Andzike Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Posłałam ukraińską szczekaczkę do kolegi, którego sąsiad szukał małej, młodej suni do adopcji. Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale zobaczymy ;) Dom oczywiście do gruntownego sprawdzenia :) Quote
mshume Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Dzięki, Cioteczka. Awcia już dochodzi do kondycji po sterylce. Ona naprawdę potrafi szybko biegać:crazyeye: Na spacerze ładnie się pilnuje, obszczekuje psy za płotem, nawet amstafy :eviltong: . To jej szczekanie to też objaw radości. Jak wróciliśmy do domu to mało jej się pupka nie urwała, ale szczek był:cool3: Quote
Madallena Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jej szczek ZUPEŁNIE nie pasuje do takiej małej wszy. Jak ona szczeka ma się wrażenie, że conajmniej CC albo Bernardyn gdzies na posesji miśium :D Quote
mshume Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Bo to nie wiejski szczek Sisi, tylko zagramaniczny, ukraiński ;) Quote
Andzike Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mshume']Bo to nie wiejski szczek Sisi, tylko zagramaniczny, ukraiński ;)[/QUOTE] No szczek to ona ma naprawdę porządny... Ale 2h i idzie się przyzwyczaić ;) Quote
mshume Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Sluchajcie, ja wiem,ze to nie do uwierzenia: ale tak na co dzień, to ona wcale nie szczeka. Moze te kurduple tak reagują na stres. Podobno yorasy Abrakadabry tak mają. A pamietacie te pinczerkę do której miała dołączyć Pchła? To samo. Quote
Andzike Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Czyli chcesz nam powiedzieć, że to na widok mój i Madalleny szczekała przez cały nasz pobyt? ;) (z przerwą na kąpiel, gdzie tylko słodko mruczała) Zestresowałyśmy kurdupla? ;) Quote
mshume Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Przyjedź Cioteczka na kafkie, to dostaniesz :) Quote
Mantis Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Buuuziaki... od kiedy Fizia pojechała czuję niedosyt :roll: A wiesz, że Pańciostwo Fizi zadeklarowało swój przyjazd do Warszawy, jeśli zorganizujemy jakiś zlocik :) Quote
mshume Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Cieszę się, chciałabym jeszcze raz ślicznotę zobaczyć. Moze zrobimy większy zlot/piknik na Polach Mokotowskich? Quote
Mantis Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Super pomysł :) Tylko, że trzeba troszkę poczekać, aż się Fizia do nowej Rodzinki przyzwyczai, nie chcę jej teraz w główce mieszać. Quote
mshume Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 No jasne :) A to Allegro Awci: http://www.allegro.pl/item1050989852_awa_calusna_mini_sunia_do_adopcji.html Quote
E-S Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Awa ma brata ... http://www.dogomania.pl/threads/184855-Opole-pomocy!Trafi-do-schroniska-wyrzucony-z-poci%C4%85gu Quote
Andzike Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Andzike']Posłałam ukraińską szczekaczkę do kolegi, którego sąsiad szukał małej, młodej suni do adopcji. Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale zobaczymy ;) Dom oczywiście do gruntownego sprawdzenia :) Sąsiad kolegi przygarnął juz 2mies. sunię, którą ktoś na wsi chcial utopić ... :( Dobrze, że uratował bidę, Awka się doczeka super domku:) [quote name='E-S']Awa ma brata ... http://www.dogomania.pl/threads/184855-Opole-pomocy!Trafi-do-schroniska-wyrzucony-z-poci%C4%85gu Brat Awki równie cudny jak ona :) Wyobrażacie sobie dwie takie malizny śpiące razem na kanapie ? ;) Quote
mshume Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Awa pięknie aportuje piłeczkę: przynosi w paszczy, kładzie koło nóg i oczywiście szczeka dopominając się o więcej aportów :p Quote
Andzike Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mshume napisał(a):Awa pięknie aportuje piłeczkę: przynosi w paszczy, kładzie koło nóg i oczywiście szczeka dopominając się o więcej aportów :p No proszę jaka zmyślna sunia :D Quote
Recommended Posts