Akrum Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 o matko, Brutusku... dlaczego, co cię przestraszyło tak bardzo... najgorsze to, że jeszcze nie poczuł Brutusek więzi z nową rodzinką... Quote
lilk_a Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 może być już daleko ..... przykre to ,trzymam kciuki żeby kręcił się gdzieś w pobliżu.... Quote
Isadora7 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jestem i zaraz się biore za plakat Jakby ktoś jeszcze podpowiedział na jakich stronach są foty byłoby fajnie, bo przeleciec ponad 100 nierealne. Quote
Lolalola Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kur.a rece mi opadly.............wszystko........ Quote
Lolalola Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 normalnie chce mi sie wyc:placz::placz::placz::placz::placz: ten pies jednak nie ma szczescia............jestem tym zalamana,on jest takim lekliwym dzieckiem,on sobie na zewnatrz nie poradzi:placz::placz:........... jak to sie moglo stac....... zabije sie Quote
kaskadaffik Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kurcze, mocno mogę tylko kciuki trzymać , żeby się odnalazł i wrócił do domku .... Quote
Dada M Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Cholera jasna. Pięknie. Nowi właściciele Brutusa nie pomyśleli, że nieufnego i lękliwego psa dzień po podróży z miejsca, które pokochał, NALEŻY wyprowadzać do ogrodu w szelkach, obroży i na 2 smyczach ? Jeszcze przy takim śmiesznym, rustykalnym płotku, jaki służy im za ogrodzenie ... I w dodatku tyle tych lasów dookoła. Niech to szlag. Ktoś powiadomił już leśników z tych okolic ? Jaki nr tel podawać w ogłoszeniach o zaginięciu ? Quote
Lolalola Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 no ja bym go sobie do reki przywiazala na 2 tygodnie...........w glowie mi sie to nie miesci,taka szkoda ,taki pies............wyc,wyc i wyc tylko!!!!!!!!!! Quote
Astaroth Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Obraczus napisała że zdjęcia z allegro. Ja nie pamiętam na których stronach są. Quote
lilk_a Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Isadora7 napisał(a):Jestem i zaraz się biore za plakat Jakby ktoś jeszcze podpowiedział na jakich stronach są foty byłoby fajnie, bo przeleciec ponad 100 nierealne. wysłałam Ci na maila zdjęcia które ja mam , dużo ich wybierz coś z końca Quote
Astaroth Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dada M napisał(a):Cholera jasna. Pięknie. Nowi właściciele Brutusa nie pomyśleli, że nieufnego i lękliwego psa dzień po podróży z miejsca, które pokochał, NALEŻY wyprowadzać do ogrodu w szelkach, obroży i na 2 smyczach ? Jeszcze przy takim śmiesznym, rustykalnym płotku, jaki służy im za ogrodzenie ... I w dodatku tyle tych lasów dookoła. Niech to szlag. Ktoś powiadomił już leśników z tych okolic ? Jaki nr tel podawać w ogłoszeniach o zaginięciu ? numer do obraczus jesli masz,jak nie to prześlę Ci na pw Podobno znajomy leśniczy został powiadomiony. Jutro Obraczus chyba będzie już miała dostęp do komputera to napewno napisze co i jak, ja mam szczątkowe informacje i nie chce robić zamieszania. Wiem że dzisiaj nie udało się go złapać, trzymamy kciuki żeby jakoś przetrwał sam noc. Quote
Lolalola Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Prosze Boga i wszystkie sily wyzsze aby sie odnalazl!! Zycze powodzenia w akcji poszukiwawczej.............poplakalam sie jak kretynka Quote
Dada M Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Prześlij mi dla pewności, kiedyś dzwoniłam do Marty w sprawie Niuni i Buby, ale nie jestem pewna, czy zapisałam gdzieś ten nr. Zaraz wyczyszczę skrzynkę. Trzymam mocno kciuki, by Brutus nie oddalał się za bardzo od swego nowego domu i by absolutnie nie zbliżał się do lasu. Quote
Lu_Gosiak Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 bylam dzis Go szukac - niestety w tamtych terenach to niemozliwe same lasy.... teraz mialam telefon - WROCIL!!!!!!!!!! sam!!!!!!! zostawili otwarta furtke i sam wszedl na podworko!!! chyba padne z radosci:) Quote
tripti Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 chwile grozy.... ale szczęśliwe zakończenie!!!!! ale będziesz mogła pojechać jutro sprawdziś czy na pewno? Quote
Lolalola Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 ja chyba oci.......je z radosci:) omal tu nie umarlam,jutro mam gosci,salatki mialam robic,a odlozylam wszystko i bucze............. Bozee BARDZO PROSZE PANSTWA ZEBY TRZYMALI GO NA SMYCZCE,MAM NADZIEJE,ZE NIE ODDADZA GO,ZE DADZA MU SZANSE......TO TYLKO DZIECKO W KONCU.... Quote
malibo57 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Może powrót Brutusa "odczaruje" tę falę ucieczek i zaginięć. Oby! Brutus! W szelki i na smycz! Quote
tripti Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 malibo57 napisał(a):Może powrót Brutusa "odczaruje" tę falę ucieczek i zaginięć. Oby! Brutus! W szelki i na smycz! oby oby, a kto jeszcze uciekł? Quote
Astaroth Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Właśnie dostałam smsa od Marty ale już Lu_Gosiak mnie ubiegła. Mądry pies. Quote
kaskadaffik Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dzięki Bogu!!!!!!!!!!!!!!! bo takie głupie myśli człowiekowi do łeba przychodza .... niezmiernie się cieszę Brutusku :) : ) Quote
Isadora7 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ło matko suuuuuuper, a już mam gotowy plakat i miałam wstawiać :) Quote
Recommended Posts