obraczus87 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='LILUtosi']Przyszła obroza i nie bij ale zapomnialam mu zalożyć. Zaraz to nadrobie.[/QUOTE] Ważne, że dotarła. :) Achhhh piękny ten Brutek :) Quote
Nikus Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Dziękujemy za kolejne wpłaty dla Brutka:) są od cioteczek :Vasco:loveu:, Aliszcze:loveu: i z bazarku Aldrumki:loveu: :multi::multi::multi: Quote
ossa98 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Wróciłam na chwilę, jeszcze do końca lipca będę miała ograniczony dostęp do internetu. Cieszę się, że u Brutka wszystko ok. Wygląda przecudnie. I dobrze się zachowuje. W końcu znajdzie swoje szczęście u boku człowieka. Quote
obraczus87 Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Mam nadzieje, że znajdzie w końcxu Swojego Człowieka szybciej niż później... bo kasy na razie wystarczy na lipiec. a później nie wiem co... Quote
Lu_Gosiak Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='obraczus87']Mam nadzieje, że znajdzie w końcxu Swojego Człowieka szybciej niż później... bo kasy na razie wystarczy na lipiec. a później nie wiem co...[/QUOTE] musi:) taki fajny psiak Quote
Nikus Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='ossa98']Przesłałam swoją stałą wczoraj. Dotarła?[/QUOTE] jeszcze nie doszło,ale jeżeli to nie ten sam bank to nie miało prawa dojść:) Quote
Aldrumka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 w pierwszym poście wpłaty jednorazowe sa źle zsumowane poprawcie proszę, stan konta jest dobrze po podliczeniu wszystkich wpłat i wydatków Quote
Nikus Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) [quote name='Aldrumka']w pierwszym poście wpłaty jednorazowe sa źle zsumowane poprawcie proszę, stan konta jest dobrze po podliczeniu wszystkich wpłat i wydatków[/QUOTE] Bardzo dziękuję za kontrolę:) Już poprawione:) Edit :Jest też wpłata od ossa98 :) dziękujemy:loveu: Edited July 17, 2012 by Nikus Quote
Aldrumka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 zapraszamy na kolejny bazarek dla przystojniaka http://www.dogomania.pl/forum/threads/229710-Bazarzysko-na-du%C5%BCe-psisko-dla-Brutusa-do-10-sierpnia-do-22-00 proszę o podnoszenie, bo mam rzadziej dostęp do internetu Quote
phase Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 W sumie chyba można zmienić troszeczkę tytuł, bo w końcu Brutusek wrócił już z adopcji. Quote
obraczus87 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Aldrumka napisał(a):zapraszamy na kolejny bazarek dla przystojniaka http://www.dogomania.pl/forum/threads/229710-Bazarzysko-na-duże-psisko-dla-Brutusa-do-10-sierpnia-do-22-00 proszę o podnoszenie, bo mam rzadziej dostęp do internetu Bardzo dziękuję za kolejny bazarek. phase napisał(a):W sumie chyba można zmienić troszeczkę tytuł, bo w końcu Brutusek wrócił już z adopcji. Napisz proszę prośbę do moda o zmianę tytułu. Tylko w taki sposób można zmienić tytuł tego wątku. LILU co słychać u Brutka?? Niestety nie było telefonów o chłopaka.... Quote
Recommended Posts