phase Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ossa98 napisał(a):Są już zdjęcia Brutka - przepiękne. Dzisiaj wieczorem postaram się je wrzucić, żeby wszyscy mogli nacieszyć nimi oczy:-) Mizianki dla Brutusia:-) `. Super !! :multi: Dzięki cioteczka. A jak z chodzeniem na smyczy u Brutuska?. Quote
Lolalola Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 czesc Brutuniu:)ciesze sie,ze bada foty to sobie na Cie popatrze;) Quote
ossa98 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Najnowsze fotki naszego maleństwa:-) Widać, że chłopak szczęśliwy i nabrał pewności siebie! Tak trzymać Brutusku! Quote
ossa98 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kolejne dowody "młodzieńczego szaleństwa":-) Quote
RenW Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Super fotki!:multi: Niech żyje wolność, niech żyje swoboda..!:evil_lol::evil_lol: Quote
ossa98 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Brykanie to coś, co Brutuski lubią najbardziej...:lol: No...może poza mizianiem:-):loveu:;) Quote
RenW Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ale szarżuje ten nasz Brutunio..:crazyeye::crazyeye::diabloti: Piękna dynamiczna sylwetka..:-o:lol: Quote
ossa98 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Cioteczko Astaroth, dziękujemy za zdjęcia:-) Quote
phase Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='ossa98']Najnowsze fotki naszego maleństwa:-) Widać, że chłopak szczęśliwy i nabrał pewności siebie! Tak trzymać Brutusku! `. Tak, tak cioteczko masz rację. :evil_lol: Maleństwo jak nic. :evil_lol: Nie wiem, którą fotkę wybrać, bo wszystkie cudne !. :loveu: Dziękujemy za zdjęcia!. Quote
Ingrid44 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Brutunio to bardzo przystojny chlopak. Swietne fotki :) :) :) Quote
kaskadaffik Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 O jakiii juz wielki psiur z niego :) :) Quote
Astaroth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Na smyczy chodzi różnie to znaczy kilka metrów ok a potem nagle coś mu odbija i przywiera do ziemi. Nie wiem czemu nie lubi chodzić po lewej stronie, jak się tam znajdzie to panikuje, chodzi tylko po prawej. Jednak okazało się że umie zrobić jeszcze jakieś ciekawe miny ale wyszło na jaw jaki z niego agresor ;) Quote
lilk_a Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 może to pies dla leworęcznej osoby :)... jestem leworęczna swoją sukę prowadzę po prawej stronie , inni z rodziny po lewej , miałam psa , który chodził zawsze po stronie bram bo tak został nauczony :) tak że to różnie jest :) Quote
ossa98 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witaj Brutusku! czy byłeś już na porannym spacerku?:-) Quote
RenW Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ossa98 napisał(a):Witaj Brutusku! czy byłeś już na porannym spacerku?:-) A jakże! Pewnie, że był!! :):) Quote
obraczus87 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Pozdrowienia znad morza :) Fotki piękne, Brutek w ogóle jest pięknym psem. Jestem w Nim zakochana po uszy !!! :) Niestety telefon milczy... Quote
phase Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 `. Wzajemnie pozdrawiam. :) tez byłam nad morzem , ale po trzech dniach pogodanie dopisała. ;p Kiedy w końcu odezwie się ten jedyny domek. :( Quote
Wisełka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witaj Brutusku, ciotka wróciła do miasta, do cywilizacji i co tu widzi.......... domku nadal brak?? A niech to :roll: Quote
Lolalola Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 czesc kochany:)co to z tym domkiem za katastrofa:(............... Quote
Recommended Posts