Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka bardzo dziękuję za ogloszenia :loveu:
Aldrumka dziękuje za bazarek, Kizi dzięki za fanty :)

Ossa - ma rację. Przecież psiaka mozna wziąc ze sobą, wakacje to najlepszy czas na spedzenie z psem wiecej czasu :)

Posted

Ja jak miałam tylko swoją Onkę to nie roztawalam się z nią nigdzie. Pól Polski z nią zjeździalm nawet były sylwestry w Zakopanym i jazda na bryczce. Oj tak mi tęskno za nią. Moja kocana Kiri.

Posted

Szkoda że moich ja nigdzie zabrać nie mogę ze sobą poza działką rodziców! Docent nawet 2 przystanków autobusem nie wytrzymuje... ADHD :cool3: A już zabrać gdzieś i zostawić nawet na 5 min w jakimś pokoju hotelowym czy coś - chyba nie miałabym po co wracać - bo koszt remontu by mnie do grobu wpędził!!! :evil_lol:

Brutusku - skikaj po domeczek!!!

Posted

No właśnie też jestem ciekawa jak Brutek no i LILU znoszą upały... W Warszawie taki skwar, że nie da rady wytrzymać...

-----------------------------------------------------------------------------

Z ogłoszeń cisza.... mam nadzieję, że jednak ktoś zainteresuje się chłopakiem.

Posted

Chowa sie w budzie bo tam cień. Generalnie to nawet mu się nie chciało patrzeć gdzie tu uciec tylko położył się w cieniu przy bramce i leżał. Ale z Amber trochę pohasać nie zawadziło.

Posted

uzupełnione wpłaty za które w imieniu Brutuska dziękuję....przepraszam Was ale potrzebuję troszkę czasu by dojść do siebie po odejściu Nikusia..

Posted

Nikus napisał(a):
uzupełnione wpłaty za które w imieniu Brutuska dziękuję....przepraszam Was ale potrzebuję troszkę czasu by dojść do siebie po odejściu Nikusia..

dziekuję za wpłaty....

Trzymajcie sie ciepło....

Posted

obraczus87 napisał(a):
U nas w nocy burza była i to taka solidna.... i wcale chłodniej nie jest - nie ma czym oddychać :(

A tel. o BRutka - zero :(

To u nas rano była ulewa straszna.... a teraz słońce wychodzi, też nadal duszno :/