Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ossa98 napisał(a):
To czekanie jest dobijajace...Troche boje sie o "maluszka", mam jednak nadzieje, ze wszystko dobrze sie ulozy.

Też się boję, bo już kilka falstartów było.. więc radość umiarkowana póki co..;)

Lu_Gosiak napisał(a):
jak mi sie uda to dzis albo jutro podjade tam...matko co za niecierpliwe baby!!!:shake::mad::evil_lol:

Super by było!:):) Ano niecierpliwe..:D:D:D

Posted

Finanse!!!
Dotarły pieniążki od:
NiJaSe 5,-
Ziutka 20,-
Babcia Ziutki 20,-
Serdecznie dziękujemy Kochane!:loveu:
:czytaj: I na pierwszą :)

Posted

Witajcie :)

Wizytę wykona Ciocia Lu_Gosiak ;) Dziękuję!

Brutek zostanie wykastrowany jak najszybciej. Pani woli poczekać ten tydzień dłużej. Swoją sunię musieli uspać, gdyż miała raka żołądka. Chciałaby nie mieć kolejnych stresów związanych z zabiegamui. Całkowicie Ją rozumiem.
Teraz czekam cierpliwie na wynik rozmowy ;)

Pozdrawiam!

Posted

Ziutka napisał(a):
Czy doszedł mój przelew ?

Dopiero teraz zauważyłam, musiał mi wpis umknąć..:roll::oops:
Tak doszedł (16.08.) co odnotowałam, jak wyżej.:)
Co oczywiście znalazło odzwierciedlenie na 'pierwszej'.;) :czytaj:
Dziękujemy! Szczególne podziękowania i ukłony dla Babci! :)

Posted

nie mailam dzis swojego auta i jak pojechać w zwiazku z tym na wizyte, ale dzieki uprzejmosci anett:) pojechalismy jej na wizyte do Panstwa....weszlismy na piekny ogrod jako, ze nie bylam kierowca moglam skorzystac z zaproszenia, wiec polali mi najpierw wlasnej roboty wisniowki potem malinowki.....i reszty nie pamietam;):p:evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
nie mailam dzis swojego auta i jak pojechać w zwiazku z tym na wizyte, ale dzieki uprzejmosci anett:) pojechalismy jej na wizyte do Panstwa....weszlismy na piekny ogrod jako, ze nie bylam kierowca moglam skorzystac z zaproszenia, wiec polali mi najpierw wlasnej roboty wisniowki potem malinowki.....i reszty nie pamietam;):p:evil_lol:

To dzisiaj była wizyta u Państwa?:roll:

Posted

Nikus napisał(a):
no pięknie.....:evil_lol: czyli powtórna wizyta?:roll: hihi

No tak, chyba wizyta do wizyty musi być..:evil_lol::evil_lol: może większy sztab ludzi by wysłać, niech komisyjnie stwierdzą..ocenią :D:D:D:D

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']tak:):) przeciez musialam sie spieszyc, bo byscie nic nie zrobiły, jak od wczoraj wszyscy kciuki trzymaja
No to dawaj Lu_ dawaj wieści z pierwszej ręki, i się amnezją pijacką nie zasłaniaj! :D:D:evil_lol::evil_lol:
Dawaj, bo wydusim..:megagrin::megagrin::megagrin::mdrmed::mdrmed:

Posted

RenW napisał(a):
No to dawaj Lu_ dawaj wieści z pierwszej ręki, i się amnezją pijacką nie zasłaniaj! :D:D:evil_lol::evil_lol:

no właśnie tym bardziej,że rano już nic nie będziesz pamiętać:evil_lol:

Posted

Nikus napisał(a):
no właśnie tym bardziej,że rano już nic nie będziesz pamiętać:evil_lol:

:diabloti:No dokładnie.. rano cały zasób zdobytej wiedzy odparuje wraz z wiśniówką :D:D:D:D:evil_lol:

Posted

Nikus napisał(a):
no pięknie.....:evil_lol: czyli powtórna wizyta?:roll: hihi

zartuje:)
domek bardzo fajny, ludzie pochowali niedawno przygarnieta z ulicy suczke i nie moga wytrzymac bez psa....Brutusek mialby mieszkac, zreszta tak jak poprzedni psiak w domku, iles razy powtarzalam, ze jest to pies po przejsciach, mega wystarszony, sikajacy pod siebie na widok czlowieka, nie chodzacy w ogole na smyczy - nie odstraszylo
Pani powiedziala, ze mogliby kupic sobie szczeniaka z hodowli, juz ulozonego ale nie oto w tym chyba chodzi...ze ich suczka tez byla na poczatku taka wystraszona - jak do nich trafila, byla w ciazy - urodzila dwa martwe pieski - potem Ja wysterylizowali....kastracje wola dlatego przeprowadzic w Warszawie, zeby ich dom kojarzyl juz sie Brutuskowi z samymi radosciami:)
mowilysmy z anett duzo o Jego wycofaniu i strachu i Panstwo juz przemysleli ta decyzje - Pani powiedziala, ze jak Go zobaczyla na zdjeciu to byla milosc od pierwszego wejrzenia....poprzedniego psiaka widac, ze bardzo kochali, caly czas wspominali
zgodzili sie bez problemu pokryc koszty transportu a nawet jechac po Brutuska - co uwazam ze jest lepszym pomyslem, z uwagi na to, iz na miejscu moga jeszcze porozmawiac z Natalia