ossa98 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Fajnie, że inna "bida" będzie miała szansę na dom:-) Quote
RenW Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ooo widzę, że coś się działo! Podzielam zdanie 'przedmówców'!:):) Quote
obraczus87 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 ossa98 napisał(a):Fajnie, że inna "bida" będzie miała szansę na dom:-) Zobaczymy czy Pan bedzie zainteresowany innym psiakiem ;) Pan wydaje sie być bardzo ok pod wieloma względami. I jesli tylko bedzie chciał zaproponuję Mu inne psiaki, jeszcze nie wiem które ;) Quote
monika083 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 obraczus87 napisał(a):Zobaczymy czy Pan bedzie zainteresowany innym psiakiem ;) Pan wydaje sie być bardzo ok pod wieloma względami. I jesli tylko bedzie chciał zaproponuję Mu inne psiaki, jeszcze nie wiem które ;) pewnie,warto sprobowac.Przed ewentualna adopcja i tak domek trzeba sprawdzic ,zeby pozniej nie okazalo sie ,ze pies 24 h/dobe w kojcu siedzi. W sumie to nie jestem w ogole zwolenniczka kojcow,jesli juz to dobrze ocieplona ,porzadna buda i ogrodzenie ,przez ktore pies nie zwieje. Nie wiem jakie zadanie pies w kojcu ma spelniac..(dzwonka do drzwi ???) Quote
obraczus87 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Niebieska713 napisał(a):No to ja ZATTROLUJE i ZASPAMUJE na tym watku...i dam deklaracje stala miesieczna na hotelik,dopoki psiak nie znajdzie domku. 20 zl,od czerwca. Cioteczko, kiedy możemy spodziwać sie uregulowania deklaracji za czerwiec?? Za lipiec też nie mamy, ale jeszcze został jeden dzien lipca :) Poproszę o informację, gdyż tylko Ty zalegasz z płatnością za czerwiec :) Quote
ossa98 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Co myślicie o tym, żeby wrzucić tu Brutuska? Co prawda jest starszy niż 4 miesiące, ale może... http://www.dogomania.pl/threads/190006-Poszukuje-szczeniaka-duzej-rasy-(woj.wielkopolskie) Quote
RenW Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='ossa98']Co myślicie o tym, żeby wrzucić tu Brutuska? Co prawda jest starszy niż 4 miesiące, ale może... http://www.dogomania.pl/threads/190006-Poszukuje-szczeniaka-duzej-rasy-(woj.wielkopolskie) Wiecie co, to nie jest zły pomysł..może trzeba spróbować:) Quote
Ingrid44 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Jak przeczytalam o tym kojcu to az mnie ciarki przeszly. On jest Dogowaty a Dogowate nie nadaja sie na zewnatrz . Ani w zimie bo krotka siersc a brzuszek prawie goly ,ani w lecie bo bardzo latwo o przegrzanie . Pozatym Dogowate maja w genach przebywanie blisko z czlowiekiem. Czy wiecie ze rasowy Dog umiera z depresji pozostawiony sam Np w kojcu . W ksiazkach o Dogach to wyczytalam. Kojec -NIE !!!! Quote
ossa98 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Obraczus, jesteś za tym, żeby "tu" zapraoponować Brutuska? Na razie jest mało propozycji. http://www.dogomania.pl/threads/190006-Poszukuje-szczeniaka-duzej-rasy-(woj.wielkopolskie) Quote
obraczus87 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='ossa98']Obraczus, jesteś za tym, żeby "tu" zapraoponować Brutuska? Na razie jest mało propozycji. http://www.dogomania.pl/threads/190006-Poszukuje-szczeniaka-duzej-rasy-(woj.wielkopolskie) Ciociu jak moższ to wrzuć tam Brutka. Ja jestem na chwilę gościnnie. Dopiero jutro bądź we wto bede miała dostęp do internetu. WItam Cioteczki i miziam Brutka :) Quote
Lolalola Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Brutuniu co slychac u Ciebie zabko sliczna??:) Quote
lilk_a Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Brutus na allegro ma trzech obserwatorów .... może to coś znaczyć ale też może nic nie znaczyć... Quote
obraczus87 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Mam nadzieje ze te 3 osoby sie odezwą do mnie :) Quote
Ingrid44 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Bardzo przepraszam za offa ale cioteczki z Leborka potrzebuja pomocy. Znalazly malenka mlodziutka pinczerke i nie maja co z nia zrobic :-( :-( :-( http://www.dogomania.pl/threads/1901...-cito!-Pomocy! Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Cześć Brutek :) Ciocia Ziutka obiecała porobić małemu ogłoszonka :) Quote
RenW Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Pieniążki za hotelik przelane.:p Pomniejszyłam kwotę o 20zł, o to co się ostatnio machnęłam..:oops::diabloti: Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 RenW napisał(a):Pieniążki za hotelik przelane.:p Pomniejszyłam kwotę o 20zł, o to co się ostatnio machnęłam..:oops::diabloti: Dziekuję Ciocia :) !!! Quote
Lolalola Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 czesc Brutuniu:)mam nadzieje,ze cos bedzie z tego obserwowania:) Quote
Ziutka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Cześć Brutek :) Ciocia Ziutka obiecała porobić małemu ogłoszonka :) Zgadza się i jak skończę robić to powklejam linki na wątek :) Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Ziutka napisał(a):Zgadza się i jak skończę robić to powklejam linki na wątek :) dziekuję :) !!!! Quote
Recommended Posts