Sabina02 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Guliwer89']Przelałem deklaracje za cały rok przepraszam że tak późno ale moja sytuacja się ostatnio pogorszyła. Głaski dla Wareczki.[/QUOTE] Dziekujemy! :loveu: Quote
ania > Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 doszły wpłaty od: annika, barbarela, agat21, barb, danavas, magdus84, asikowska, guliwer89 - dziękujemy :) zaplacilam za lipcowe hotelikowanie. sprawdzilam czy hotelik jest w poblizu trasy ktora bedziemy jechac, lecz to jednak kawalek w inna strone :roll: ale moglabym sie tam w jakis weekend sierpnia przejechac. Quote
asikowska Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 ania >;19390912 napisał(a):doszły wpłaty od: annika, barbarela, agat21, barb, danavas, magdus84, asikowska, guliwer89 - dziękujemy :) zaplacilam za lipcowe hotelikowanie. sprawdzilam czy hotelik jest w poblizu trasy ktora bedziemy jechac, lecz to jednak kawalek w inna strone :roll: ale moglabym sie tam w jakis weekend sierpnia przejechac. Ania to daj znać może się jakoś zgadamy i ja też pojadę Quote
barb Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 barb napisał(a):Jestem skłonna opuścić wątek .... Deklarację za lipiec i sierpień wyslałam i na pewno juz doszła. Co do dalszych rozważę. Po naprawdę głębokim namysle : od miesiąca września rezygnuję z wpłacania deklaracji na Warkę. Jest to drobna kwota, w sytuacji Warki niczego nie zmienia a pomoże uratować pieski w BDT u Iwoniam, gdzie sytuacja jest naprawdę dramatyczna - cytuję: "tam jest dlug, 10 psow, 2 koty i inne zwierzaki na 28m2 a Iwoniam nie ma z czego placic i jeszcze psiaki wracaja z adopcji..." Dodam, że dwa psiaki kwalifikuja sie do pilnych operacji, na które nie ma środkow, dwa to bardzo mało lub prawie nieadopcyjne staruszki, z których jeden jest niewidomy...:-( Quote
KasiaKia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Dawno mnie nie było, naprawdę dawno i widzę, że się trochę pozmieniało... ale nie chce wnikać co i jak, kto, kogo, po co... jestem tu dla Warki, więc właśnie przelałam kwotę za 3 miesiące. Raz już byłam w hotelu, wiem gdzie to jest i w sumie mogłabym odwiedzić sunię i inne psiaki, tylko nie wiem jeszcze kiedy, ale na pewno wezmę to pod uwagę. Quote
__Lara Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 barb napisał(a):Po naprawdę głębokim namysle : od miesiąca września rezygnuję z wpłacania deklaracji na Warkę. Jest to drobna kwota, w sytuacji Warki niczego nie zmienia a pomoże uratować pieski w BDT u Iwoniam, gdzie sytuacja jest naprawdę dramatyczna - cytuję: "tam jest dlug, 10 psow, 2 koty i inne zwierzaki na 28m2 a Iwoniam nie ma z czego placic i jeszcze psiaki wracaja z adopcji..." Dodam, że dwa psiaki kwalifikuja sie do pilnych operacji, na które nie ma środkow, dwa to bardzo mało lub prawie nieadopcyjne staruszki, z których jeden jest niewidomy...:-( To przykre, że Wareczka traci deklarowicza :( Quote
KasiaKia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 I na czym stanęło ws odwiedzin u Wareczki? Ktoś się wybiera? Po tym weekendzie mogłabym pojechać na 100%, zawiozłabym jej jakieś smaczki, porobiła zdjęcia... Quote
KasiaKia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Cisza u Wareczki... co tam u suni? Może mogłabym ją jutro odwiedzić? Albo w weekend? Nie wiem kogo mam spytać w tej sytuacji... Quote
asikowska Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 napisałam do Ani smsa i czekam na jakiś znak Quote
ania > Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) [quote name='KasiaKia']Cisza u Wareczki... co tam u suni? Może mogłabym ją jutro odwiedzić? Albo w weekend? Nie wiem kogo mam spytać w tej sytuacji...[/QUOTE] byloby naprawde super! 661-914-208 - to jest nr do hoteliku, do Agnieszki. najlepiej zadzownic do niej, nie powinno byc zadnego problemu z wizyta. chociaz mysle, ze dobrze byloby pojechac bez uprzedzenia... ale nie wiem na ile blisko hoteliku mieszkasz i czy nie bedzie to problemem w razie czego. zaktualizowalam rozliczenie, doszly wplaty od: KasiaKia, sharka, Bjuta, agat21, Pani Bozena P., Sara W., danavas, Winter7, basiek8 - dziekujemy :) zapłaciłam za hotelik za sierpien. Edited August 17, 2012 by ania > Quote
Mysia_ Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 widziałam na innym wątku, że Monika była w Przebieczanach, zaraz ją tu zaproszę :) Quote
Sabina02 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Wdze ze post rozliczeniowy tez nie jest uzupelniany. Moje wplaty sa uzupelnione do czerwca, a ja juz zaplacilam do pazdziernika. Juz raz dostalam ponaglajacy pm, ze nie place, co nie bylo zgodne z prawda. Nie chcialabym powtorki z rozrywki. Quote
asikowska Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 co tu tak cicho. żadnych zdjęć i wieści od Wareczki Quote
__Lara Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 asikowska napisał(a):co tu tak cicho. żadnych zdjęć i wieści od Wareczki No właśnie :( Quote
ania > Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 doszły wpłaty od: asikowska, magdus84, Bjuta, Sara W., Sabina02 - dziękujemy :) Sabina02 napisał(a):Wdze ze post rozliczeniowy tez nie jest uzupelniany. Moje wplaty sa uzupelnione do czerwca, a ja juz zaplacilam do pazdziernika. Juz raz dostalam ponaglajacy pm, ze nie place, co nie bylo zgodne z prawda. Nie chcialabym powtorki z rozrywki. wcześniejsza sytuacja nie była moim niedopatrzeniem, a teraz jest wszystko ok :) Quote
__Lara Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Mysia_ napisał(a):czy Warka zeszczuplała? ;) No chyba, przecież to był z niej lekki kloceczek jak jechała do hoteliku :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ania >;19648752 napisał(a):doszły wpłaty od: asikowska, magdus84, Bjuta, Sara W., Sabina02 - dziękujemy :) wcześniejsza sytuacja nie była moim niedopatrzeniem, a teraz jest wszystko ok :) Tak, wiem ze to nie Twoja wina byla. Sorki, ze troche sie unioslam, ale mam tych deklaracji troche i juz nie ogarniam. :oops: Quote
Recommended Posts