Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']No właśnie. Barrrrdzo grzeczne:)

Też mam taka nadzieję. A telefon sobie na noc wyciszam - czyli do 10 ;)[/QUOTE]

Myślałam, że nikt się nie znajdzie taki co bezczelnie będzie dobijać się do mnie o tej porze w niedzielę rano....ehhh, marzenie ;)

Czekamy na decyzje :)

Posted

[quote name='mmd']No właśnie. Barrrrdzo grzeczne:)[/QUOTE]
[quote name='NiJaSe']taaaa jasne juz wam uwierze , ze jestescie grzeczni :diabloti:
na pewno coś knujecie :evil_lol:[/QUOTE]
My bardzo grzeczne są , anioły normalnie :angel::angel::angel:

Posted

[quote name='olga7']No tak ,tak ..Obraczuś ustawila nas nieco do pionu za te niedzielne alarmy na wątku -nawet ja ze strachu usnęlam kilka swych postów .Na wszelki wypadek.:razz:[/QUOTE]
kurcze nie zdazylam przeczytac...pewnie znowu cos na poprawe humorku bylo:cool3::evil_lol::evil_lol:
niedziela czy nie jak jest okazja to trza ja łapac....zobaczymy co jutro pokaze, jak z tym DT sie nie wyklaruje to trzeba szybko pozbierac deklaracje......ten maluch na łańcuchu mnie przesladuje:shake::shake:

Posted

[quote name='olga7']No tak ,tak ..Obraczuś ustawila nas nieco do pionu za te niedzielne alarmy na wątku -nawet ja ze strachu usnęlam kilka swych postów .Na wszelki wypadek.:razz:[/QUOTE]

hehe, a co ;) każdy musi się kiedyś "zregenerować" ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Moment, moment. Jest niedziela tak?? Chyba mam prawo do jasnej ciasnej po siedzeniu w necie do prawie 2 w nocy spędzic chodz kilka godzin niedzieli z dala od DGM, prawda?? :diabloti:
......[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kilka godzin mineło Obraczus wskakuj na dogo;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Laski weźta no wyluzujta bo zmarszczek dostaniecie :evil_lol: , jutro tez jest dzień , dajcie Marcie odetchnąć
dzisiaj i tak nic nie wiadomo bo ani z Owieczka ani z Domin nie udalo sie skontaktować

Posted

[quote name='RenW']No właśnie gdzie jest Obraczuś, do 2 w nocy jeszcze troszkę zostało:D:D:D:D[/QUOTE]

Okropne jesteście:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='NiJaSe']Laski weźta no wyluzujta bo zmarszczek dostaniecie :evil_lol: , jutro tez jest dzień , dajcie Marcie odetchnąć
dzisiaj i tak nic nie wiadomo bo ani z Owieczka ani z Domin nie udalo sie skontaktować
no i wszystko jasne ;) idę spać :hand::hand:

Posted

[quote name='__Lara']Okropne jesteście:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
mogą być jeszcze gorsze ... obie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='NiJaSe']Laski weźta no wyluzujta bo zmarszczek dostaniecie :evil_lol: , jutro tez jest dzień , dajcie Marcie odetchnąć
Nam zmarszczki niestraszne...:evil_lol::evil_lol:serum na gębie mam położone, mocno liftingujące...:diabloti:zmarszczki wyprasują się w międzyczasie same:p:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='NiJaSe']

dobra mile Panie poki co lecimy na plotki na ten wątek bo dziewczynom psów przybywa co chwila i same rady nie daja !!!!!!!!
biegusiem bo wezme palke w reke :diabloti:

Co my byśmy bez Ciebie zrobiły???

Posted

dzisiaj i tak nic nie wiadomo bo ani z Owieczka ani z Domin nie udalo sie skontaktować[/QUOTE]
przeca to żarty sa.....niech Obraczuc ma co czytac nie???:diabloti::diabloti: ...wiadomo, ze raczej w niedziele w nocy sie nic zalatwi to raczej logiczne;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']przeca to żarty sa.....niech Obraczuc ma co czytac nie???:diabloti::diabloti: ...wiadomo, ze raczej w niedziele w nocy sie nic zalatwi to raczej logiczne;)[/QUOTE]
a zmarszczek i tak dostaniecie .....kiedyś :evil_lol:

Posted

[quote name='NiJaSe']a zmarszczek i tak dostaniecie .....kiedyś :evil_lol:[/QUOTE]
:obrazic:Phi; Będziem się starzeć z godnością:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='NiJaSe']stały pod słupem przy Obi ??? ;)[/QUOTE]
A dlaczego akurat pod Obi?:-?:diabloti: Nie ma ciekawszych miejsc?!:eggface::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Kamila28']taki śliczny szczeniak na łańcuchu - trzeba go ratować!!!!

Można jakieś dane do przelewu???[/QUOTE]
Dziekujemy za chęć pomocy !!! :multi:
na dane trzeba poczekac , narazie jestesmy na etapie zbierania deklaracji i każda złotówka na miare szczescia tego psiaka

Posted

[quote name='RenW']:obrazic:Phi; Będziem się starzeć z godnością:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A dlaczego akurat pod Obi?:-?:diabloti: Nie ma ciekawszych miejsc?!:eggface::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]
bo Ty nie widzialaś słupa pod OBI ... :diabloti:

Posted

[quote name='Kamila28']taki śliczny szczeniak na łańcuchu - trzeba go ratować!!!!

Można jakieś dane do przelewu???[/QUOTE]
poki co zbieramy deklaracje...potrzeba max 310zl miesiecznie a jest narazie 25zł