Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto zdjecia :)

Brutusek jest na Nich smutny... albo mi sie wydaje.. chlopak teskni za kolega! Cioteczki, jesli ktoras moze, to bardzo prosze odweidzajcie Brutuska w Hoteliku.. jesli macie taka mozliwosc (Cioteczki z Warszawy).....

Ale pomimo tego, że smutny to jest piekny!!!:loveu:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wisełka']Kurcze trzeba mu tam jakiegoś większego szczeniaka podrzucić, no bo co innego?? :roll:

Biedny ten brutusek :-([/QUOTE]

Moze lepiej jak najszybciej znalezc Brutusowi dom:)
Jak tam stoimy z ogloszeniami?

Posted

[quote name='Ellig']Moze lepiej jak najszybciej znalezc Brutusowi dom:)
Jak tam stoimy z ogloszeniami?[/QUOTE]

Postaram sie odweidzic Brutuska, wtedy porozmawiam z Natalia na temat ogloszen dla Niego :) I mam nadzieje ze w sobote usiade do ulozenia tekstu.

Posted

[quote name='obraczus87']Postaram sie odweidzic Brutuska, wtedy porozmawiam z Natalia na temat ogloszen dla Niego :) I mam nadzieje ze w sobote usiade do ulozenia tekstu.[/QUOTE]

Dobrze Marta, on jest naprawde piekny:)

Posted

[quote name='Ellig']Dobrze Marta, on jest naprawde piekny:)[/QUOTE]

Przepraszam, ale sprawa panienek pochłoneła mnie w całości :oops:

Jak bedzie teskt, to Ciocia ziutka pomoze w ogloszeniach :lol:

Posted

[quote name='Awit']Czy ona ma coś z jakiegoś doga, ma taki dogowaty pysk... Przepiękny jest:-)[/QUOTE]

Ja od poczatku pisalam ze babcia Brutuska musiala puscic sie z Dogiem. Pysio i rozmiar bardzo Dogowe. Nie umiem wstawiac zdjec ale jak bym wstawila nawet tylko mojego, jak byl w tym wieku to naprawde jest duze podobienstwo.

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja od poczatku pisalam ze babcia Brutuska musiala puscic sie z Dogiem. Pysio i rozmiar bardzo Dogowe. Nie umiem wstawiac zdjec ale jak bym wstawila nawet tylko mojego, jak byl w tym wieku to naprawde jest duze podobienstwo.[/QUOTE]

babcia Brutuska to bokser ( mama Guarcia to bokserka na 100%) Natomiast ojciec Guarcia to jakiś wieloras ( z czym zmieszany nie mam pojęcia, na pewno był duży )
Mama Brutuska to mieszaniec ONka a ojciec to Guarcik :)

Posted

[quote name='Owieczka']babcia Brutuska to bokser ( mama Guarcia to bokserka na 100%) Natomiast ojciec Guarcia to jakiś wieloras ( z czym zmieszany nie mam pojęcia, na pewno był duży )
Mama Brutuska to mieszaniec ONka a ojciec to Guarcik :)[/QUOTE]

Drzewo genealogiczne mozna utworzyc :)

Posted

Martuś, odnośnie Grodziska, dzwoniłam ale pani nie odbiera, za jakiś czas znowu spróbuje :)
Dam znać jak tylko się z nią umówię ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Martuś, odnośnie Grodziska, dzwoniłam ale pani nie odbiera, za jakiś czas znowu spróbuje :)
Dam znać jak tylko się z nią umówię ;)[/QUOTE]

Dobrze dziekuję Kochana! :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja od poczatku pisalam ze babcia Brutuska musiala puscic sie z Dogiem. Pysio i rozmiar bardzo Dogowe. Nie umiem wstawiac zdjec ale jak bym wstawila nawet tylko mojego, jak byl w tym wieku to naprawde jest duze podobienstwo.[/QUOTE]

[quote name='Owieczka']babcia Brutuska to bokser ( mama Guarcia to bokserka na 100%) Natomiast ojciec Guarcia to jakiś wieloras ( z czym zmieszany nie mam pojęcia, na pewno był duży )
Mama Brutuska to mieszaniec ONka a ojciec to Guarcik :)[/QUOTE]
My nie wiemy z kim puściła się mamusia Brutunia..ale efekt w postaci rzeczonego jest naprawdę wysoce zadawalający!!! :):)

Posted

[quote name='RenW']My nie wiemy z kim puściła się mamusia Brutunia..ale efekt w postaci rzeczonego jest naprawdę wysoce zadawalający!!! :):)[/QUOTE]

Wiemy wiemy :D Ojcem Brutusa jest GUARO, którego adoptowała Ciocia Ossa :)