obraczus87 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Oto zdjecia :) Brutusek jest na Nich smutny... albo mi sie wydaje.. chlopak teskni za kolega! Cioteczki, jesli ktoras moze, to bardzo prosze odweidzajcie Brutuska w Hoteliku.. jesli macie taka mozliwosc (Cioteczki z Warszawy)..... Ale pomimo tego, że smutny to jest piekny!!!:loveu: Quote
RenW Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Smutny i zamyślony, wpatrzony gdzieś w dal, czujny i wyczekujący.. Brutunio z nutką nostalgii..:shake::shake: Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Piekne zdjecie......To juz jest wspanialy pies:) Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Wisełka']Kurcze trzeba mu tam jakiegoś większego szczeniaka podrzucić, no bo co innego?? :roll: Biedny ten brutusek :-([/QUOTE] Moze lepiej jak najszybciej znalezc Brutusowi dom:) Jak tam stoimy z ogloszeniami? Quote
Lolalola Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 szkoda,ze nie moge Cie odwiedzic w hoteliku Brutusku:(smutno mi,jak widze,ze Tobie smutno:( wszystko bedzie dobrze Maluchu;) Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Ellig']Moze lepiej jak najszybciej znalezc Brutusowi dom:) Jak tam stoimy z ogloszeniami?[/QUOTE] Postaram sie odweidzic Brutuska, wtedy porozmawiam z Natalia na temat ogloszen dla Niego :) I mam nadzieje ze w sobote usiade do ulozenia tekstu. Quote
phase Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 `. Tak smutna ta mordka, ale jaki mężny się robi. :razz: Quote
Awit Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czy ona ma coś z jakiegoś doga, ma taki dogowaty pysk... Przepiękny jest:-) Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='obraczus87']Postaram sie odweidzic Brutuska, wtedy porozmawiam z Natalia na temat ogloszen dla Niego :) I mam nadzieje ze w sobote usiade do ulozenia tekstu.[/QUOTE] Dobrze Marta, on jest naprawde piekny:) Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Ellig']Dobrze Marta, on jest naprawde piekny:)[/QUOTE] Przepraszam, ale sprawa panienek pochłoneła mnie w całości :oops: Jak bedzie teskt, to Ciocia ziutka pomoze w ogloszeniach :lol: Quote
Ingrid44 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Awit']Czy ona ma coś z jakiegoś doga, ma taki dogowaty pysk... Przepiękny jest:-)[/QUOTE] Ja od poczatku pisalam ze babcia Brutuska musiala puscic sie z Dogiem. Pysio i rozmiar bardzo Dogowe. Nie umiem wstawiac zdjec ale jak bym wstawila nawet tylko mojego, jak byl w tym wieku to naprawde jest duze podobienstwo. Quote
Tora&Faro Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jeśli tylko mi się uda to w weekend postaram się odwiedzić Brutuska....strasznie mi go żal:( Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja od poczatku pisalam ze babcia Brutuska musiala puscic sie z Dogiem. Pysio i rozmiar bardzo Dogowe. Nie umiem wstawiac zdjec ale jak bym wstawila nawet tylko mojego, jak byl w tym wieku to naprawde jest duze podobienstwo.[/QUOTE] babcia Brutuska to bokser ( mama Guarcia to bokserka na 100%) Natomiast ojciec Guarcia to jakiś wieloras ( z czym zmieszany nie mam pojęcia, na pewno był duży ) Mama Brutuska to mieszaniec ONka a ojciec to Guarcik :) Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Owieczka']babcia Brutuska to bokser ( mama Guarcia to bokserka na 100%) Natomiast ojciec Guarcia to jakiś wieloras ( z czym zmieszany nie mam pojęcia, na pewno był duży ) Mama Brutuska to mieszaniec ONka a ojciec to Guarcik :)[/QUOTE] Drzewo genealogiczne mozna utworzyc :) Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Przepraszam za OFF :roll: Kochani, Ci którzy jeszcze nie wiedzą, zapraszam na wątek 4 suczek - szczeniaków. Brakuje nam stałych deklaracji na kwotę 138zł... aby mogły byc bezpieczne :roll: http://www.dogomania.pl/threads/186927-4-suczki-szczeniaki!-Urodziły-się-w-garażu-(-Brak-168-zł-(-Uratujmy-je-RAZEM!! Quote
Lu_Gosiak Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 czesc Brutusku juz niedlugo bedziesz mial 3 kolezanki:) Quote
Ziutka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Martuś, odnośnie Grodziska, dzwoniłam ale pani nie odbiera, za jakiś czas znowu spróbuje :) Dam znać jak tylko się z nią umówię ;) Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Ziutka']Martuś, odnośnie Grodziska, dzwoniłam ale pani nie odbiera, za jakiś czas znowu spróbuje :) Dam znać jak tylko się z nią umówię ;)[/QUOTE] Dobrze dziekuję Kochana! :) Quote
RenW Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja od poczatku pisalam ze babcia Brutuska musiala puscic sie z Dogiem. Pysio i rozmiar bardzo Dogowe. Nie umiem wstawiac zdjec ale jak bym wstawila nawet tylko mojego, jak byl w tym wieku to naprawde jest duze podobienstwo.[/QUOTE] [quote name='Owieczka']babcia Brutuska to bokser ( mama Guarcia to bokserka na 100%) Natomiast ojciec Guarcia to jakiś wieloras ( z czym zmieszany nie mam pojęcia, na pewno był duży ) Mama Brutuska to mieszaniec ONka a ojciec to Guarcik :)[/QUOTE] My nie wiemy z kim puściła się mamusia Brutunia..ale efekt w postaci rzeczonego jest naprawdę wysoce zadawalający!!! :):) Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='RenW']My nie wiemy z kim puściła się mamusia Brutunia..ale efekt w postaci rzeczonego jest naprawdę wysoce zadawalający!!! :):)[/QUOTE] Wiemy wiemy :D Ojcem Brutusa jest GUARO, którego adoptowała Ciocia Ossa :) Quote
Recommended Posts