Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjecia przepieknie i to juz nie ten pies co wczoraj..jak dla mnie na zywo jest za chudy - ale to nie jest jakis zbytni problem, natomiast ogromnie sie ciesze, ze lubi zabawe z innymi psami - tego Mu bylo trzeba

Lilu jak On do Was dzisiaj?? juz lepiej?

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie lepiej, do tz na razie nie podchodzi. Ogolnie boi się wyciągniętej ręki. Dzwonili właśnie jego byli państwo i pytali jak sie czuje. Zmartwili się że wył w nocy.

Guest Madziadalena
Posted

Ależ pięknie sie Brutus prezentuje :) Widać, że psie harce i biegi to jego żywioł.
Niestety nie mam jak w tej chwili wspomóc psiaka, więc chociaż podniosę i poślę kilka modlitw do "góry", żeby znalazł się dla niego idealny dom.

Posted (edited)

Fotki boskie:)

Po jednym dniu wiemy,że :
- Brutka musimy troszkę dokarmić:)
- nie lubi być sam:shake:
- trza mu towarzystwa do szaleństwa:lol:

Są już pierwsze wpłaty dla psiaka:) Malibo57 bardzo dziękujemy:loveu:
Rozliczenie bieżących wpłat będzie zawsze w poście nr 3.Post nr 4 zachowuje wpłaty archiwalne sprzed pierwszej adopcji:)

Edited by Nikus
Posted

Ależ On jest piękny :loveu: bardzo się cieszę, że chłopakowi spodobała się zabawa z innymi psami. Widać Jego radość podczas zabawy :loveu:
Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej...
Faktycznie, według mnie Brutek jest za chudy...

Malibo ja również dziękuję za wpłatę :Rose::Rose:

Posted

W nocy inne pieski śpią to mu smutno i tęskni, ale w dzień jak ma towarzystwo wyborowe to szaleje i nie pamięta o byłych właścicielach :)

3maj się Brutuskuuuuuu :loveu:

Posted

Kochani,
jeszcze raz proszę o pomoc w szukaniu wsparcia. Deklaracji malutko, brakuje miesięcznie 305zł deklaracji.
Liczy się każda złotówka. Można wspomóc groszem, fantami na bazarek, bazarkiem cegiełkowym...

Wiem, że jak pies już bezpieczny to chętnych do pomocy jest niewiele osób. Ale czasami nie ma innej opcji i trzeba psa zabrać natychmiast. :roll:
A później człowiek się "buja" i martwi, że nie ma z czego zrobić opłat... :roll:

To zdjęcie Brutka jest śmieszne :)

Przypominam o Jego albumie :) można podziwiać chłopaka
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/Brutus#

Posted

mala_czarna napisał(a):
Martus, a może w tytule wątku zaznaczyć po jakim czasie Brutek wrócił z adopcji??

Sama tytułu nie mogę zmienić, musze prosic o to moderatora. Jeszcze troszkę się wstrzymam ze zmianą, bo ostatnio już kilka razy zmieniałam tytuł. Mam w podpisie taka informacje, która i tak na nikogo nie działa ;) w sensie na nowe osoby.

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Może trzeba psiakowi wydarzenie na FB zrobić?

o Własnie, Bonsai o tym pisała.
Tylko ja na Fb nie siedzę w ogóle, więc nie wiem czy jest sens... moje wydarzenia umarły śmiercia naturalną.

Posted

Już nie taki dzieciak z niego jak kiedyś. :D
Jak dobrze, że jest ktoś, gdzie jest bezpieczny. Trzymam kciuki, żeby szybciuchno znalazł się ODPOWIEDNI domek dla Brutka.

Posted

obraczus87 napisał(a):
o Własnie, Bonsai o tym pisała.
Tylko ja na Fb nie siedzę w ogóle, więc nie wiem czy jest sens... moje wydarzenia umarły śmiercia naturalną.

poprosze jedna osobe, ktora aktywnie tam dziala zeby zrobila Brutkowi wydarzenie - moze sie zgodzi:)

Posted

phase napisał(a):
Już nie taki dzieciak z niego jak kiedyś. :D
Jak dobrze, że jest ktoś, gdzie jest bezpieczny. Trzymam kciuki, żeby szybciuchno znalazł się ODPOWIEDNI domek dla Brutka.

Niestety, ale aby znalazł sie domek, to trzeba dobrze poznac Brutusa, jego zachowania. Pies musi zaufac na nowo człowiekowi itd.
Minie trochę czasu zanim chłopak będzie ogłaszany

Lu_Gosiak napisał(a):
poprosze jedna osobe, ktora aktywnie tam dziala zeby zrobila Brutkowi wydarzenie - moze sie zgodzi:)

Dzięki Gosia :loveu:

Zapraszam na wirtualny bazarek dla Brutusa. Jeśli nie zobaczę tam wszystkich (jako kupujących i podnoszących bazarek to będe strzelać :snipersm:. Żarty się skończyły :cool3: :evil_lol:)

Bazarek KLIK

Posted

mam swietne wakcje................docieraja do mnnie tylko zle wiesci:(....a po tej spdlam z krzesla.......................niech sie szanowny ds w swoja glupie dupe pocaluje,oj ludzie jak ja wami gardze....................
po 2 latach juz jestes Brutkuuu beeeee..........................musze przemyslec sytuacje finansowa,bo jestem zawalona po uszy,moze choc jednorazowo sie doloze...ehhhhh

Posted

Był spokój dzisiaj w nocy. Zaczyna reagować na swoje imię bo do tej pory ignorował wołanie. Był na spacerze w lesie z tz=tem i trącał go nosem oraz szczypał i zachęcał do kontaktu. A jak przyjechałam to ujadał żebym się przywitała.