Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ufffffffffffffff....... jak to dobrze że wrócił :loveu: Strasznie się bałam o niego :roll:

A jak teraz z kasą za hotel etc z deklaracjami?? Skoro Brutus ma domek to już wpłaty niepotrzebne czy jeszcze w tym m-cu jest taka potrzeba?? :razz:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli ktoś może uregulować swoje deklaracje za sierpień, albo część sierpnia --> byłabym wdzięczna.

Deklaracje prosze wstrzymać jeszcze kilka dni. Wtedy oficjalnie napiszę to na watku. Chciałabym dać Pani jednak troszkę czasu, aby poznała bliżej Brutka :) Chcę mieć pewność, że powrotu nie będzie :) wtedy odetchne z ulgą.... :) i Wy zapewne także :)

Wracam do pracy. Musze odkopać się po urlopie.

Posted

Ale sie porobilo...na szczescie Brutus okazal sie wspanialym, madrym psem i wszystko dobrze sie skonczylo. To nauczka dla wszystkich. Teraz juz powinno byc dobrze.
Ech:-( Noc mialabym nieprzespana, gdybym wczoraj przeczytala te straszna wiadomosc...

Posted

ossa98 napisał(a):
Ale sie porobilo...na szczescie Brutus okazal sie wspanialym, madrym psem i wszystko dobrze sie skonczylo. To nauczka dla wszystkich. Teraz juz powinno byc dobrze.
Ech:-( Noc mialabym nieprzespana, gdybym wczoraj przeczytala te straszna wiadomosc...

Dobrze, że nie wchodziłaś na watek :) przynajmniej Ty sie nie denerwowałaś :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dobrze, że nie wchodziłaś na watek :) przynajmniej Ty sie nie denerwowałaś :)

hehe...w wojsku mnie nauczyli jednej mąąąądrej zasady - "mniej wiesz-lepiej śpisz":) naprawdę działa;)

Posted

przynajmniej Ty sie nie denerwowałaś

Takie czarne scenariusze w ogole nie przychodzily mi do glowy. Wszystko mialo ulozyc sie wspaniale, nowy domek, piekne okolicznosci przyrody...chociaz gdzes, w glebi serca czulam niepokoj...

Posted

Nikus napisał(a):
hehe...w wojsku mnie nauczyli jednej mąąąądrej zasady - "mniej wiesz-lepiej śpisz":) naprawdę działa;)

Chyba faktycznie nie chcę wiedzieć nic więcej, niż to konieczne :D

Posted

Boże co za mądry pies, niesamowite, wrócił...Po tak krótkim pobycie tam.
Mają wspaniałego psa:-)
Ja też proszę, by puszczali go na długiej lince

Posted

obraczus87 napisał(a):
Na razie się wstrzymuję. Dam Pani odetchnac i zadzwonie :)

mysle, ze ta ucieczka jeszcze ich utwierdzila w adopcji
widzialam wczoraj cala rodzinke, meza p.Iwnony i syna i byli przerazeni..ale z tego Brutuska to "mądralina":D:D nie moge sie nadziwic, ze sam wrocil:)

Posted

Nikus napisał(a):

taaaa zgadzam sie od dzis...juz nie bede taka ciekawska;):evil_lol::evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Chyba faktycznie nie chcę wiedzieć nic więcej, niż to konieczne :D

Czasami tak jest lepiej ale......................zawsze pozostaje jakies ale....:)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jesli ktoś może uregulować swoje deklaracje za sierpień, albo część sierpnia --> byłabym wdzięczna.

Deklaracje prosze wstrzymać jeszcze kilka dni. Wtedy oficjalnie napiszę to na watku. Chciałabym dać Pani jednak troszkę czasu, aby poznała bliżej Brutka :) Chcę mieć pewność, że powrotu nie będzie :) wtedy odetchne z ulgą.... :) i Wy zapewne także :)

Wracam do pracy. Musze odkopać się po urlopie.

To daj mi znać na PW czy mam wpłacić, ok?? Jak nie to przeznaczę te 20zł na innego biedaka, tylko o to mi chodzi :) Nie to że chcę sobie zatrzymać kasę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jestem cichą fanką Brutuska i cieszę się ogromnie, że znalazł domek :). To, że sam wrócił to też mega cud... i miejmy nadzieję, że wszyscy z tej lekcji skorzystali ;) on też... :). Ostatnio wciąż namawiam ludzi na identyfikatory w imieniem adresem, nr tel., bo jednak wiele psów wciąż ich nie ma. A bardzo się przydają w takich sytuacjach.
Wszystkiego dobrego Brutusku na nowej drodze życia! :) Masz szczęście, że to właśnie Marta Cię nosi w sercu! :)