barb Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 tymuś napisał(a):to byłoby najlepiej ! Ania jedziemy?!!:lol: Koszty przejazdu możecie chyba pokryc z Warkowych pieniążków. Myslę, że nikt z wplacajacych deklarację mie będzie miał nic przeciwko temu? To wazne żeby odwiedzić sunię , sprawdzic czy wszystkow porządku. Quote
ania > Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 tymuś napisał(a):to byłoby najlepiej ! Ania jedziemy?!!:lol: hehe czemu nie ;) a musze sprawdzic na mapie dokladny adres, bo koniec lipca bede jechala do rodziny i moze bedzie mozna gdzies z trasy odbic na hotelik. Quote
Beatkaa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Jakby się Wam udało pojechać to super :) Jestem w 100% za ! Dostałam odp na e-maila: "Witam! Niestety nie było żadnych telefonów w sprawie Warki. Warka czuje się dobrze. W te okrutne upały większość dnia spędza w cieniu wierzb czekając na bardziej znośne czasy. Apetyt mimo pogody jak najbardziej jej dopisuje. Aktualnie zaczęła wymieniać zimową szatę. Pozdrawiam serdecznie Agnieszka" Quote
ania > Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='barb']Aniu, znalazlaś osobę od plakacikow i banerków ?[/QUOTE] jeszcze nie, a potrzebny plakat i nowy banerek dla Warki? może fochu lub Naklejka zgodziliby sie zrobic? doszły wpłaty od: Bjuta, Sara W., winter7, Sabina02 - dziękujemy! :) aha, do Guliwera89 pisałam z 3 tyg temu, napisał że postara się nadgonić deklaracje... Quote
barb Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 ania >;19331143 napisał(a):jeszcze nie, a potrzebny plakat i nowy banerek dla Warki? może fochu lub Naklejka zgodziliby sie zrobic? Wydawało mi się, że szukalas bazarku z plakatamii banerkami.na wątku Co chcecie kupić na bazarku. Wareczce chyba plakacik organizowala Beatka. doszły wpłaty od: Bjuta, Sara W., winter7, Sabina02 - dziękujemy! :) aha, do Guliwera89 pisałam z 3 tyg temu, napisał że postara się nadgonić deklaracje... Dobrze pilnujesz skarbonki Warki :lol: Quote
Beatkaa Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Tak,ja mam na kompie plakaty Wareczki.Mam komuś wysłać? :) Quote
barb Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Obiecalam kiedyś, że wkleje fragment pięknego listu Państwa, którzy adoptowali ze schroniska starszą suczkę. Może przyda sie do oglaszania Wareczki ? .... jak przystało na starszego psa ma wiele zalet. Niczego nie niszczy , nie gryzie, nie ucieka, nie przeskakuje przez ogrodzenie, świetnie dogaduje się z innymi psami, nie chce dominować. Dlaczego boimy się starszych psów? Przecież starość to mądrość, spokój, rozwaga i ukształtowany charakter. " I w tym momencie pomyślałam, że w jej wypadku akurat z uciekaniem to nie do końca prawda ... ;) Quote
tymuś Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Beatkaa']Tak,ja mam na kompie plakaty Wareczki.Mam komuś wysłać? :)[/QUOTE] Beatkaa to jak będę w psitulu to dam Ci kasę za bazarek a ty mi plakaty ze 20szt i po wodzisławiu porozwieszam Quote
Beatkaa Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='tymuś']Beatkaa to jak będę w psitulu to dam Ci kasę za bazarek a ty mi plakaty ze 20szt i po wodzisławiu porozwieszam[/QUOTE] ok,ok,tylko nie wiem czy dam radę 20szt bo tuszu za dużo nie mam :/ Quote
tymuś Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Beatkaa']ok,ok,tylko nie wiem czy dam radę 20szt bo tuszu za dużo nie mam :/ to poślij mojej Kasi na maila ten plakat diann18@o2.pl Quote
Beatkaa Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='tymuś']to poślij mojej Kasi na maila ten plakat diann18@o2.pl wysłane :) Quote
angineuuka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Baetka, mogłabyś jedną sztukę wydrukować? Ja na własny koszt do kseruje i gdzies porozwieszam ;) Ale jak wrócę do Zabrza . Quote
Beatkaa Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Angi']Baetka, mogłabyś jedną sztukę wydrukować? Ja na własny koszt do kseruje i gdzies porozwieszam ;) Ale jak wrócę do Zabrza .[/QUOTE] Jasne,nie ma sprawy ;) Dziękuję wszystkim za pomoc :loveu: Quote
Beatkaa Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Angi']To jak będę w domu to się zgadamy :D[/QUOTE] No pewnie :) Możemy nawet razem porozwieszać ;) Quote
angineuuka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Beatkaa']No pewnie :) Możemy nawet razem porozwieszać ;)[/QUOTE] okeeej :) * ach te kochane znaki * Quote
Bjuta Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Dzwoniłam dziś do Przebieczan i wypytałam o naszą Wareczkę. Upatrzyła sobie miejscówkę w wierzbach i tam się całymi bożymi dniami wyleguje. Ożywia się tylko w porze jedzenia. Wtedy potrafi nawet podbiec! Skumplowała się z Bakusiem, ale chyba jest to sojusz terytorialny, bo Bakuś też gustuje w miejscówce w wierzbach. Reszta psiaków raczej kopie sobie doły pod werandą. Upały tam mieli takie, że im dwa termometry pękły... Teraz jest lepiej, ale nadal upał. Quote
Mysia_ Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Bjuta']Dzwoniłam dziś do Przebieczan i wypytałam o naszą Wareczkę. Upatrzyła sobie miejscówkę w wierzbach i tam się całymi bożymi dniami wyleguje. Ożywia się tylko w porze jedzenia. Wtedy potrafi nawet podbiec! Skumplowała się z Bakusiem, ale chyba jest to sojusz terytorialny, bo Bakuś też gustuje w miejscówce w wierzbach. Reszta psiaków raczej kopie sobie doły pod werandą. Upały tam mieli takie, że im dwa termometry pękły... Teraz jest lepiej, ale nadal upał.[/QUOTE] nawet Bakuś pasuje na męża dla Warki ;) Quote
barb Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Bjuta']Dzwoniłam dziś do Przebieczan i wypytałam o naszą Wareczkę. Upatrzyła sobie miejscówkę w wierzbach i tam się całymi bożymi dniami wyleguje. Ożywia się tylko w porze jedzenia. Wtedy potrafi nawet podbiec! Skumplowała się z Bakusiem, ale chyba jest to sojusz terytorialny, bo Bakuś też gustuje w miejscówce w wierzbach. Reszta psiaków raczej kopie sobie doły pod werandą. Upały tam mieli takie, że im dwa termometry pękły... Teraz jest lepiej, ale nadal upał.[/QUOTE] Dziękujemy za wieści o Wareczce. :lol: Quote
Beatkaa Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 W związku z pewną zaistniałą,nieprzyjemną sytuacją,nie mam już przyjemności prowadzić wątków psów z Psitula,a więc może je ktoś przejąć,ponieważ nie biorę już na siebie żadnej odpowiedzialności za psiaki na tych wątkach,ich stan finansowy itd. Jeśli ktoś chce przejąć wątek proszę napisać do moderatora.Od tej pory wszystkie pytania,wątpliwości proszę kierować do schroniska zabrzańskiego i jego wolontariuszy. Quote
Recommended Posts