Ingrid44 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 On jest niesamowicie piekny. Tylko pysio jeszcze troszke smutne. Milo widziec ze lubi sie bawic zabawkami :) :) :) Kochany "maluszek" Quote
RenW Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Witajcie Cioteńki!:lol::lol: Cześć Brutunio!:loveu: Brutusek jest prześliczny i ma takie dłuugaśne łapiny.:-o:lol::lol: Quote
Lolalola Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Brutuniu...........ja to widze Cie nie w mieszkaniu,ale w duzej willi z ogrodem jak lezysz sobie w ogrodzie(moze byc tez nad basenem:))..........jestes duzym,dostojnym pieskiem i mam nadzieje,ze ktos dostrzeze Twoje piekno,a zapoznawszys sie z Twoja historia pokocha tak z calej sily;) Quote
marzenawtf Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ja również życzę ci jak najlepiej, zasługujesz na odpowiedzialny, kochający domek. czytałam, że robisz duże postępy, socjalizacja coraz lepiej ci idzie.. powodzenia Brutusku! :) Quote
obraczus87 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Malibo i Goldor dziekuje za zdjecia :) Tak, Brutunio jest pieknym psem :) !!! Quote
RenW Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Malibo i Goldor dziekuje za zdjecia :) Tak, Brutunio jest pieknym psem :) !!! Stwierdziła Ciotka lakonicznie. :):) Quote
Wisełka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Cześć Brutusku :loveu: Ciotka wyjechana była i nie miała jak wcześniej cię tu odwiedzić :p Quote
RenW Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Wisełka napisał(a):I jeszcze raz HOP a co tam ;) I jeszcze, i jeszcze raz hop, a co tam :D:D:D Quote
RenW Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Wisełka napisał(a):Cześć Brutusku :loveu: Ciotka wyjechana była i nie miała jak wcześniej cię tu odwiedzić :p A gdzie to Wisełka bywała?:cool3::cool3: Quote
Ellig Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dzien dobry, czesc Brutus, rosniesz jak na drozdzach:) Quote
papryka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Brutusku witam:))) a przy okazji: http://www.hotel-dla-psow.prv.pl/ - podaje info o otwarciu nowego hoteliku, moze komus sie przyda, ceny dla doggomaniakow ustalane sa indywidualnie podobn Quote
Awit Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Zabrali mi neta na parę dni, nadal domek nie znalazł Bruna? Quote
RenW Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Awit napisał(a):Zabrali mi neta na parę dni, nadal domek nie znalazł Bruna? Ani domek nie znalazł Brutusa, ani Brutus nie znalazł domu.:shake::shake: Tak czy siak sprawa ugrzęzła w miejscu..póki co..;) Quote
Wisełka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 RenW napisał(a):A gdzie to Wisełka bywała?:cool3::cool3: Na działce się weekendowała :) Quote
RenW Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Wisełka napisał(a):Na działce się weekendowała :) Ale fajnie.. zazdraszczam.;):evil_lol: Quote
Olga7 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 papryka napisał(a):Brutusku witam:))) a przy okazji: http://www.hotel-dla-psow.prv.pl/ - podaje info o otwarciu nowego hoteliku, moze komus sie przyda, ceny dla doggomaniakow ustalane sa indywidualnie podobn Zajrzalam na podaną przez papryczkę stronkę tego hoteliku -ale podane ceny komercyjne są bardzo wysokie . Nie jest to hotelik taki jak ten w Brzyściu / Brzyście-Terrier/ ,za to ceny są dużo wyższe.Ciekawe - jaki może być cennik dla psów z dogo ? Jesli o polowę niższy -to można myśleć o kierowaniu tam naszych psów ,ale obawiam się ,że zniżki dla psow z dogo nie będa aż takie duże...:shake: http://hotel-dla-psow.prv.pl/cennik.html Quote
Ingrid44 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Buziole i mizianka dla "maluszka". Kocham takie "malenstwa". Im wiekszy tym lepiej ,wiecej do miziania i obejmowania.:) :) :) Quote
RenW Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Przyszły wpłaty: Madziadalena 5,- malibo57 50,- Aliszcze 20,- Dziękujemy Kochane!:loveu: Quote
obraczus87 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Rozmawiałam z Natalia. Brutusek ma się dobrze. Z dziewczynami szaleje, moczy łapki w stawie ;) Pokazuje brzuchol mamie Natalii, a do Natalii przychodzi na głaskanie :) Quote
Lolalola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 to mila wiadomosc na dobranocke;)kolorowych Brutunio:) Quote
Recommended Posts