Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']zartuje:)
domek bardzo fajny, ludzie pochowali niedawno przygarnieta z ulicy suczke i nie moga wytrzymac bez psa....Brutusek mialby mieszkac, zreszta tak jak poprzedni psiak w domku, iles razy powtarzalam, ze jest to pies po przejsciach, mega wystarszony, sikajacy pod siebie na widok czlowieka, nie chodzacy w ogole na smyczy - nie odstraszylo
Pani powiedziala, ze mogliby kupic sobie szczeniaka z hodowli, juz ulozonego ale nie oto w tym chyba chodzi...ze ich suczka tez byla na poczatku taka wystraszona - jak do nich trafila, byla w ciazy - urodzila dwa martwe pieski - potem Ja wysterylizowali....kastracje wola dlatego przeprowadzic w Warszawie, zeby ich dom kojarzyl juz sie Brutuskowi z samymi radosciami:)
mowilysmy z anett duzo o Jego wycofaniu i strachu i Panstwo juz przemysleli ta decyzje - Pani powiedziala, ze jak Go zobaczyla na zdjeciu to byla milosc od pierwszego wejrzenia....poprzedniego psiaka widac, ze bardzo kochali, caly czas wspominali
zgodzili sie bez problemu pokryc koszty transportu a nawet jechac po Brutuska - co uwazam ze jest lepszym pomyslem, z uwagi na to, iz na miejscu moga jeszcze porozmawiac z Natalia
To zbyt piękne, żeby było prawdziwe..:-o:multi::multi::multi:
Ja wierzę w siłę pierwszego zauroczenia.. Miłość od pierwszego wejrzenia kończy się miłością do ostatniego tchnienia..:):) (chociaż nie zawsze:roll::evil_lol:)

Posted

lilk_a napisał(a):
a gdzie go Pani wypatrzyła ?

To dobre pytanie, dobrze wiedzieć na przyszłość. :) Ciekawe, który portal ogłoszeniowy mu szczęście przyniósł. :)

Posted

o matko, jakie wiadomości :)
super :)
ale nie zapeszając - będziemy się cieszyć po 2 tygodniach od momentu, jak państwo Brutuska będą mieli u siebie, co? :)

Posted

Dzieki Lu za wspaniale wiesci!Twoja relacja brzmi nader obiecujaco. Oby przyszlosc przyniosla same dobre wiadomosci. Adopcje RR dzialaja bardzo preznie. Udaje im sie wyadoptowac prawie wszystkie psiaki zamieszczone na stronie. Super! Ciekawe co na to Obraczus?:-)

Posted

to brzmi cudownie;) poza tym dom, w którym są nalewki, to dobry dom :D :D :D Oby to był początek cudownego życia Brutuska :) rzeczywiscie fajnie by było, gdyby pojechali i zobaczyli Brutuska:)

Posted

Sprawy wyglądaja nastepująco :)

Kastracja Brutka miała by sie odbyc w przyszlym tygodniu, po kastracji trzeba byloby poczekac kilka dni z transportem. Pani pracuje w szkole i do konca sierpnia ma wolne, chciałaby wykorzystac ten czas całkowicie na oswajanie Brutuska. Dlatego też dzisiaj zdecydowała się na kastrację już u siebie... w związku z tym Brutek w sobotę jedzie do swojego nowego domku, wujek Nikus zawozi chłopaka. :loveu: Dzisiaj po raz kolejny powiedziałam Pani Iwonie jakim psem jest Brutek, nie ma zadnych wątpliwości.

Dlatego od teraz wszyscy trzymamy mocno kciuki :loveu: Deklaracje oczywiscie bardzo prosze trzymac dla Brutka. Mysle, ze w polowie przyszlego tygodnia deklaracje bedzie mozna przeniesc ;) oczywiscie na mojego kolejnego upatrzonego psiaka :evil_lol:

Chyba muszę częściej na urlop jezdzic... :razz:

Posted

ja tez:):) podczas mojego urlopu tez dwa psy "moje" poszly w tym ukochany Tolek...Obraczuc to teraz musisz jeszcze raz jechac to i Stachu moze pojdzie do domku:D:D
jezeli beda z Brutuskiem jakies problemy mam fajnego behawiora - juz wczoraj mowilam o tym Pani Iwonie - ktory przyjezdza do domu, wiec mysle, ze powinno byc dobrze:)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Niunia poszła tuz przed moim urlopem, Myszka w trakcie, a Brutek tuz po urlopie, wiec nie jest zle :evil_lol:
Teraz sie biore za Staszka :) i nowego psiaka :)

No, no, a ktoś tu jeszcze niedawno chciał finiszować...:cool3::cool3::diabloti:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wszystko sie może zdarzyc..... ;) jednak urlop mi posluzyl :)

:diabloti:Nie z nami te numery..:mad: Ty nas nie szantażuj, bo i tak nie pozwolimy Ci odejść..:D:D:evil_lol:

Posted

to teraz trzymajmy jeszcze mocniej kciuki, żeby zarówno Brutusek się ładnie zaaklimatyzował i nie stwarzał poważniejszych problemów, a po drugie żeby Pani Iwona miała dużo, dużo cierpliwości i wyrozumiałości dla Brutka i żeby dała mu tyle miłości na ile zasługuje a nawet jeszcze więcej :)

Posted

Akrum napisał(a):
to teraz trzymajmy jeszcze mocniej kciuki, żeby zarówno Brutusek się ładnie zaaklimatyzował i nie stwarzał poważniejszych problemów, a po drugie żeby Pani Iwona miała dużo, dużo cierpliwości i wyrozumiałości dla Brutka i żeby dała mu tyle miłości na ile zasługuje a nawet jeszcze więcej :)

O tak!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!:
Ciekawe, czy Brutunio 'inwentarz' swój spakował i jest gotowy do drogi..?