__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):No wiesz... jak sie obraczuś na coś uprze to nie ma zmiłuj :evil_lol: O! I chce mnie lać :eviltong: Suuuuper! mam nadzieję, że deklarowicze nie zawiodą i będą wpłacać regularnie ;) Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='__Lara']Suuuuper! mam nadzieję, że deklarowicze nie zawiodą i będą wpłacać regularnie ;) Ani Cioteczki, ani Wujek na pewno nas nie zawiodą we wpłatach :) Kupiłam Brutuskowi obrożę i smycz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b55f5d13d6b92ad6.html Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 :) :) :) jak dobrze, że uwolni się z tego łańcucha! Owieczka napisał(a):a gdzie fota obrozy i smyczy ?? :P właśnie cioteczko, pokazujesz nam tylko rachunek :eviltong::eviltong: Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):a gdzie fota obrozy i smyczy ?? :P No właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najlepiej to przedstawić rachunek i basta :eviltong: Pewnie jakaś brzydka że nam pokazać nie chce :evil_lol: ;) Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):a gdzie fota obrozy i smyczy ?? :P Sama jutro zobaczysz :D Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 obraczus87 napisał(a):Sama jutro zobaczysz :D MY też chcemy zobaczyć!!! :bad-word::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 __Lara napisał(a):MY też chcemy zobaczyć!!! :bad-word::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszam jutro rano do Warszawy albo potem do Hoteliku :D zobaczycie wtedy :D Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):a gdzie fota obrozy i smyczy ?? :P Mało, że fot nie ma to nawet na rachunku nie jest zapisane za co to!! Bo, że niby "artykuły dla zwierząt", a ona może jaką ściółkę dla chomika kupiła i świruje teraz. :mad::diabloti: Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):Mało, że fot nie ma to nawet na rachunku nie jest zapisane za co to!! Bo, że niby "artykuły dla zwierząt", a ona może jaką ściółkę dla chomika kupiła i świruje teraz. :mad::diabloti: Hmm to droga ta ściółka, chyba z górnej półki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):Mało, że fot nie ma to nawet na rachunku nie jest zapisane za co to!! Bo, że niby "artykuły dla zwierząt", a ona może jaką ściółkę dla chomika kupiła i świruje teraz. :mad::diabloti: Oczywista sprawa :D mam w domu chomiki, świnki morskie, żołwie itd itd itd och głowa mała :evil_lol: Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wisełka napisał(a):Hmm to droga ta ściółka, chyba z górnej półki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a są takie? :diabloti: Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 __Lara napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a są takie? :diabloti: Są, jak się je wysoko połozy to są z górnej półki :):) Quote
Ingrid44 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Bardzo sie ciesze ze maluch juz jedzie do Hoteliku. Obraczus87 bardzo przepraszam za notoryczne przekrecanie Twojego nicku.:oops::oops::oops: Tak to jest jak sie pisze o 1 w nocy .:cool3: Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):Są, jak się je wysoko połozy to są z górnej półki :):) Ja tylko takie kupuję :D Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Ingrid44']Bardzo sie ciesze ze maluch juz jedzie do Hoteliku. Obraczus87 bardzo przepraszam za notoryczne przekrecanie Twojego nicku.:oops::oops::oops: Tak to jest jak sie pisze o 1 w nocy .:cool3: A luzik Kochana :) Nic nie przebija Odrabaczus :D Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='mala_czarna']Są, jak się je wysoko połozy to są z górnej półki :):) :roflt: A luzik Kochana Nic nie przebija Odrabaczus :megagrin::megagrin::megagrin: :laugh2_2: Quote
aanka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Witam , stawiam się na zapraszenie , ale na razie nie mogę wwspomóc finansowo:shake:, czekam na komisję rent.:shake:,i jej wyniki:razz::placz:,mam też 2 dekl. stałe , ale będę zaglądać do ślicznego psiaka, zresztą widzę dziś ,ze już jedzie do choteliku, powodzenia :p Quote
RenW Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 __Lara napisał(a):MY też chcemy zobaczyć!!! :bad-word::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No własnie; my też chcemy!:diabloti::diabloti: obraczus87 napisał(a):Zapraszam jutro rano do Warszawy albo potem do Hoteliku :D zobaczycie wtedy :D :eviltong:Już pędzę....postaram się na skróty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NiJaSe Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 RenW napisał(a):No własnie; my też chcemy!:diabloti::diabloti: :eviltong:Już pędzę....postaram się na skróty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ja sie dopiero teraz dowiaduje ,ze Ty znasz skrót do Wawy ????:mad: Quote
Lolalola Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zaznajomilam sie juz z watkiem dzieciaczka .........Bozku jak On sie boi:(i te oczy,ktore krzycza,nie robcie mi nic zlego:(....Jak to dobrze,ze juz jedzie do hoteliku:)))dane juz spisalam i jak mowilam pieniadze posle 8 czerwca,nie wydalam juz na te zlodziejskie prowizje;/ Czekam rowniez na nowe foty Brutuska w nowym miejscu:) Quote
ossa98 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja również z niecierpliwością czekam na fotki Brutuska z nowego miejsca. Quote
Olga7 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Cieszy nas ,że piękny Brutus nie będzie już więziony tam i znajdzie może niedlugo nowych dom u dobrych ludzi .Zapytam tylko ,bo chyba na jednej fot. siedzi maly piesek podobny do Brutuska -czy to nie szczeniaczek po nim oby? Może to następny pies u tych ludzi i też trafi na miejsce Brutusa ,bo gania kury ,wyjada jaja z kurnika ,czy broni się przed natrętynym ,dokuczliwym dzieckiem wlaścicieli ? Oby -nie. Quote
Recommended Posts