obraczus87 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 RenW napisał(a):Hehe.. dorodny samczyk, gabarytowo zbliżony do tatusia :D:D DOKŁADNIE TAK :) :) Cały tatusiek :) Quote
Astaroth Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Muszę się publicznie przyznać i kajać, nie zrobiłam jeszcze obiecanych zdjęć. Chłopa mi wywiało za granice, mama nie mogła przyjechać i mi pomóc bo pracuje na wyborach, żebym nie siedziała sama przyjechał mój tata ale on niestety przy psach mi nie pomoże, dobrze że przynajmniej sam sobie jeść robi bo jak jest mama to ściemnia że nie umie nawet herbaty przygotować, więc o tyle dobrze że przy mnie nie udaje pięciolatka. Jutro ma lać, ale we wtorek jak będzie pogoda to napewno zrobie kilka fotek. A teraz uciekam bo mam 17psów do wyprowadzenia na wieczorny spacer. Quote
obraczus87 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Cześć Brutusku :) Natalio, damy radę i spokojnie poczekamy, aż ogarniesz sytuację i zdjęcia porobisz :) Quote
RenW Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Witajcie! Cicho tu dzisiaj... spokojnie czekamy na zdjęcia.. byle nie za długo ;) Quote
Wisełka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 No i Brutusek został sam :shake:, nie ma już kumpla w kojcu :roll: Kajko pojechał wczoraj do nowego domku :loveu: Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Wisełka napisał(a):No i Brutusek został sam :shake:, nie ma już kumpla w kojcu :roll: Kajko pojechał wczoraj do nowego domku :loveu: Bardzo się cieszę, że KAjko znalazł domek :) A do Brutuska dzisiaj (do kojca obok) przyjeżdżają dwie pannice :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Aliszcze napisał(a):to Brutusek harem może założyć:D nalezy sie chłopakowi a co:):) niech sobie troche poużywa:D:D Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Brutusku zaopiekuj sie ładnie nowymi Koleżankami :) Quote
RenW Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Wisełka']No i Brutusek został sam :shake:, nie ma już kumpla w kojcu :roll: Kajko pojechał wczoraj do nowego domku :loveu:[/QUOTE] Rozeszły się psiaczki prawie jak świeże bułeczki :):) [quote name='Aliszcze']to Brutusek harem może założyć:D[/QUOTE] Oj, co Ty Cioteczko propagujesz :D:D:D:D [quote name='AguusS__x33']`. Ważne, że Brutus nie jest sam. :)[/QUOTE] Dla Brutuska to bardzo ważne :):) [quote name='Lu_Gosiak']nalezy sie chłopakowi a co:):) niech sobie troche poużywa:D:D[/QUOTE] Póki co tak...;) [quote name='obraczus87']Brutusku zaopiekuj sie ładnie nowymi Koleżankami :)[/QUOTE] W to nie wątpię :D:D:D:D Quote
Ellig Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Brutus liczymy na Ciebie, bo panny sa bardzo przestraszone.... Quote
Lolalola Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Witaj Brutusku!!!!!!ciocia nie mogla tu wejsc przez 2 dni:(ale juz jest!!!!!!!glowka do gory mlody kawalerze:)ladnie sie opiekuj panienkami jak beda;) Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Brutusek po odejsciu Kajko do DS jest bardzo smutny i nie w glowie Mu zabawy :( Pannice obok tez wycofane, ale mam nadzieje ze razem bedzie im razniej! Quote
Wisełka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='obraczus87']Brutusek po odejsciu Kajko do DS jest bardzo smutny i nie w glowie Mu zabawy :( [/QUOTE] O nieeeeeeeeeeee :( Kumpla mu zabrali :( Biedny :( aż mi się przykro zrobiło :( Quote
Astaroth Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kurcze przy Kajko zrobił krok do przodu a dzisiaj bez kolegi mam wrażenie że dwa kroki do tyłu :( Quote
RenW Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='obraczus87']Brutusek po odejsciu Kajko do DS jest bardzo smutny i nie w glowie Mu zabawy :( Pannice obok tez wycofane, ale mam nadzieje ze razem bedzie im razniej![/QUOTE] Oj , ciężko będzie.. te pannice to raczej roli terapeuty nie spełnią...:shake: Quote
Wisełka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Kurcze trzeba mu tam jakiegoś większego szczeniaka podrzucić, no bo co innego?? :roll: Biedny ten brutusek :-( Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Cześć Brutunio! Mam nadzieje, że dzisiaj humorek lepszy. Wszyscy sie tutaj o Ciebie martwimy! :roll: Quote
RenW Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cześć Ciotki, cześć Brutusku!:):) Miejmy nadzieję, że dzisiaj lepiej już będzie...no, zdałby się Brutuskowi większy kolega...:):) Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='RenW']Cześć Ciotki, cześć Brutusku!:):) Miejmy nadzieję, że dzisiaj lepiej już będzie...no, zdałby się Brutuskowi większy kolega...:):)[/QUOTE] Nic nie mówcie :) zapewniłam na razie Natalii mase roboty ze szczeniorami :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts