Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posłałam ukraińską szczekaczkę do kolegi, którego sąsiad szukał małej, młodej suni do adopcji. Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale zobaczymy ;)
Dom oczywiście do gruntownego sprawdzenia :)

Posted

Dzięki, Cioteczka. Awcia już dochodzi do kondycji po sterylce. Ona naprawdę potrafi szybko biegać:crazyeye: Na spacerze ładnie się pilnuje, obszczekuje psy za płotem, nawet amstafy :eviltong: . To jej szczekanie to też objaw radości. Jak wróciliśmy do domu to mało jej się pupka nie urwała, ale szczek był:cool3:

Posted

[quote name='mshume']Bo to nie wiejski szczek Sisi, tylko zagramaniczny, ukraiński ;)[/QUOTE]

No szczek to ona ma naprawdę porządny... Ale 2h i idzie się przyzwyczaić ;)

Posted

Sluchajcie, ja wiem,ze to nie do uwierzenia: ale tak na co dzień, to ona wcale nie szczeka. Moze te kurduple tak reagują na stres. Podobno yorasy Abrakadabry tak mają. A pamietacie te pinczerkę do której miała dołączyć Pchła? To samo.

Posted

Czyli chcesz nam powiedzieć, że to na widok mój i Madalleny szczekała przez cały nasz pobyt? ;) (z przerwą na kąpiel, gdzie tylko słodko mruczała)
Zestresowałyśmy kurdupla? ;)

Posted

Buuuziaki... od kiedy Fizia pojechała czuję niedosyt :roll:

A wiesz, że Pańciostwo Fizi zadeklarowało swój przyjazd do Warszawy, jeśli zorganizujemy jakiś zlocik :)

Posted

[quote name='Andzike']Posłałam ukraińską szczekaczkę do kolegi, którego sąsiad szukał małej, młodej suni do adopcji. Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale zobaczymy ;)
Dom oczywiście do gruntownego sprawdzenia :)

Sąsiad kolegi przygarnął juz 2mies. sunię, którą ktoś na wsi chcial utopić ... :( Dobrze, że uratował bidę, Awka się doczeka super domku:)

[quote name='E-S']Awa ma brata ...

http://www.dogomania.pl/threads/184855-Opole-pomocy!Trafi-do-schroniska-wyrzucony-z-poci%C4%85gu

Brat Awki równie cudny jak ona :) Wyobrażacie sobie dwie takie malizny śpiące razem na kanapie ? ;)

Posted

mshume napisał(a):
Awa pięknie aportuje piłeczkę: przynosi w paszczy, kładzie koło nóg i oczywiście szczeka dopominając się o więcej aportów :p

No proszę jaka zmyślna sunia :D