Wisełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ufffffffffffffff....... jak to dobrze że wrócił :loveu: Strasznie się bałam o niego :roll: A jak teraz z kasą za hotel etc z deklaracjami?? Skoro Brutus ma domek to już wpłaty niepotrzebne czy jeszcze w tym m-cu jest taka potrzeba?? :razz: Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Jesli ktoś może uregulować swoje deklaracje za sierpień, albo część sierpnia --> byłabym wdzięczna. Deklaracje prosze wstrzymać jeszcze kilka dni. Wtedy oficjalnie napiszę to na watku. Chciałabym dać Pani jednak troszkę czasu, aby poznała bliżej Brutka :) Chcę mieć pewność, że powrotu nie będzie :) wtedy odetchne z ulgą.... :) i Wy zapewne także :) Wracam do pracy. Musze odkopać się po urlopie. Quote
ossa98 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ale sie porobilo...na szczescie Brutus okazal sie wspanialym, madrym psem i wszystko dobrze sie skonczylo. To nauczka dla wszystkich. Teraz juz powinno byc dobrze. Ech:-( Noc mialabym nieprzespana, gdybym wczoraj przeczytala te straszna wiadomosc... Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 ossa98 napisał(a):Ale sie porobilo...na szczescie Brutus okazal sie wspanialym, madrym psem i wszystko dobrze sie skonczylo. To nauczka dla wszystkich. Teraz juz powinno byc dobrze. Ech:-( Noc mialabym nieprzespana, gdybym wczoraj przeczytala te straszna wiadomosc... Dobrze, że nie wchodziłaś na watek :) przynajmniej Ty sie nie denerwowałaś :) Quote
Nikus Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 obraczus87 napisał(a):Dobrze, że nie wchodziłaś na watek :) przynajmniej Ty sie nie denerwowałaś :) hehe...w wojsku mnie nauczyli jednej mąąąądrej zasady - "mniej wiesz-lepiej śpisz":) naprawdę działa;) Quote
ossa98 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 przynajmniej Ty sie nie denerwowałaś Takie czarne scenariusze w ogole nie przychodzily mi do glowy. Wszystko mialo ulozyc sie wspaniale, nowy domek, piekne okolicznosci przyrody...chociaz gdzes, w glebi serca czulam niepokoj... Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Nikus napisał(a):hehe...w wojsku mnie nauczyli jednej mąąąądrej zasady - "mniej wiesz-lepiej śpisz":) naprawdę działa;) Chyba faktycznie nie chcę wiedzieć nic więcej, niż to konieczne :D Quote
Awit Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Boże co za mądry pies, niesamowite, wrócił...Po tak krótkim pobycie tam. Mają wspaniałego psa:-) Ja też proszę, by puszczali go na długiej lince Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 AguusS__x33 napisał(a):`. A co ze zmianą tytułu?. :razz: Na razie się wstrzymuję. Dam Pani odetchnac i zadzwonie :) Quote
Lu_Gosiak Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 obraczus87 napisał(a):Na razie się wstrzymuję. Dam Pani odetchnac i zadzwonie :) mysle, ze ta ucieczka jeszcze ich utwierdzila w adopcji widzialam wczoraj cala rodzinke, meza p.Iwnony i syna i byli przerazeni..ale z tego Brutuska to "mądralina":D:D nie moge sie nadziwic, ze sam wrocil:) Quote
Lu_Gosiak Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nikus napisał(a):hehe...w wojsku mnie nauczyli jednej mąąąądrej zasady - "mniej wiesz-lepiej śpisz":) naprawdę działa;) taaaa zgadzam sie od dzis...juz nie bede taka ciekawska;):evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):taaaa zgadzam sie od dzis...juz nie bede taka ciekawska;):evil_lol::evil_lol: Ja też nie, obiecuje :) Quote
Nikus Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 hm tyle,że kobietom to się nie uda:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Nikus napisał(a):hm tyle,że kobietom to się nie uda:diabloti::diabloti::diabloti: Dzieki tej naszej ciekawości wiele spraw udało się załatwić :eviltong: Quote
Nikus Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 obraczus87 napisał(a):Dzieki tej naszej ciekawości wiele spraw udało się załatwić :eviltong: a czy ja coś mówię?:evil_lol:;) Quote
Ellig Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 obraczus87 napisał(a):Chyba faktycznie nie chcę wiedzieć nic więcej, niż to konieczne :D Czasami tak jest lepiej ale......................zawsze pozostaje jakies ale....:) Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Ellig napisał(a):Czasami tak jest lepiej ale......................zawsze pozostaje jakies ale....:) Wiem, wiem ;) poza tym ja straszniieeeee ciekawska jestem, więc.. nie dam rady ;) Quote
Wisełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 obraczus87 napisał(a):Jesli ktoś może uregulować swoje deklaracje za sierpień, albo część sierpnia --> byłabym wdzięczna. Deklaracje prosze wstrzymać jeszcze kilka dni. Wtedy oficjalnie napiszę to na watku. Chciałabym dać Pani jednak troszkę czasu, aby poznała bliżej Brutka :) Chcę mieć pewność, że powrotu nie będzie :) wtedy odetchne z ulgą.... :) i Wy zapewne także :) Wracam do pracy. Musze odkopać się po urlopie. To daj mi znać na PW czy mam wpłacić, ok?? Jak nie to przeznaczę te 20zł na innego biedaka, tylko o to mi chodzi :) Nie to że chcę sobie zatrzymać kasę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Macho Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jeśli tylko ktoś go do nas zgłosi to się odezwę.... trzymam kciuki :thumbs: Quote
go-ja Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jestem cichą fanką Brutuska i cieszę się ogromnie, że znalazł domek :). To, że sam wrócił to też mega cud... i miejmy nadzieję, że wszyscy z tej lekcji skorzystali ;) on też... :). Ostatnio wciąż namawiam ludzi na identyfikatory w imieniem adresem, nr tel., bo jednak wiele psów wciąż ich nie ma. A bardzo się przydają w takich sytuacjach. Wszystkiego dobrego Brutusku na nowej drodze życia! :) Masz szczęście, że to właśnie Marta Cię nosi w sercu! :) Quote
Lolalola Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 wlasnie,tez sie ciagle zastanawiam jak teraz miewa sie cala rodzinka....... Quote
Lu_Gosiak Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 sory zapraszam moze Ktos znajdzie cos dla siebie http://www.dogomania.pl/threads/191491-Ciuchy-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki-farby-na-leczenie-i-utrzymanie-Leo-do-31.08.-W-BUDOWIE?p=15250577#post15250577 Quote
Recommended Posts