuuu, niedobrze:( Co te sznaucery mają w głowie:( W razie czego mam namiary do p. Andrzeja Kłosińskiego- świetnego behawiorysty. Ręce opadają... A franca była u mnie z czterema kotami, spały razem na łóżku, miała swoje humory, ale nie było takich akcji:(

Posted

Weszko, dziękuję.
Widziałyście może , że Brooklyn znalazł dom? A Baca przeciez ładniejszy i napewno grzeczniejszy. Może też wrzucić ogłoszenie Bacy na te portale co wrzucono Brooklyna.
I też wydaje mi się , żeby zmienić temat wątku, bo może trochę mylić.
pozdrawionka

P.S.
jutro jade na działkę to porobię zdjęcia, choć nie beda takie dobre jak Weszki

Posted

DoPi napisał(a):
Weszko, dziękuję.
Widziałyście może , że Brooklyn znalazł dom? A Baca przeciez ładniejszy i napewno grzeczniejszy. Może też wrzucić ogłoszenie Bacy na te portale co wrzucono Brooklyna.

Baca ma już ogłoszenia na większości portali. Kolejne są dorabiane na bieżąco.