ossa98 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A ja czekam z niecierpliwoscia na wiesci od Obraczus... Quote
Lolalola Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ossa98 mnie sie wydaje,ze wiem o jakiej dziewczynie piszesz;)mam taka czutke jakas:) Brutuniu jak miewasz slonko?? Quote
Aliszcze Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 nieważne jaki kraj, byle psiak miał dobrze :) Quote
__Lara Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='ossa98']Do jakich Niemiec? tamten watek juz nieaktualny - mloda rodzina z Niemiec znalazla juz psiaka, ich watek ma zostac zamkniety. Teraz zglosila sie rodzina z Polski zainteresowana Brutuskiem. Nie znam szczegolow - otrzymali namiary na Obraczus. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. A tak btw. Co Wy sie tak boicie tych Niemiec? Jezdze tam od 20 lat i widze, ze nie ma tu problemow z bezdomnoscia zwierzat. Psiaki sa zadbane. Rygorystycznie przestrzega sie tu przepisow. Jakies pol roku temu szukalysmy domu pewnemu owczarkowi ze schroniska we Wroclawiu. Trafil do polskiej rodziny mieszkajacej w Niemczech. Bedac w Polsce zajrzeli do schroniska w poszukiwaniu bernardyna, ale inny pies zwrocil ich uwage swoim ujadaniem, przerazliwym wyciem - postanowili go ze soba zabrac. Piesek mial jak w raju. Pozniej sprawa sie troche skomplikowala, bo okazalo sie, ze pies mial wlasciciela w Polsce, ktory go szukal. Ostatecznie Boro wrocil do Polski, ale dziewczyna, ktora go adoptowala zaangazowala sie w pomoc zwierzetom w Polsce i mozna ja spotka na niejednym watku - tu na Dogo. Ja też nie wiem o co chodzi, ale to nie temat na tutaj ;) Quote
Astaroth Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dostałam smsa od obraczus że jest chętny domek dla Brutusa. Dom z ogrodem, pies mieszkałby w domu, pańswo gotowi na socjalizację psa i mieli wcześniej Rodeshiana.Potrzebna pilnie wizyta przedadopcyjna w miejscowości Kalety woj. Śląskie. Jeśli znajdzie się chętny na przeprowadzenie wizyty to ma się zgłosic do Marty (nr tel mogę podać na pw). Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ale numer:):) Kalety sa jakies 25km ode mnie Quote
tripti Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):ale numer:):) Kalety sa jakies 25km ode mnie to jak będzie wizyta ;)? Quote
Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 to i ja zaciskam teraz mocno kciukasy, bo widze, że się coś zaczyna dziać w sprawie Brutuska :) i przy okazji troszkę tutaj się pochwalę moim nowo zrobionym bazarkiem :) Pas masujący (dobry na cellulit), hantle i ciuszki dla prawdziwych kobitek, rozmiar 42-46 - nowe!!! i dla TZów też się cosik znajdzie :) jedyny bazarek, na którym rzeczy będzie można zwrócić w razie, gdyby po otrzymaniu przesyłki cosik nie pasowało :) http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00 Quote
lilk_a Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):ale numer:):) Kalety sa jakies 25km ode mnie no to bliziutko;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 lilk_a napisał(a):no to bliziutko;) no nie jest zle:)...pojade w najblizszych dniach:razz: Quote
Nikus Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Gdyby domek okazał się ok...to informuję,że w sobotę zawożę do Warszawy Bima z Rudy Śląskiej...wracając mogę jechać przez Kalety-jeżeli to te o których myślę...w okolicach Tarnowskich Gór...więc Brutusek miałby transport Quote
ossa98 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Super! ja tez mialabym blisko! moglabym czasami odwiedzic Brutuska i zobaczyc jak sie miewa:-) Oby domek okazal sie tym wymarzonym! Quote
Lolalola Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 oj kurcia,kurcia,ale sie dzieje:)mam nadzieje,ze bedzie dobrze i domek wypali!!!!!!!!!!!!!!modlic sie bede i kciuki trzymam:happy1::kciuki: Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Nikus napisał(a):Gdyby domek okazał się ok...to informuję,że w sobotę zawożę do Warszawy Bima z Rudy Śląskiej...wracając mogę jechać przez Kalety-jeżeli to te o których myślę...w okolicach Tarnowskich Gór...więc Brutusek miałby transport tak Nikus:) to te Kalety Quote
Wisełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Fajnie by było :) W końcu ;) mogłabym innemu pieskowi te 20zł miesięcznie ofiarować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,nie to żebym Brutuskowi żałowała :diabloti: ale w końcu najwyższa pora na domek :razz: Brutusku, trzymamy kciukaski :) Quote
RenW Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wisełka napisał(a):Fajnie by było :) W końcu ;) mogłabym innemu pieskowi te 20zł miesięcznie ofiarować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,nie to żebym Brutuskowi żałowała :diabloti: ale w końcu najwyższa pora na domek :razz: Brutusku, trzymamy kciukaski :) To prawda, najwyższa pora na domek, bo nam się chłopak jeszcze zasiedzi..:D:D:D kaskadaffik napisał(a):Ja tez potrzymam :) I ja też...:kciuki::kciuki: I w modlitewnym ukłonie..:modla::modla::diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 trzymajcie kciuki:):) a przy okazji zajrzyjcie do Zuluska: http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-PILNIE-DS-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
RenW Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']trzymajcie kciuki:):) a przy okazji zajrzyjcie do Zuluska: http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-PILNIE-DS-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy..:) tylko Ciotki nie każcie długo trzymać, bo robota czeka. :D:D:D Quote
Ingrid44 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Serdecznie Zapraszam Cioteczki na bazarek Pt. Bardzo kobiece drobiazgi .... Sa tam kosmetyki,perfumy,oklulary p/sloneczne i duzo fajnych rzeczy. Wszystko zza oceanu. http://www.dogomania.pl/showthread.p...5&goto=newpost Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Brutuniu, powodzenia życzę.:wink: Może to TEN dom...:hmmmm::PROXY5: Niech Ci się poszczęści! :) :hand: :sleep2::sleep2::sleep2: Quote
Recommended Posts