Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
:( masakra...... i co z taką kurą z połamanymi nogami się robi? :/ od razu idą pod nóż?

no w gips raczej nie wsadzaja...:(
biedne te kury, a najgorsze to,,ze psu sie nie przetlumaczy...

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teoretycznie tak. Ale mój sąsiad jest radnym porządku publicznego. Spierać się nie będę. Mój pies nie powinien znaleźć się po jego stronie a już nie mówiąc o tym co zrobił. Fakt że sąsiad ogrodzenia nie ma ale tak czy owak mój wyszedł po za moje ogrodzenie. Reszta psów na wsi chodzi luzem ale to wiejskie psy - ichniejsze. A ja jestem obca.

Posted

Znam ten problem, bo ja choć mieszkam już 19 lat w tym samym miejscu to i tak jestem nietutejsza i miejscowe psy moga biegac samopas, a moje sa zawsze zauważalne, gdyby sie któryś wydostał. Mamy problemu z haszczakiem jedyny pies nabyty droga kupna przez syna, jest dorosły i mieszka z nami, więc pies też, ale mimo opieki spacerów, biegania, roweru i nie wiem czego jeszcze i tak nam zwiewa, kur nie dusi, kotów nie gania, jest łagodny, nawet ma przyjaciół w każdej wsi, którzy jakby co dzownią, że jest nawet go zatrzymają i co prawda nikt pewnie nie przyjdzie żeby mu za "straty" zapłacić, ale paru kombinuje jak psa załatwić choćby w odwecie za to, że mąż leśnik pogoniła z lasu jak na kradziezy złapał, juz nie mówiąc o wnykach w lesie, które raz na szyi do domu przywlókł, jedyny pies, który na s przechytrza i czasami nam zwiewa

Posted

a ja jednak nie zawłaszcza, że stadko liczne 4 sztuki w tym 2 dogi i nie mam problemów typu pies za głośno szczekał, albo wył, znaczy śpiewał, jak to lubi haszczak robić

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
a ja jednak nie zawłaszcza, że stadko liczne 4 sztuki w tym 2 dogi i nie mam problemów typu pies za głośno szczekał, albo wył, znaczy śpiewał, jak to lubi haszczak robić

Hihih, bo to tak jest, jak się nie ma co się chce, to się lubi co się ma :D

Posted

Zaraz wysyłam dane do ogłoszeń do cioci Ziutki, któa pomoże w ogłoszeniach dla chłopaka...

Mam nadzieję, że będzie odzew z ogłoszeń, ponieważ finansowo nie jest najlepiej... a i dla chłopaka lepiej byłoby, gdyby szybko znalazł nowych właścicieli.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Reszta psów na wsi chodzi luzem ale to wiejskie psy - ichniejsze. A ja jestem obca.

jak to powiedzialas Lilu to od razu skojarzylas mi sie z Lucy z "Rancza" ;)

Posted

LILU jak tam Brutek się zachowuje?>? Jaki jest w stosunku do Ciebie i Tz-ta?? Czy Brutus dobrze chodzi na smyczy??

Kochana możesz sprawdzić kiedy kończy się Brutkowi szczepienie p.wściekliźnie??:)