Nikus Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ja myślę,że dadzą radę....bo widać było,że naprawdę chcą...:) Quote
Aliszcze Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Brutusek ma wspaniały ogród:) na pewno szybko się tam zadomowi, w takim cudownym miejscu :D miło się słyszy o dobrych ludziach:) Quote
RenW Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 O cholibcia, cudny ogród :crazyeye: sama bym taki chciała mieć..:evil_lol: Świetne warunki dla naszego Królewicza..:D:D Quote
ossa98 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No to teraz czekamy na relacje z nowego domku - jak pierwsza noc, pierwszy poranek, pierwsze jedzonko... Quote
phase Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 `. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: W końcu Brutusek happy !!. :loveu::loveu::loveu: Quote
AlfaLS Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Brutusek wygląda na zadowolonego :multi:. Jeśli Ci ludzie są tacy jak pisze Nikuś a myślę że on zna się na "zwierzolubnych" to będą mieli cierpliwość do psiaka:lol:. Ale też sądzę, że tej cierpliwości nie bedzie trzeba aż tak dużo bo Brutusek jest mądrym psem i szybko zrozumie, ze jest już bezpieczny i kochany :loveu:. Quote
Lolalola Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Brutuniu ja chce wiedziec co u Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
phase Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 polubek napisał(a):oooo coś mnie u brutuska ominęło? `. Yes. ;) Coś dobrego. :D Quote
RenW Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Lolalola napisał(a):Brutuniu ja chce wiedziec co u Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Też jestem ciekawa jak tam minęła nocka..;) Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Serdecznie Zapraszamy na bazarek pt. Seksowna bielizna z Victoria's Secret na Hotelik dla Tuptusia. http://www.dogomania.pl/showthread.p...8&goto=newpost Quote
polubek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 AguusS__x33 napisał(a):`. Yes. ;) Coś dobrego. :D czyżby ds? Quote
Astaroth Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Marta nie ma dostępu do netu prosiła żebym napisała że Brutus uciekł dzisiaj rano z DS, szczegóły napewno poda jak będzie mogła, teraz najważniejsze żeby go zanleść. Wszyscy dogomaniacy z okolic Tarnowskich Gór,Lublińca no i Kalet proszeni o pomoc. Zaraz napiszę do Isadory prośbę o zrobienie plakatu. Szukajcie proszę ludzi którzy pomogli by w szukaniu. Teraz koniec sezonu na kozły,myśliwych w lasach jak mrówek, a Brutus jest lękliwy i nawet uczciwy myśliwy może go wziąć za zdziczałego. Quote
tripti Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 niestety:( czyli Tarnowksie Góry, Lubliniec i Kalety !!! Quote
phase Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 polubek napisał(a):czyżby ds? `. Tak cioteczko DS. :) Ale jak już pewnie zdążysz zauważyć , Brutus uciekł... :( Astaroth napisał(a):Marta nie ma dostępu do netu prosiła żebym napisała że Brutus uciekł dzisiaj rano z DS, szczegóły napewno poda jak będzie mogła, teraz najważniejsze żeby go zanleść. Wszyscy dogomaniacy z okolic Tarnowskich Gór,Lublińca no i Kalet proszeni o pomoc. Zaraz napiszę do Isadory prośbę o zrobienie plakatu. Szukajcie proszę ludzi którzy pomogli by w szukaniu. Teraz koniec sezonu na kozły,myśliwych w lasach jak mrówek, a Brutus jest lękliwy i nawet uczciwy myśliwy może go wziąć za zdziczałego. `. O matko... Takie wieści. :( Żeby się znalazł szybko !!!!! Brutus. :( Quote
Aliszcze Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 oj mam nadzieję, że szybko się znajdzie :( a już myślałam, ze teraz z górki będzie:( Quote
Wisełka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 O matkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, Brutusku wracaj :placz: :placz: :placz: Nie wierzę w to co czytam!!!!!!!! Jak to się stało??? :-( Quote
AlfaLS Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kurcze a jak oglądałam zdjęcia z wczoraj to mnie na moment zastanowiło - Brutus bez smyczy, biega swobodnie a tam ogrodzenia takie jakieś niskie.......... Brutusku trzymam kciuki - tylko tak mogę pomóc ze Szczecina...... Quote
Ellig Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Brutus musi sie znalesc , nie wiemy co go przestraszylo.Na szczescie wszyscy sasiedzi Brutusa znaja tam psiaki, mysle, ze pomoga w poszukiwaniach, moze trzeba zrobic plakaty, kto zrobi plakaty A4? Quote
Wisełka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ellig napisał(a):Brutus musi sie znalesc , nie wiemy co go przestraszylo.Na szczescie wszyscy sasiedzi Brutusa znaja tam psiaki, mysle, ze pomoga w poszukiwaniach, moze trzeba zrobic plakaty, kto zrobi plakaty A4? Ja nie potrafię :( Kurcze........ załamałam się na koniec weekendu :( Quote
tripti Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Natalka miała poprosić Isadorkę, a z tego co wiem to Gosia miała być na miejscu i pomóc. Jak wróci pewnie zda relacje. Marta nie ma netu :( a Brutusek ponoć kręcił się na pobliskiej polance. Quote
Ellig Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jezeli sie nie oddali to jest ogromna szansa na zlapanie uciekiniera..... Quote
AlfaLS Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ellig napisał(a):Jezeli sie nie oddali to jest ogromna szansa na zlapanie uciekiniera..... To racja, może jak zgłodnieje to podejdzie do jakiegoś obejścia. Mam nadzieję że w jego przypadku na razie jak to u młodzieńca wzięła górę ciekawość ale w końcu głód zmusi go do udania się do ludzi. Z tego co wczoraj pisał Nikuś to tam okoliczni ludzie są bardzo życzliwi dla psiaków.... A tak swoją drogą to współczuję szukającym........Sama dobrze pamiętam jak mi zwiała moja sunia, która kilka dni wcześniej adoptowałam.......Tych trzech tygodni szukania po całym Szczecinie to chyba nigdy nie zapomnę.......... Na szczęście ona też pamięta i teraz się pilnuje :diabloti: Quote
Awit Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 O Jezu, Brutus uciekł?? Boże co się dzieje, dlaczego ci ludzie nie pilnują psa tak jak powinni.... Psina mogła zacząć wspaniałe życie i co:-( Wyrwany ze wsi z łańcucha, po to by po trafieniu do własnego domku z trudem znalezionego, błąkać się po obcych terenach:-( Miał adresatkę, czipa? A nowi Państwo wiedzieli, że zawsze powinien mieć adresatkę? Quote
malibo57 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Co za "czarna fala" - można się załamać normalnie... Quote
Recommended Posts