phase Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 `. B. miłe wiadomości. :) Oby tak dalej a nawet lepiej. :) Quote
Guest Madziadalena Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 No to chłopak się oswaja z człowiekiem, wspaniale :) Quote
Wisełka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Pewnie, chłopak tylko czasu trochę potrzebuje żeby do ludzi się przekonać na dobre :), oczywiście do tych właściwych ludzi :p Quote
Lolalola Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 paaa Brutuniu:)cos to malo odwiedzinek dzis bylo;( Quote
obraczus87 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Czesc Brutusku! :) Mam na razie jedno zapytanie w sprawie Brutuska. Państwo mieszkają w bloku, w Olsztynie. Napisałam im troszkę informacji dot. Brutuska. Poczekam na odpowiedź. :loveu::loveu::loveu: Quote
Lolalola Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ooooo to trzymamy kciuki:):multi::multi::multi::multi: Quote
phase Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 `. Ja jestem z Olsztyna. :):):) Może kiedyś spotkam brustuska. :):) No, ale na razie trzeba czekać. ;) Quote
RenW Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Kurczę, a tu co się dzieje.. coś mnie ominęło..:crazyeye:spieszę doczytać.. Quote
Wisełka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nie czytałam wcześniejszych postów, zaraz nadrobię, ale teraz w ciemno kciuki zaciskam z całych sił :thumbs: Quote
obraczus87 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Na razie mailuję z Panem. zobaczymy ;) Quote
RenW Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Awit napisał(a):Czy coś wiadomo? Każdy w napięciu, ale póki co, nie ma co się napalać, jeden falstart już był.. Quote
Awit Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Obraczuś miałaś mi na maila wysłać plakat tamtego psiaka, ja w domu druknąć nie mogę. Quote
obraczus87 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Awit napisał(a):Obraczuś miałaś mi na maila wysłać plakat tamtego psiaka, ja w domu druknąć nie mogę. Tak Kochana, ale zapodziałam Twojego maila.... Czekam na adres Pana z Olsztyna. Jak mi poda to zrobimy wizyte w Olsztynie ;) a raczej posuzkam kochanej Cioteczki, które mogłaby prześwietlić dokłądnie domek. Quote
obraczus87 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Cioteczki, szukam kogoś do przeprowadzenia porządnej i bardzo dokładnej wizyty przedadopcyjnej w OLSZTYNIE (ulica GDAŃSKA) dla Brutuska. Mieszkanie w bloku, tak więc trzeba by dobrze prześwietlić rodzinę - chodzi o to czy dadzą sobie radę z Brutuskiem w Bloku. :) Quote
phase Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 `. Ja jestem z Olsztyna, ale nigdy nie robiłam wizyty przed/po adopcyjnej. Jeśli na PW dokładnie cioteczka mi napisze o co Państwa pytać, to nie ma problemu mogę tam iść, jeśli nie ma nikt nic przeciwko. Quote
RenW Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Pięknie, widzę, że tytuł zmieniony, aż daje po oczach. :):) Quote
Ziutka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 obraczus, to narazie wstrzymam dalsze ogłoszenia, tak ? :lol: Quote
Akrum Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 mam nadzieję, że Brutusek znajdzie swój wymarzony domek, że ten w Olsztynie okaże się wlasnie tym domkiem :) ciotki wejdźcie na ten wątek, nie prosze o kasę, tylko o obecność na wątku, wspólnymi siłami uda się coś zdziałać: http://www.dogomania.pl/threads/188831-101-dalmaty%C5%84czyk%C3%B3w-DOGOMANIACY-POMOCY-ka%C5%BCda-pomoc-na-wag%C4%99-z%C5%82ota 100 psó na jednym gospodarstwie, popatrzcie na zdjęcie:http://img594.imageshack.us/img594/8995/drohiczynzmniejszone7.jpg Quote
Ellig Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Troche mnie nie bylo a tu takie dobre wiesci juz trzymam kciuki za dom dla Brutuska:) Widze ,ze juz jakas Cioteczka sie zglosila do wizyty przedadopcyjnej.Dziekujemy. Zaraz jeszcze poszukam, moze sobie kogos przypomne..... Quote
Olga7 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 AguusS__x33 napisał(a):`. Ja jestem z Olsztyna, ale nigdy nie robiłam wizyty przed/po adopcyjnej. Jeśli na PW dokładnie cioteczka mi napisze o co Państwa pytać, to nie ma problemu mogę tam iść, jeśli nie ma nikt nic przeciwko. Podkreślę tylko ,że na wizytę trzeba kogoś doroslego i doświadczonego życiowo już,gdyż b.mloda dziewczyna może nie dojrzeć sytuacji i przejrzeć nieco ludzi.Kazdy szczegół i slowo nieraz b.jest ważne -bo wyciagnięte wczesniej wnioski z takiej wizyty moga zapobiec pozniej zle sytuacji psa w tym domu albo zwrotowi psa z adopcji . Aguś -jesteś chyba b.mloda -czy czujesz się na silach na tyle ? Może wzięlabys jakąś starszą kol. - doświadczoną już w takich wizytach i dobrą obserwatorkę ? Jak uwazasz ? To pies wymagajacy dobrego i wrażliwego domu . Ludzi z sercem . Już wiem -jest tam wolontariuszka Jagoda1- z Olsztyna ze schronu -jeśli nie wyjechala na wakacje.Może ona dolączy do Agusi i razem by poszly tam ? Albo inna wolont. doświadczona już nieco ? Nie umniejszając w niczym Agusi-oczywiście ,radzę tylko dla dobra psa. :razz: Chyba ,ż ecyfra 33 -to twoj wiek-to sorki.. Quote
Recommended Posts