Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owieczka napisał(a):
No wiesz... jak sie obraczuś na coś uprze to nie ma zmiłuj :evil_lol: O! I chce mnie lać :eviltong:

Suuuuper! mam nadzieję, że deklarowicze nie zawiodą i będą wpłacać regularnie ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) :) :) jak dobrze, że uwolni się z tego łańcucha!

Owieczka napisał(a):
a gdzie fota obrozy i smyczy ?? :P

właśnie cioteczko, pokazujesz nam tylko rachunek :eviltong::eviltong:

Posted

Owieczka napisał(a):

No właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Najlepiej to przedstawić rachunek i basta :eviltong:
Pewnie jakaś brzydka że nam pokazać nie chce :evil_lol: ;)

Posted

Owieczka napisał(a):

Mało, że fot nie ma to nawet na rachunku nie jest zapisane za co to!! Bo, że niby "artykuły dla zwierząt", a ona może jaką ściółkę dla chomika kupiła i świruje teraz. :mad::diabloti:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Mało, że fot nie ma to nawet na rachunku nie jest zapisane za co to!! Bo, że niby "artykuły dla zwierząt", a ona może jaką ściółkę dla chomika kupiła i świruje teraz. :mad::diabloti:

Hmm to droga ta ściółka, chyba z górnej półki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):

Oczywista sprawa :D mam w domu chomiki, świnki morskie, żołwie itd itd itd och głowa mała :evil_lol:

Posted

Wisełka napisał(a):
Hmm to droga ta ściółka, chyba z górnej półki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a są takie? :diabloti:

Posted

Bardzo sie ciesze ze maluch juz jedzie do Hoteliku.

Obraczus87 bardzo przepraszam za notoryczne przekrecanie Twojego nicku.:oops::oops::oops: Tak to jest jak sie pisze o 1 w nocy .:cool3:

Posted

[quote name='Ingrid44']Bardzo sie ciesze ze maluch juz jedzie do Hoteliku.

Obraczus87 bardzo przepraszam za notoryczne przekrecanie Twojego nicku.:oops::oops::oops: Tak to jest jak sie pisze o 1 w nocy .:cool3:

A luzik Kochana :) Nic nie przebija Odrabaczus :D

Posted

[quote name='mala_czarna']Są, jak się je wysoko połozy to są z górnej półki :):)

:roflt:

A luzik Kochana Nic nie przebija Odrabaczus

:megagrin::megagrin::megagrin: :laugh2_2:

Posted

Witam , stawiam się na zapraszenie , ale na razie nie mogę wwspomóc finansowo:shake:, czekam na komisję rent.:shake:,i jej wyniki:razz::placz:,mam też 2 dekl. stałe , ale będę zaglądać do ślicznego psiaka, zresztą widzę dziś ,ze już jedzie do choteliku, powodzenia :p

Posted

__Lara napisał(a):
MY też chcemy zobaczyć!!! :bad-word::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No własnie; my też chcemy!:diabloti::diabloti:

obraczus87 napisał(a):
Zapraszam jutro rano do Warszawy albo potem do Hoteliku :D zobaczycie wtedy :D

:eviltong:Już pędzę....postaram się na skróty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

RenW napisał(a):
No własnie; my też chcemy!:diabloti::diabloti:

:eviltong:Już pędzę....postaram się na skróty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i ja sie dopiero teraz dowiaduje ,ze Ty znasz skrót do Wawy ????:mad:

Posted

Zaznajomilam sie juz z watkiem dzieciaczka .........Bozku jak On sie boi:(i te oczy,ktore krzycza,nie robcie mi nic zlego:(....Jak to dobrze,ze juz jedzie do hoteliku:)))dane juz spisalam i jak mowilam pieniadze posle 8 czerwca,nie wydalam juz na te zlodziejskie prowizje;/
Czekam rowniez na nowe foty Brutuska w nowym miejscu:)

Posted

Cieszy nas ,że piękny Brutus nie będzie już więziony tam i znajdzie może niedlugo nowych dom u dobrych ludzi .Zapytam tylko ,bo chyba na jednej fot. siedzi maly piesek podobny do Brutuska -czy to nie szczeniaczek po nim oby? Może to następny pies u tych ludzi i też trafi na miejsce Brutusa ,bo gania kury ,wyjada jaja z kurnika ,czy broni się przed natrętynym ,dokuczliwym dzieckiem wlaścicieli ? Oby -nie.