Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wskutek awarii dogo zostało utracone zaproszenie na bazarek sharki dla bardzo biednego Basta. Wklejam link - jeszcze tylko dwa dni. Są ubrania męskie w dużych rozmiarach, piękny plaszcz damski, rajstopy ciążowe, pieluszki na basen. Warto zajrzeć.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04
Cioteczka sharka będzie wdzięczna również za pomoc w zapraszaniu i podnoszeniu.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):
Niestety zniknęły ostanie posty: w tym mój o wykupionych za 5 zł ogłoszeniach dla Warki na bazarku u Tatankas (ktory zresztą też zniknął) , linki do ogloszeń wklejone przez Tatankas i ustalenia z Beatkąą żeby pieniążki za kupno ogloszeń zostaly zaliczone mi przez Anie na poczet deklaracji czerwcowej z zaznaczeniem 'kupno ogloszeń".

zapisałam sobie, a jutro uzupełnię rozliczenie.

Posted

ania >;18953922 napisał(a):
zapisałam sobie, a jutro uzupełnię rozliczenie.

Bardzo dziekuję. :lol:

A przy okazji chcialam zaprosić jeszcze raz zaprosić na bazarek sharki dla Basta - dziś juz koniec.

Posted

doszły wpłaty od: magdus84, agat21, Sara W. FB, barbarela, annika, asikowska - dziękujemy :) barb na poczet czerwcowej deklaracji wykupiła pakiet ogłoszeń :)
zapłaciłam za kwietniowe hotelikowanie Wareczki.

Posted

ania >;18963135 napisał(a):
:) barb na poczet czerwcowej deklaracji wykupiła pakiet ogłoszeń :)

Chyba żadnych telefonów i maili nie było... bo coś by nam Beatkaa napisała bo tym razem kontakt jest na nią.