monika083 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 __Lara napisał(a)::( masakra...... i co z taką kurą z połamanymi nogami się robi? :/ od razu idą pod nóż? no w gips raczej nie wsadzaja...:( biedne te kury, a najgorsze to,,ze psu sie nie przetlumaczy... Quote
LILUtosi Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nie wiem co sąsiad zrobił. Nie dostałam ich ale zapłacić musiałam. Quote
piescofajnyjest Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 a to ciekawe....bo teoretycznie powinien oddac Tobie......? Quote
Wisełka Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Może zarobił "podwójnie" :diabloti: Brutusku pokazuj się :loveu: Quote
LILUtosi Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Teoretycznie tak. Ale mój sąsiad jest radnym porządku publicznego. Spierać się nie będę. Mój pies nie powinien znaleźć się po jego stronie a już nie mówiąc o tym co zrobił. Fakt że sąsiad ogrodzenia nie ma ale tak czy owak mój wyszedł po za moje ogrodzenie. Reszta psów na wsi chodzi luzem ale to wiejskie psy - ichniejsze. A ja jestem obca. Quote
_Dunaj_ Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Znam ten problem, bo ja choć mieszkam już 19 lat w tym samym miejscu to i tak jestem nietutejsza i miejscowe psy moga biegac samopas, a moje sa zawsze zauważalne, gdyby sie któryś wydostał. Mamy problemu z haszczakiem jedyny pies nabyty droga kupna przez syna, jest dorosły i mieszka z nami, więc pies też, ale mimo opieki spacerów, biegania, roweru i nie wiem czego jeszcze i tak nam zwiewa, kur nie dusi, kotów nie gania, jest łagodny, nawet ma przyjaciół w każdej wsi, którzy jakby co dzownią, że jest nawet go zatrzymają i co prawda nikt pewnie nie przyjdzie żeby mu za "straty" zapłacić, ale paru kombinuje jak psa załatwić choćby w odwecie za to, że mąż leśnik pogoniła z lasu jak na kradziezy złapał, juz nie mówiąc o wnykach w lesie, które raz na szyi do domu przywlókł, jedyny pies, który na s przechytrza i czasami nam zwiewa Quote
Wisełka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Hmmmmm w tej sytuacji, wolę moje blokowisko ;) :evil_lol: Quote
__Lara Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Wisełka napisał(a):Hmmmmm w tej sytuacji, wolę moje blokowisko ;) :evil_lol: Hehe, to ja też ;) Quote
_Dunaj_ Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 a ja jednak nie zawłaszcza, że stadko liczne 4 sztuki w tym 2 dogi i nie mam problemów typu pies za głośno szczekał, albo wył, znaczy śpiewał, jak to lubi haszczak robić Quote
__Lara Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 _Dunaj_ napisał(a):a ja jednak nie zawłaszcza, że stadko liczne 4 sztuki w tym 2 dogi i nie mam problemów typu pies za głośno szczekał, albo wył, znaczy śpiewał, jak to lubi haszczak robić Hihih, bo to tak jest, jak się nie ma co się chce, to się lubi co się ma :D Quote
ossa98 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Brutusku, a Ty co wolisz? wiejskie klimaty czy blokowisko?:evil_lol: Quote
LILUtosi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Biorąc pod uwagę jak szaleje z Ambrą to na pewno dużo przestrzeni. Quote
obraczus87 Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Zaraz wysyłam dane do ogłoszeń do cioci Ziutki, któa pomoże w ogłoszeniach dla chłopaka... Mam nadzieję, że będzie odzew z ogłoszeń, ponieważ finansowo nie jest najlepiej... a i dla chłopaka lepiej byłoby, gdyby szybko znalazł nowych właścicieli. Quote
ossa98 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ja również. Oby znalazł kogoś, kto go w pełni zaakceptuje i pokocha takim jakim jest. Quote
Wisełka Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 :laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola: Quote
kizimizi Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 LILUtosi napisał(a): Reszta psów na wsi chodzi luzem ale to wiejskie psy - ichniejsze. A ja jestem obca. jak to powiedzialas Lilu to od razu skojarzylas mi sie z Lucy z "Rancza" ;) Quote
LILUtosi Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 kizimizi napisał(a):jak to powiedzialas Lilu to od razu skojarzylas mi sie z Lucy z "Rancza" ;) Dobre skojarzenie, tak to właśnie na tej naszej wsi jest. Quote
obraczus87 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 LILU jak tam Brutek się zachowuje?>? Jaki jest w stosunku do Ciebie i Tz-ta?? Czy Brutus dobrze chodzi na smyczy?? Kochana możesz sprawdzić kiedy kończy się Brutkowi szczepienie p.wściekliźnie??:) Quote
Recommended Posts