Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

No to chłopak się oswaja z człowiekiem, wspaniale :)

Posted

Czesc Brutusku! :)

Mam na razie jedno zapytanie w sprawie Brutuska. Państwo mieszkają w bloku, w Olsztynie. Napisałam im troszkę informacji dot. Brutuska. Poczekam na odpowiedź.

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Awit napisał(a):
Obraczuś miałaś mi na maila wysłać plakat tamtego psiaka, ja w domu druknąć nie mogę.

Tak Kochana, ale zapodziałam Twojego maila....

Czekam na adres Pana z Olsztyna. Jak mi poda to zrobimy wizyte w Olsztynie ;) a raczej posuzkam kochanej Cioteczki, które mogłaby prześwietlić dokłądnie domek.

Posted

Cioteczki,

szukam kogoś do przeprowadzenia porządnej i bardzo dokładnej wizyty przedadopcyjnej w OLSZTYNIE (ulica GDAŃSKA) dla Brutuska. Mieszkanie w bloku, tak więc trzeba by dobrze prześwietlić rodzinę - chodzi o to czy dadzą sobie radę z Brutuskiem w Bloku.

:)

Posted

`. Ja jestem z Olsztyna, ale nigdy nie robiłam wizyty przed/po adopcyjnej. Jeśli na PW dokładnie cioteczka mi napisze o co Państwa pytać, to nie ma problemu mogę tam iść, jeśli nie ma nikt nic przeciwko.

Posted

mam nadzieję, że Brutusek znajdzie swój wymarzony domek, że ten w Olsztynie okaże się wlasnie tym domkiem :)

ciotki wejdźcie na ten wątek, nie prosze o kasę, tylko o obecność na wątku, wspólnymi siłami uda się coś zdziałać: http://www.dogomania.pl/threads/188831-101-dalmaty%C5%84czyk%C3%B3w-DOGOMANIACY-POMOCY-ka%C5%BCda-pomoc-na-wag%C4%99-z%C5%82ota 100 psó na jednym gospodarstwie, popatrzcie na zdjęcie:http://img594.imageshack.us/img594/8995/drohiczynzmniejszone7.jpg

Posted

Troche mnie nie bylo a tu takie dobre wiesci juz trzymam kciuki za dom dla Brutuska:)
Widze ,ze juz jakas Cioteczka sie zglosila do wizyty przedadopcyjnej.Dziekujemy.
Zaraz jeszcze poszukam, moze sobie kogos przypomne.....

Posted

AguusS__x33 napisał(a):
`. Ja jestem z Olsztyna, ale nigdy nie robiłam wizyty przed/po adopcyjnej. Jeśli na PW dokładnie cioteczka mi napisze o co Państwa pytać, to nie ma problemu mogę tam iść, jeśli nie ma nikt nic przeciwko.

Podkreślę tylko ,że na wizytę trzeba kogoś doroslego i doświadczonego życiowo już,gdyż b.mloda dziewczyna może nie dojrzeć sytuacji i przejrzeć nieco ludzi.Kazdy szczegół i slowo nieraz b.jest ważne -bo wyciagnięte wczesniej wnioski z takiej wizyty moga zapobiec pozniej zle sytuacji psa w tym domu albo zwrotowi psa z adopcji .
Aguś -jesteś chyba b.mloda -czy czujesz się na silach na tyle ? Może wzięlabys jakąś starszą kol. - doświadczoną już w takich wizytach i dobrą obserwatorkę ? Jak uwazasz ? To pies wymagajacy dobrego i wrażliwego domu . Ludzi z sercem .

Już wiem -jest tam wolontariuszka Jagoda1- z Olsztyna ze schronu -jeśli nie wyjechala na wakacje.Może ona dolączy do Agusi i razem by poszly tam ? Albo inna wolont. doświadczona już nieco ? Nie umniejszając w niczym Agusi-oczywiście ,radzę tylko dla dobra psa. :razz: Chyba ,ż ecyfra 33 -to twoj wiek-to sorki..