Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie chce mi sie wyc:placz::placz::placz::placz::placz:
ten pies jednak nie ma szczescia............jestem tym zalamana,on jest takim lekliwym dzieckiem,on sobie na zewnatrz nie poradzi:placz::placz:...........
jak to sie moglo stac.......
zabije sie

Posted

Cholera jasna. Pięknie. Nowi właściciele Brutusa nie pomyśleli, że nieufnego i lękliwego psa dzień po podróży z miejsca, które pokochał, NALEŻY wyprowadzać do ogrodu w szelkach, obroży i na 2 smyczach ? Jeszcze przy takim śmiesznym, rustykalnym płotku, jaki służy im za ogrodzenie ...

I w dodatku tyle tych lasów dookoła. Niech to szlag.

Ktoś powiadomił już leśników z tych okolic ?
Jaki nr tel podawać w ogłoszeniach o zaginięciu ?

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jestem i zaraz się biore za plakat

Jakby ktoś jeszcze podpowiedział na jakich stronach są foty byłoby fajnie, bo przeleciec ponad 100 nierealne.

wysłałam Ci na maila zdjęcia które ja mam , dużo ich wybierz coś z końca

Posted

Dada M napisał(a):
Cholera jasna. Pięknie. Nowi właściciele Brutusa nie pomyśleli, że nieufnego i lękliwego psa dzień po podróży z miejsca, które pokochał, NALEŻY wyprowadzać do ogrodu w szelkach, obroży i na 2 smyczach ? Jeszcze przy takim śmiesznym, rustykalnym płotku, jaki służy im za ogrodzenie ...

I w dodatku tyle tych lasów dookoła. Niech to szlag.

Ktoś powiadomił już leśników z tych okolic ?
Jaki nr tel podawać w ogłoszeniach o zaginięciu ?

numer do obraczus jesli masz,jak nie to prześlę Ci na pw
Podobno znajomy leśniczy został powiadomiony.
Jutro Obraczus chyba będzie już miała dostęp do komputera to napewno napisze co i jak, ja mam szczątkowe informacje i nie chce robić zamieszania.
Wiem że dzisiaj nie udało się go złapać, trzymamy kciuki żeby jakoś przetrwał sam noc.

Posted

Prześlij mi dla pewności, kiedyś dzwoniłam do Marty w sprawie Niuni i Buby, ale nie jestem pewna, czy zapisałam gdzieś ten nr.
Zaraz wyczyszczę skrzynkę.

Trzymam mocno kciuki, by Brutus nie oddalał się za bardzo od swego nowego domu i by absolutnie nie zbliżał się do lasu.

Posted

bylam dzis Go szukac - niestety w tamtych terenach to niemozliwe same lasy....

teraz mialam telefon - WROCIL!!!!!!!!!! sam!!!!!!! zostawili otwarta furtke i sam wszedl na podworko!!! chyba padne z radosci:)

Posted

ja chyba oci.......je z radosci:) omal tu nie umarlam,jutro mam gosci,salatki mialam robic,a odlozylam wszystko i bucze.............
Bozee BARDZO PROSZE PANSTWA ZEBY TRZYMALI GO NA SMYCZCE,MAM NADZIEJE,ZE NIE ODDADZA GO,ZE DADZA MU SZANSE......TO TYLKO DZIECKO W KONCU....