Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ossa98']Do jakich Niemiec? tamten watek juz nieaktualny - mloda rodzina z Niemiec znalazla juz psiaka, ich watek ma zostac zamkniety. Teraz zglosila sie rodzina z Polski zainteresowana Brutuskiem. Nie znam szczegolow - otrzymali namiary na Obraczus. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.

A tak btw. Co Wy sie tak boicie tych Niemiec? Jezdze tam od 20 lat i widze, ze nie ma tu problemow z bezdomnoscia zwierzat. Psiaki sa zadbane. Rygorystycznie przestrzega sie tu przepisow.
Jakies pol roku temu szukalysmy domu pewnemu owczarkowi ze schroniska we Wroclawiu. Trafil do polskiej rodziny mieszkajacej w Niemczech. Bedac w Polsce zajrzeli do schroniska w poszukiwaniu bernardyna, ale inny pies zwrocil ich uwage swoim ujadaniem, przerazliwym wyciem - postanowili go ze soba zabrac. Piesek mial jak w raju. Pozniej sprawa sie troche skomplikowala, bo okazalo sie, ze pies mial wlasciciela w Polsce, ktory go szukal. Ostatecznie Boro wrocil do Polski, ale dziewczyna, ktora go adoptowala zaangazowala sie w pomoc zwierzetom w Polsce i mozna ja spotka na niejednym watku - tu na Dogo.

Ja też nie wiem o co chodzi, ale to nie temat na tutaj ;)

Posted

Dostałam smsa od obraczus że jest chętny domek dla Brutusa. Dom z ogrodem, pies mieszkałby w domu, pańswo gotowi na socjalizację psa i mieli wcześniej Rodeshiana.Potrzebna pilnie wizyta przedadopcyjna w miejscowości Kalety woj. Śląskie. Jeśli znajdzie się chętny na przeprowadzenie wizyty to ma się zgłosic do Marty (nr tel mogę podać na pw).

Posted

to i ja zaciskam teraz mocno kciukasy, bo widze, że się coś zaczyna dziać w sprawie Brutuska :)

i przy okazji troszkę tutaj się pochwalę moim nowo zrobionym bazarkiem :)
Pas masujący (dobry na cellulit), hantle i ciuszki dla prawdziwych kobitek, rozmiar 42-46 - nowe!!! i dla TZów też się cosik znajdzie :)
jedyny bazarek, na którym rzeczy będzie można zwrócić w razie, gdyby po otrzymaniu przesyłki cosik nie pasowało :)
http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00

Posted

Gdyby domek okazał się ok...to informuję,że w sobotę zawożę do Warszawy Bima z Rudy Śląskiej...wracając mogę jechać przez Kalety-jeżeli to te o których myślę...w okolicach Tarnowskich Gór...więc Brutusek miałby transport

Posted

Nikus napisał(a):
Gdyby domek okazał się ok...to informuję,że w sobotę zawożę do Warszawy Bima z Rudy Śląskiej...wracając mogę jechać przez Kalety-jeżeli to te o których myślę...w okolicach Tarnowskich Gór...więc Brutusek miałby transport

tak Nikus:) to te Kalety

Posted

Fajnie by było :) W końcu ;) mogłabym innemu pieskowi te 20zł miesięcznie ofiarować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,nie to żebym Brutuskowi żałowała :diabloti: ale w końcu najwyższa pora na domek :razz:

Brutusku, trzymamy kciukaski :)

Posted

Wisełka napisał(a):
Fajnie by było :) W końcu ;) mogłabym innemu pieskowi te 20zł miesięcznie ofiarować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,nie to żebym Brutuskowi żałowała :diabloti: ale w końcu najwyższa pora na domek :razz:

Brutusku, trzymamy kciukaski :)

To prawda, najwyższa pora na domek, bo nam się chłopak jeszcze zasiedzi..:D:D:D

kaskadaffik napisał(a):
Ja tez potrzymam :)

I ja też...:kciuki::kciuki: I w modlitewnym ukłonie..:modla::modla::diabloti: