Lu_Gosiak Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 o matko to juz jutro??:crazyeye::crazyeye::lol::lol::multi::sweetCyb: Quote
RenW Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):o matko to juz jutro??:crazyeye::crazyeye::lol::lol::multi::sweetCyb: Jest powód to jeszcze sobie poskaczemy! :D:D:D Tyle naszego..;) :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
ossa98 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 No to ja tez!:-) hurrra! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Brutusku kochany, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Pamietaj, ze jakby co, zawsze mozesz liczyc na swoje cioteczki...i tate oczywiscie:-) Quote
Lu_Gosiak Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ja sie wpraszam na poadopcyjna:razz::razz: Quote
ossa98 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ja tez chce, ja tez!!! Moze razem?:-) i z Guarciem jeszcze? Quote
Lu_Gosiak Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ossa98 napisał(a):Ja tez chce, ja tez!!! Moze razem?:-) i z Guarciem jeszcze? jasne!!!:):) z przyjemnoscia:) tylko zalatw sobie kierowce, bo tam pyszne nalewki daja:p Quote
ossa98 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 jasne!!! z przyjemnoscia tylko zalatw sobie kierowce, bo tam pyszne nalewki daja Dla Brutuska jestem gotowa oprzec sie najwiekszym pokusom!:evil_lol: w tym najznakomitszym nalewkom:evil_lol:. Damy rade! Quote
Ingrid44 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 To juz juro Brutusek jedzie do nowego domku :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Lolalola Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Boziu ale sie ciesze:happy1::happy1::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::kciuki: Brutuniu :iloveyou:nadszedla w koncu Twoj czas ,zycze szczescia w nowym domku kochany!!!!!!!!! Quote
phase Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 `. Ale dobre wieści !!!!! Trzymaj się "maluchu" !!. Quote
Aliszcze Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ale się cieszę :D bedzie żył jak król, sama bym chciała mieszkać w domu z ogrodem :D Quote
Nikus Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Uffff...teraz Wam mogę napisać..Cały dzień tu fiesta już na wątku a ja palce już pogryzione miałem z nerwów:look3:...Jutro Brutuska mam zabrać a od godz.8 rano na dwa telefony do domku nowego nie mogłem się dodzwonić:shake: już myślałem,,że.....ale spoko;) udało się w końcu.Państwo potwierdzili jutrzejszy termin więc jutro w drogę:multi: Quote
RenW Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nikus napisał(a):Uffff...teraz Wam mogę napisać..Cały dzień tu fiesta już na wątku a ja palce już pogryzione miałem z nerwów:look3:...Jutro Brutuska mam zabrać a od godz.8 rano na dwa telefony do domku nowego nie mogłem się dodzwonić:shake: już myślałem,,że.....ale spoko;) udało się w końcu.Państwo potwierdzili jutrzejszy termin więc jutro w drogę:multi: Bardzo dziękujemy za info. My tu na razie świętujemy bezalkoholowo, bo dzień póki co upłynął nam w radosnych podskokach..:multi: Fajnie, że te 'puzzle' układają się w jedną całość. My tu dzisiaj lajtowo w odwiedzinach, a przecież wiadomo, że trwają ostatnie ustalenia, przygotowania.. Quote
Nikus Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 tak, tak bez alkoholowo widziałem co Lu_Gosiak o wizycie poadopcyjnej pisała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nikus Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 tak, tak bezalkoholowo widziałem co Lu_Gosiak o wizycie poadopcyjnej pisała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nikus napisał(a):tak, tak bezalkoholowo widziałem co Lu_Gosiak o wizycie poadopcyjnej pisała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Wujaszku, nie czepiaj się, chyba nie ponosi Cię zazdrość..:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlfaLS Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 No Nikuś będzie kierowcą to na nalewki się nie załapie.........:evil_lol: Quote
Nikus Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 RenW napisał(a)::diabloti: Wujaszku, nie czepiaj się, chyba nie ponosi Cię zazdrość..:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co Ty....ja się czepiam?:crazyeye: ja mogę je zawieść z przyjemnością na tą wizytę.:eviltong: i potem porozwozić...to co z nich zostanie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 AlfaLS napisał(a):No Nikuś będzie kierowcą to na nalewki się nie załapie.........:evil_lol: Zleje swoją działkę, wypije potem..;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nikus napisał(a):no co Ty....ja się czepiam?:crazyeye: ja mogę je zawieść z przyjemnością na tą wizytę.:eviltong: i potem porozwozić...to co z nich zostanie :diabloti::diabloti::diabloti: No ja wiem co Ty z nimi będziesz wyrabiać, ze wrócą takie sfatygowane..:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ossa98 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Widze, ze watek poboczny ewoluuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nawet wujaszek sie zaangazowal...no niezle, niezle... A tak na powaznie - trzymam kciuki za szczesliwe zakonczenie calej historii! szczesliwy transport i pelen milosci i cierpliwosci domek. Brutusiu, jestes juz spakowany? Quote
Recommended Posts