Wunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='obraczus87']szczera prawda Kochane, szczera prawda ! :)[/QUOTE] wiesz co Martusia, idź pospać jeszcze ... najwyraźniej jesteś przemęczona ... Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NiJaSe']że co ? bo nie zrozumiałam :mad:[/QUOTE] Nie słuchaj jej, Ciotka Obraczuś w weekend musiała się mocno w główkę uderzyć ;):evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='NiJaSe']jak słowo focha wytne jak stad na ksiezyc[/QUOTE] Dawaj, chce to zobaczyć, już się doczekać nie mogę :D [quote name='Wunia']wiesz co Martusia, idź pospać jeszcze ... najwyraźniej jesteś przemęczona ...[/QUOTE] Fakt, pół nocy nie spałam.... nawet o 3 w nocy obudziłam Tobiego i poszłam z Nim na dwór ;) chłopak nie wiedział o co chodzi no ale nie odmówił ;) [quote name='mala_czarna']Nie słuchaj jej, Ciotka Obraczuś w weekend musiała się mocno w główkę uderzyć ;):evil_lol:[/QUOTE] Ja Ci zaraz dam :) Ciotka za duzo myslała i stad pomysly.... :D Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 a ten domek co chce wziasc malucha na DT to ten sprawdzony od Asior??? czy nie w koncu? Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NiJaSe']a tak sobie myśle ,że TZ się zgodzi ...patrząc na jego zdjęcia z sunią i jak będzie wiedział że psiak nie bedzie obciązeniem dla budżetu domowego Panie TZ liczymy na pana GDZIE JEST SKARBNIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Jestem tuuuuu! Mogę nim być w każdym bądź razie..:) Jak nie ma innych chętnych.. Tyle żeście nadziobały od rana, że nie mam kiedy śniadania zjeść:D:D:D:D Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Obraczus Tobie trza skórkę przegrzmocić:mad::mad::mad:, bo głupie pomysły masz:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']a ten domek co chce wziasc malucha na DT to ten sprawdzony od Asior??? czy nie w koncu? Tak, to ten sam. [quote name='RenW']Jestem tuuuuu! Mogę nim być w każdym bądź razie..:) Jak nie ma innych chętnych.. Tyle żeście nadziobały od rana, że nie mam kiedy śniadania zjeść:D:D:D:D SUPER!!!!!!! Uratowałaś mnie Kochana Cioteczko!!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='RenW']Obraczus Tobie trza skórkę przegrzmocić:mad::mad::mad:, bo głupie pomysły masz:evil_lol::evil_lol::diabloti: aaaaaaaaa to swoją drogą :D Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='obraczus87']aaaaaaaaa to swoją drogą :D[/QUOTE] Zgadzam się!!!! obraczus, co Ty wygadujesZ????????????? Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pogoda zwariowana, to może Obraczuś chwilowo zdolność trafnych decyzji i właściwego rozumowania odebrało!;):diabloti::diabloti::diabloti: Cioteczko - chwilową niedyspozycję Ci wybaczamy:calus: Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='RenW']Pogoda zwariowana, to może Obraczuś chwilowo zdolność trafnych decyzji i właściwego rozumowania odebrało!;):diabloti::diabloti::diabloti: Cioteczko - chwilową niedyspozycję Ci wybaczamy:calus: Właśnie!!! innej opcji nie ma ;) Quote
Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='obraczus87']szczera prawda Kochane, szczera prawda ! :)[/QUOTE] No to obie bedziemy finiszowac..... Quote
Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 RenW, poprosze o dane do przelewu....na pw.do Wuni, bo moje pieniadze sa u Wuni:) Quote
NiJaSe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 moze wrzucic nr.konta w pierwszy post ja tez bede finiszowac ,ale za troche dopiero wiec sobie tu jajec nie róbcie i samej mnie nie zostawiajcie Quote
AnnaA Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ponieważ wątek firmuje obraczus87 dołożę 30 zł ale niestety tylko jednorazowo. Quote
mmd Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jednak udało sie wszystko wyjaśnić, to bardzo dobrze. Dziewczyny, to chyba jakieś zbiorowe wypalenie zawodowe;) Też chcę sobie zrobić urlop zdrowotny. Czasem trzeba odetchnąć. [quote name='Ellig']RenW, poprosze o dane do przelewu....na pw.do Wuni, bo moje pieniadze sa u Wuni:)[/QUOTE] Cieszę się, że ta kasa po wędrówkach trafiła do biedaka:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NiJaSe'].... ja tez bede finiszowac ,ale za troche dopiero wiec sobie tu jajec nie róbcie i samej mnie nie zostawiajcie[/QUOTE] ejjjj baby co wy z tym finiszowaniem macie???:mad::mad: Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) Można wrzucić do 1-go postu;) Edited October 10, 2012 by RenW Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Teraz wychodzę.. Potem przetrzepie jeszcze raz wątek i wypisze wszystkie deklaracje:) Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='AnnaA']Ponieważ wątek firmuje obraczus87 dołożę 30 zł ale niestety tylko jednorazowo. Bardzo dziekuję Anno!!! [quote name='RenW'][SIZE="3"]Bank Zachodni WBK S.A. 09 1090 2226 0000 0005 7402 1649 Renata Wierzbicka Można wrzucić do 1-go postu;) Już wrzucam Kochana. Quote
Wisełka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Taki malec i już na łańcuchu :( Powinien śmigać, bawić się to w końcu szczeniak :shake: Mam nadzieję że szybko uda Wam się go zabrać z tej wstrętnej budy :roll: Quote
Iza i Avanti Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jeśli potrzeba mogę maluchowi zrobić allegro i gratkę. Proszę tylko o jakiś tekst... Quote
Kinia1984 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 moj bank (tez BZWBK) krzyczy ze potrzebuje wiecej danych do przelewu (ulica, miejscowosc, kod) wiec poprosze na PW:) Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Iza i Avanti']Jeśli potrzeba mogę maluchowi zrobić allegro i gratkę. Proszę tylko o jakiś tekst...[/QUOTE] Na razie chyba bez sensu Go ogłaszać, gdyz psiak jest nieadopcyjny... co o tym sądzicie?? Quote
Recommended Posts