RenW Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Podrzucę jeszcze Brutka przed snem!:) Niech się chłopakowi wiedzie! :):) Quote
lilk_a Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 to ja też go podniosę ciemną nocą :) ale pomalutku bo ciężki strasznie :):) Quote
RenW Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 lilk_a napisał(a):to ja też go podniosę ciemną nocą :) ale pomalutku bo ciężki strasznie :):) Lila, a Ty czemu jeszcze nie śpisz..?:mad: Źle się czułaś... Quote
RenW Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja już odmeldowuję się, czas do łóżka..:sleep2::sleep2::sleep2: :hand::hand::hand: Quote
lilk_a Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 a co to łóżko ?;) wszystkie zdjęcia razem :):) [video=youtube;HOo0knfOjlE]http://www.youtube.com/watch?v=HOo0knfOjlE[/video] Quote
Ellig Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Piekny Brutus, Lilka bardzo lubie Twoje filmy:) Quote
obraczus87 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 LILKA uwielbiam TWoje allegro, filmiki i bazarki :) Quote
ossa98 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dzień dobry:-) Jak się miewa nasz "mała" pociecha? czy sa szanse na jakieś nowe zdjęcia? Quote
Akrum Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 a ciocia RenW i lilk_a co tak w nocy nawiedzają Brutuska, co? a potem biedak nie może spać, bo dźwigają go sobie do góry... o: to ja też go podniosę ciemną nocą ale pomalutku bo ciężki strasznie Quote
obraczus87 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Ciociu Astaroth - bardzooo prosimy o nowe zdjęcia Brutka. Przydadzą się do allegro :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Astaroth Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 obraczus87 napisał(a):Ciociu Astaroth - bardzooo prosimy o nowe zdjęcia Brutka. Przydadzą się do allegro :) :loveu::loveu::loveu: no dobra postaram się o jakieś nowe chociaż nie wiem czy Brutek umie zrobić jakąś nową minę która by nie była jeszcze uwieczniona, a na jaki adres wysłać skoro ciotka bierze urlop od dogo ;) Quote
obraczus87 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Astaroth napisał(a):no dobra postaram się o jakieś nowe chociaż nie wiem czy Brutek umie zrobić jakąś nową minę która by nie była jeszcze uwieczniona, a na jaki adres wysłać skoro ciotka bierze urlop od dogo ;) No właśnie, kto chętny do wstawienia zdjęc ?? :) Ciocia, a jak my w ogóle stoimy z karmą dla Brutka?? Quote
Astaroth Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Brutek ma karmę wliczona w cenę więc stoimy dobrze ;) Quote
obraczus87 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Astaroth napisał(a):Brutek ma karmę wliczona w cenę więc stoimy dobrze ;) Jejciu, ale zakręcona przed tym wyjazdem jestem :evil_lol: zapomniałam, że to dziewczynki mają cenę za dobę plus karma :lol: Quote
obraczus87 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 ossa98 napisał(a):Ja mogę wkleić:-) Bardzo Ci dziekuję :) jesli możesz, podaj Astaroth swojego maila na PW :) Nie ważne, że Brutek umie robić inne miny czy nie, my uwielbiamy na Niego patrzeć. :loveu: Wszyscy jesteśmy zakochani w Nim po uszy :) Quote
Akrum Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ciocie kochane, potrzebny dziś transport po Warszawie dla psiaka, który musi dotrzeć do kliniki, Neris nie jest zmotoryzowana, PILNIE potrzebna pomoc, znacie kogoś kto mógłby pomóc? a może któraś z Was? Quote
obraczus87 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 AKRUM ja dzisiaj wyjeżdżam, więc niestety nie moge pomóc :roll: Quote
phase Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 obraczus87 napisał(a): Nie ważne, że Brutek umie robić inne miny czy nie, my uwielbiamy na Niego patrzeć. :loveu: Wszyscy jesteśmy zakochani w Nim po uszy :) `. Właśnie chciałam to napisać Cioteczko. :) Ważne by móc na niego spojrzeć. :loveu: Quote
RenW Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dobranoc Brutuniu!! Trzymaj się 'chłopcze' :):) Quote
ossa98 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Są już zdjęcia Brutka - przepiękne. Dzisiaj wieczorem postaram się je wrzucić, żeby wszyscy mogli nacieszyć nimi oczy:-) Mizianki dla Brutusia:-) Quote
Recommended Posts