obraczus87 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='Livka']Zapraszam na bazarek, z którego połowa ewentualnego dochodu będzie przeznaczona dla Brutusa - Ghanimo dziękujemy :Rose: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227635-Bestselery-na-lato-dla-Fundacji-Grey-Animals-i-Brutusa-Do-06-06-do-godz-22-giej Bardzo dziękuję Ghanimo za fanty a Tobie Livko za prowadzenie bazarku :loveu: [quote name='kizimizi']ja moge wspomoc jednorazowo cos. Poprosze o nr konta. Ogolnie to mam mase rzeczy na bazarki ale sama ich nie zrobie bo: 1. fizycznie nie sa u mnie 2. nie mieszkam w Pl 3. nie jestem zbyt regularna na bazarkach. Moze ktos chcialby zrobic bazarek to poprosze Kore78 zeby je wyslala paczka Kizi dziękuję Ci bardzo! Na razie nie mogę podjąć sie prowadzenia bazarku bo mam obrone mgr oraz sesję na głowie. Ale może ktoś chętny się zgłosi, albo ja wygospodaruję troszkę czasu :) [quote name='Awit']Lada dzień wyślę coś na konto, dziś zapomniałam. Awit dziękuję :) !!! Quote
Nikus Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 obraczus87 napisał(a):Ossa pewnie wpłaciła do Ciebie kasę za bazarek ;) na bazarku Ossa kupiła dwie cegiełki, w sumie za 10zł :) Wszystko się zgadza -kasa na koncie:)dziękujemy bardzo:) Quote
kizimizi Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 obraczus87 napisał(a): Kizi dziękuję Ci bardzo! Na razie nie mogę podjąć sie prowadzenia bazarku bo mam obrone mgr oraz sesję na głowie. Ale może ktoś chętny się zgłosi, albo ja wygospodaruję troszkę czasu :) ktos ma ochote? Quote
Aldrumka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Mogę zrobić bazarek, wyślijcie rzeczy tzw. e-przesyłka jest taniej, podam na pw adres i nr telefonu (zawiadomienie sms-em zamiast awizo) i deklaruję 20 zł/mies. do końca roku oby nie było tak długiej potrzeby obraczus czy dostałas wróżbę napisz jak będziesz podawała nr konta do wpłaty Quote
obraczus87 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Aldrumka napisał(a):Mogę zrobić bazarek, wyślijcie rzeczy tzw. e-przesyłka jest taniej, podam na pw adres i nr telefonu (zawiadomienie sms-em zamiast awizo) i deklaruję 20 zł/mies. do końca roku oby nie było tak długiej potrzeby obraczus czy dostałas wróżbę napisz jak będziesz podawała nr konta do wpłaty :mdleje::mdleje::mdleje: Aldrumka bardzo Ci dziękuję!!! Za deklarację oraz za pomoc przy bazarku!!! Numer konta wysłałam :) Quote
Nikus Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Marta dzieki za wysłanie konta-nie wyrabiam się coś:oops: a ta e-przesyłka to ciekawe-muszę sprawdzić:) Quote
kizimizi Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Aldrumka napisał(a):Mogę zrobić bazarek, wyślijcie rzeczy tzw. e-przesyłka jest taniej, podam na pw adres i nr telefonu (zawiadomienie sms-em zamiast awizo) i deklaruję 20 zł/mies. do końca roku oby nie było tak długiej potrzeby obraczus czy dostałas wróżbę napisz jak będziesz podawała nr konta do wpłaty oki dostaniesz paczuszke glownie z poszewkami (handmade) i z jakimis innymi ciuchopodobnymi, oki? Quote
Akrum Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 odwiedzam Brutka. Niestety nie mogę pomóc finansowo, ale jestem tu obecna i zaciskam mocno kciuki za chłopaka. Quote
Vasco Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nie mogę uwierzyć ... Brutek. Poproszę o wpisanie mojej starej deklaracji 10 pln/m-c na nowo dla Brutka i o nr konta. Quote
obraczus87 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Akrum napisał(a):odwiedzam Brutka. Niestety nie mogę pomóc finansowo, ale jestem tu obecna i zaciskam mocno kciuki za chłopaka. Dzięki Kochana. Aryste napisał(a):Poprosze o nr konta na priv. wplace na pieska. Vasco napisał(a):Nie mogę uwierzyć ... Brutek. Poproszę o wpisanie mojej starej deklaracji 10 pln/m-c na nowo dla Brutka i o nr konta. Dziękuję Wam serdecznie. Już wysyłam numer konta Quote
Wisełka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ja póki co podrzucam :lol: Leczenie zęba mnie zdruzgotało finansowo niestety i nie mam jak pomóc :roll: Quote
Aryste Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Wplacilam 25 zl na brutuska. Powinno dojsc w ciagu dnia. postaram sie pomagac w miare mozliwosci... Quote
obraczus87 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Wisełka napisał(a):Ja póki co podrzucam :lol: Leczenie zęba mnie zdruzgotało finansowo niestety i nie mam jak pomóc :roll: Podrzucanie również ważne :) Aryste napisał(a):Wplacilam 25 zl na brutuska. Powinno dojsc w ciagu dnia. postaram sie pomagac w miare mozliwosci... Dziekuje pięknie! Quote
monika55 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Zaglądam, czy FB zrobione? Co prawda tam psów bez liku ale jakaś szansa na pomoc jest. Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 monika55 napisał(a):Zaglądam, czy FB zrobione? Co prawda tam psów bez liku ale jakaś szansa na pomoc jest. niewiem, dopytam Donki Quote
sylwija Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja niestety tylko mogę zaglądać i podnosić i mocno trzymać kciuki Quote
Wisełka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 monika55 napisał(a):Zaglądam, czy FB zrobione? Co prawda tam psów bez liku ale jakaś szansa na pomoc jest. Ja nie widzę na FB takiego wydarzenia, ale może nie potrafię znaleźć :roll: Quote
Nikus Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Dziękujemy trzem cioteczkom na A:) : Awit :loveu: Aliszcze :loveu: Aryste :loveu: Wasze wpłaty już na koncie u Brutuska.:Rose::Rose::Rose: Quote
kizimizi Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nikus napisał(a):Dziękujemy trzem cioteczkom na A:) : Awit :loveu: Aliszcze :loveu: Aryste :loveu: Wasze wpłaty już na koncie u Brutuska.:Rose::Rose::Rose: a moja? Juz tez wyslana Quote
Recommended Posts